Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Zhulené clišé
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 6 7 8 9 10 »
Autor
Téma 
Ježíš
Stálý Člen

Karma uživatele Ježíš - 73% PěstitelskáKarma uživatele Ježíš - 73% PěstitelskáKarma uživatele Ježíš - 73% PěstitelskáKarma uživatele Ježíš - 73% Pěstitelská

Příspěvek č. 113

stava se mi tohle vsechno furt, dokonce kdyz jsem uplne strizlivej. vcera jedu metrem a chci vystoupit na karlaku-na karlaku sedim a cumim na otevreny dvere metra a rikam si proc to kurva nejede. pak jedu domu autobusem, zasnim se a malem prejedu zastavku na znameni-tlacitko mackam na posledni chvili, ridic-kladas dupe na brzdu uz za zastavkou a lidi se kaci..

ale asi se vam jeste nestalo ze v zime, kdyz jste sami tyden doma vybehnete jen v trenyrkach vysypat kos a nevemete si s sebou klice od bytu..jeste ze bydlime v druhym patre..

Ježíšův 1. outdoor (2004)
Ježíšův Boží outdoor (2006)-ukradeno/sklizeno
Choroby, škůdci-by HavanaJoe
George Orwell-1984

Chuck Norris shot the sheriff, but he round-house kicked the deputy.

Old Post 31-08-2007 v 19:15 PM
Ježíš je offline   Profil uživatele Ježíš   Find more posts by Ježíš   Foto galerie člena Ježíš   Click here to Send Ježíš a Private Message   Add Ježíš to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
wel-bloud
Stálý Člen

Karma uživatele wel-bloud - 100% PěstitelskáKarma uživatele wel-bloud - 100% Pěstitelská

Příspěvek č. 114

Jednou sme se v bandičce jako obvykle zkouřili.Hráli sme petang a na zítce seděl kámoš a radil jak hodit a tak.Vytáh si cígo a asi 20 min ho kouřil dokud sem mu neřek že si ho nezapálil

Není vše jak na první pohled vypadá.

Old Post 31-08-2007 v 20:34 PM
wel-bloud je offline   Profil uživatele wel-bloud   Find more posts by wel-bloud   Foto galerie člena wel-bloud   Click here to Send wel-bloud a Private Message   Add wel-bloud to your buddy list     Navštiv homepage uživatele wel-bloud! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
fretka
Nový Člen

Karma uživatele fretka - 37% Pěstitelská

Příspěvek č. 115

ja sem posledně prisel solidne zduněnej do obyvaku,zapl jsem televizi.....jako obvykle tam bezela reklama,zacal jsem svuj proslov o tom jak by mely reklamy zrusit atd .. protoze ja z nich mam uz psychyckou ujmu..chtel jsem se najist,tak jsem sel do kuchyne,ale rekl jsem si ze pred tim pujdu vyvencit psa ... tak jsem sel na dvur,dal jsem psovi obojek a privazal ho ke dverim sel jsem do kuchyne vzal si sklenicku ze se napiju,sel jsem se sklenickou do obyvaku vypnout televizi,cestou jsem mame zalil usychajici citrusovnik,tou stavou co jsem mel na piti takze jsem sel do lednicky s vidinou ze si dam pivo kdyz jsem stavu vylil ... pivo bylo v plechovce a jelikoz ja z plechovky nepiju tak jsem hledal skleicku,ta se podela buch vi kam,vzal jsem si novou,nalil pivo,bylo tam hodne peny tak si rikam ze to necham ustat ... du pro pssa,prijdu s nim do kuchyne a hledam sklenicku,najdu tu prazdnou ... hledam 10 minut nez sklenicku najdu u kose i z plechovkou,kterou jsem tam vyhodilna psa jsem se vysral protoze se mi uz nikam nechtelo,dal jsem si dlasiho sluka,psa pustil na zahradu a sel spat

NoName pletivo + skleník O7

naboř to!!!

Old Post 31-08-2007 v 21:45 PM
fretka je offline   Profil uživatele fretka   Find more posts by fretka   Foto galerie člena fretka   Click here to Send fretka a Private Message   Add fretka to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 116

Takže muj celkem nedávnej příběh:
Brčko a nápad, že se pudu projet na kole. Dojedu až na okoř, zjistím že nemám papírky (teda mám ale prázdný), tak se naseru a jdu si koupit čokoládu (kvůli alobalu) a fantu a udělám takovej improvizovanej bong. Sedím pod hradem, bafám a jdu domu. Cestou ještě jedno zastaveníčko, aby se mi líp šlo...přicházím k baráku a ségra na mě:"kde máš kolo?"
------------------------------------------------------------------------------------------

nebo jednou doma: máma:"Dáš si to s bramborama nebo s hranolkama?"
Já:"Jakej je v tom rozdíl?"

Old Post 02-09-2007 v 15:11 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Kohy
Stálý Člen

Karma uživatele Kohy - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 117

No to mě se jednou stala haluz největší..tak dva roky zpátky na itru..večer sem se zkouřil jak debil..fakt hafo.no, zapalím si klasicky po prdu cigáro..a najednou si řikam "Tyjo, dyt sem kouřil..no nic" řeknu si, vytahnu další cígo a zapálím ho..pokuřuju a najednou cejtím takový teplo v kapse..no a vyklepal sem z ní to cígo, co sem si zapálil prvně...v gatích díra jak cyp..ale jakože zážitek na celey život )

Old Post 02-09-2007 v 17:25 PM
Kohy je offline   Profil uživatele Kohy   Find more posts by Kohy   Foto galerie člena Kohy   Click here to Send Kohy a Private Message   Add Kohy to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Pflusik
Stálý Člen

Karma uživatele Pflusik - 10% PěstitelskáKarma uživatele Pflusik - 10% PěstitelskáKarma uživatele Pflusik - 10% PěstitelskáKarma uživatele Pflusik - 10% PěstitelskáKarma uživatele Pflusik - 10% PěstitelskáKarma uživatele Pflusik - 10% Pěstitelská

Příspěvek č. 118

Už pul hodiny se snažíme vypadnout z hospody já sem nejvíc nasranej že se všichni tak sekaj najednou se mě někdo zeptá hej nechtěls jít s nima ?

Old Post 02-09-2007 v 20:53 PM
Pflusik je offline   Profil uživatele Pflusik   Find more posts by Pflusik   Foto galerie člena Pflusik   Click here to Send Pflusik a Private Message   Add Pflusik to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
krivkin
Stálý Člen

Karma uživatele krivkin - 76% Pěstitelská

Příspěvek č. 119

nebo je taky dobrý, když si člověk takhle povídá s přítelkyní pěkně večer v posteli, je z toho hulení už takovej omámenej a začne usínat, v tom kratičkým okamžiku spánku už se mu ale zdá něco trošku jinýho než realita a začne blábolit z cesty, pak se třeba za 5 sekund zase probere a plynule naváže na to, co říkal před tím "uklimbnutím", to pak jsem opravdu za největšího debila a vyhulence, že prej mám stíhy a měl bych toho nechat atd.....

Rozum a chtíč nemohou být v opozici natrvalo

Old Post 02-09-2007 v 20:55 PM
krivkin je offline   Profil uživatele krivkin   Find more posts by krivkin   Foto galerie člena krivkin   Click here to Send krivkin a Private Message   Add krivkin to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Wevi
Stálý Člen

Karma uživatele Wevi - 89% PěstitelskáKarma uživatele Wevi - 89% PěstitelskáKarma uživatele Wevi - 89% Pěstitelská

Příspěvek č. 120

citace:
Původní příspěvek od krivkin
nebo je taky dobrý, když si člověk takhle povídá s přítelkyní pěkně večer v posteli, je z toho hulení už takovej omámenej a začne usínat, v tom kratičkým okamžiku spánku už se mu ale zdá něco trošku jinýho než realita a začne blábolit z cesty, pak se třeba za 5 sekund zase probere a plynule naváže na to, co říkal před tím "uklimbnutím", to pak jsem opravdu za největšího debila a vyhulence, že prej mám stíhy a měl bych toho nechat atd.....

tak tohle moc dobře znám..Naštěstí neblábolil nesmysly, ale prý to nedává smysl...

To znamená, že to je to jedno a to samé??teď fakt nevím...

Záleží na tom, jak dobře žiješ, nikoliv jak dlouho...

Weviho skleníček a fóliovníček "07" - předčasně sklizeno
Šňupací tabáček

Old Post 02-09-2007 v 21:17 PM
Wevi je offline   Profil uživatele Wevi   Find more posts by Wevi   Foto galerie člena Wevi   Click here to Send Wevi a Private Message   Add Wevi to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Frouman
Stálý Člen

Karma uživatele Frouman - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 121

Takže...sedim na křesle a hledám gumičku na vlasy. Nikde v kapsách není, tak hledám na zemi, odsunuju křeslo, kámoši potom hledaj se mnou a zjistim, že jí mám na ruce Po půl hodině se ale opakuje hledání a tentokrát já na ruce nemám a gumička je pryč.....moje poslední

Old Post 03-09-2007 v 11:52 AM
Frouman je offline   Profil uživatele Frouman   Find more posts by Frouman   Foto galerie člena Frouman   Click here to Send Frouman a Private Message   Add Frouman to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
dokktor
Stálý Člen

Karma uživatele dokktor - 66% Pěstitelská

Příspěvek č. 122

k tomu kouření nezapálených cigaret: to je kamošovo osobitý styyl (btw je to nejzdravější způsob jak kouřit cigára): vytáhne a tak vprůměru deset minut kouří nezapálenou, pak mu to negdo řekne, případně si toho po 15-20 minutách všimne sám, zapálí, dvakrát čitřikrát potáhne, odloží do popelníku a nechá ji tam shořet (aniž by o tom věděl samozřejmě)

Old Post 03-09-2007 v 12:35 PM
dokktor je offline   Profil uživatele dokktor   Find more posts by dokktor   Foto galerie člena dokktor   Click here to Send dokktor a Private Message   Add dokktor to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
indian0
Nový Člen

Karma uživatele indian0 - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 123

ovladace a kose mam skoro na denim poradku. ale rano po vecernim vetsim mejdanu padlo hodne,brcek nejakej vapolizer,jdu do prace a zjistim ze mam odpoledni v praci na me cumej jak na debila,tak se votocim jdu domu dam brcko a zaspim do prace.

Old Post 04-09-2007 v 11:24 AM
indian0 je offline   Profil uživatele indian0   Find more posts by indian0   Foto galerie člena indian0   Click here to Send indian0 a Private Message   Add indian0 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
fonee
Stálý Člen

Karma uživatele fonee - 22% PěstitelskáKarma uživatele fonee - 22% Pěstitelská

Příspěvek č. 124

v autoskole me intruktor říka zatocte doleva, dam blinkr doleva a jedu do prava

"Jedno strašně starý přísloví říká: Někdy tě posere pták a někdy... no a někdy posereš ty jeho."
:::Sčítání políček:::

Old Post 09-09-2007 v 22:10 PM
fonee je offline   Profil uživatele fonee   Find more posts by fonee   Foto galerie člena fonee   Click here to Send fonee a Private Message   Add fonee to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
kafevar
Stálý Člen

Karma uživatele kafevar - 73% PěstitelskáKarma uživatele kafevar - 73% Pěstitelská

Příspěvek č. 125

Už jste někdy omylem poslali mail sami sobě? Taky dobrej sek. Ještě si říkám: jééé, kdopak mi to píše.

Old Post 12-09-2007 v 21:56 PM
kafevar je offline   Profil uživatele kafevar   Find more posts by kafevar   Foto galerie člena kafevar   Click here to Send kafevar a Private Message   Add kafevar to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Ježíš
Stálý Člen

Karma uživatele Ježíš - 73% PěstitelskáKarma uživatele Ježíš - 73% PěstitelskáKarma uživatele Ježíš - 73% PěstitelskáKarma uživatele Ježíš - 73% Pěstitelská

Příspěvek č. 126

citace:
Původní příspěvek od kafevar
Už jste někdy omylem poslali mail sami sobě? Taky dobrej sek. Ještě si říkám: jééé, kdopak mi to píše.

LOL!

Ježíšův 1. outdoor (2004)
Ježíšův Boží outdoor (2006)-ukradeno/sklizeno
Choroby, škůdci-by HavanaJoe
George Orwell-1984

Chuck Norris shot the sheriff, but he round-house kicked the deputy.

Old Post 13-09-2007 v 09:03 AM
Ježíš je offline   Profil uživatele Ježíš   Find more posts by Ježíš   Foto galerie člena Ježíš   Click here to Send Ježíš a Private Message   Add Ježíš to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dude
Shpongler

Karma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% Pěstitelská

Příspěvek č. 127

vcera dalsi klasika
zapalim sluknu, zhulim sluknu, ze si pustim telku - sluknu celou dobu v ruce - prolejzam byt, koukam pod matraci, vsude mozne - ze si teda odskocim
a kdyz na hajzlu skoncim, tak juknu do pravy ruky a co byste rekli, ze drzim celou dobu krome ty slukny

OBČANÉ VŠECH ZEMÍ, UVOLNĚTE SE!!!

Marijuana nezabíjí Marijuana není přestupní drogou * Úspěšnost represe
Grow #2 * Grow #3 - Everybody can grow * MUSHROOM GROW

OUTSIDER BY CHOICE

Old Post 13-09-2007 v 09:09 AM
Dude je offline   Profil uživatele Dude   Find more posts by Dude   Foto galerie člena Dude   Click here to Send Dude a Private Message   Add Dude to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 128

citace:
Původní příspěvek od Dude
vcera dalsi klasika
zapalim sluknu, zhulim sluknu, ze si pustim telku - sluknu celou dobu v ruce - prolejzam byt, koukam pod matraci, vsude mozne - ze si teda odskocim
a kdyz na hajzlu skoncim, tak juknu do pravy ruky a co byste rekli, ze drzim celou dobu krome ty slukny

no a co si teda hledal? šluknu, dálkáč na TV?

Old Post 13-09-2007 v 09:19 AM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 17:20 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 6 7 8 9 10 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás