Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Léčitelství » Myslíte si o sobě, že jste závislí ??
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 6 7 8 9 10 »
Autor
Téma 
Beebob
Nový Člen

Karma uživatele Beebob - 0% Pěstitelská

Chápu dobře Příspěvek č. 113

Pokud Yasmene dobře chápu,bojíš se ztráty image v případě závislosti tj.absencijointa.To si ovšem musíš dávat pozor,já mam kámoše co mi ho vždycky daj,at chci nebo ne,jo marihuana dělá své.

Žij dokud žiješ

Old Post 11-09-2002 v 22:11 PM
Beebob je offline   Profil uživatele Beebob   Find more posts by Beebob   Foto galerie člena Beebob   Click here to Send Beebob a Private Message   Add Beebob to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Ondrash
Stálý Člen

Karma uživatele Ondrash - 75% PěstitelskáKarma uživatele Ondrash - 75% Pěstitelská

Příspěvek č. 114

2 chell,

souhlas

závislost na kouření konopí je přeci jenom něco jiného než závislost na např. čokoládě.
Ikdyž v zásadě je to totéž, protože obojí je cesta k určitému uspokojení chtíčů a touhy po něčem.

Proč my, groweři a huliči, kouříme kanabis ? Protože chceme ten stav, který byl při minulém zapálení si. Marno, je to závislost. Jistěže závislost je i všechno ostatní.. a je všude, ale stejně si myslím, že konopná je daleko silnější než na čemkoliv jiném (kromě jiných drog)

jenom si to přiznejme...
když máme chuť, nezapálíme si.
Když uvažujem, jestli si dáme práska nebo ne - znamená to že chuť nemáme - a jak často se rozhodujete, jestli jo nebo ne ?? A jak často si ho dáte bez rozhodování ???

2 beebob,

droga nás NIKDY nemůže odnaučit závislosti -- ať už na hmotném či něčem jiném! je to KRAVINA. Kdybys toho stavu, který jsi popsal dosáhl bez drog, pak ano, pak jsi něčeho dosáhl, ale takhle je to o ničem... popřemýšlej trochu člověče. Nebudeš o nic míň osvícený, když si to přiznáš

čaute závisláci

[Edited by Ondrash on 12-09-2002 at 09:04 AM]

Ondrashova pěstírna ke spatření zde !

až to na vás přijde začněte, až to na vás přijde skončete - aneb hledejme jinak

Old Post 12-09-2002 v 08:01 AM
Ondrash je offline   Profil uživatele Ondrash   Find more posts by Ondrash   Foto galerie člena Ondrash   Click here to Send Ondrash a Private Message   Add Ondrash to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Hasser_May
Nový Člen

Karma uživatele Hasser_May - 0% Pěstitelská

Palec dolů Příspěvek č. 115

to Jasminne!!

Nějaká závislost tam je když hhulíte tak půl roku v kuse§ jako třeba já tak poté už nejste takřka schopni bez zelí se ani pořádně najíst!!! nemám chuť do ničeho pokud si nezahulím!! Něco ze závislosti tam je tka sem ějte a mějte každý svůj názor!!!

Lets roll a splifff!!!

written by Hasser M@y!!!

Old Post 12-09-2002 v 09:36 AM
Hasser_May je offline   Profil uživatele Hasser_May   Find more posts by Hasser_May   Foto galerie člena Hasser_May   Click here to Send Hasser_May a Private Message   Add Hasser_May to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
drinker hulič
Stálý Člen

Karma uživatele drinker hulič - 72% PěstitelskáKarma uživatele drinker hulič - 72% PěstitelskáKarma uživatele drinker hulič - 72% Pěstitelská

Příspěvek č. 116

hele ja to vidim tak, ze vetsina pripadu co jste popsali (az na vyjimky) neni zavislost ale navyk! a to je kor rozdil.

Old Post 12-09-2002 v 09:58 AM
drinker hulič je offline   Profil uživatele drinker hulič   Find more posts by drinker hulič   Foto galerie člena drinker hulič   Click here to Send drinker hulič a Private Message   Add drinker hulič to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
webinda
Nový Člen

Karma uživatele webinda - 0% PěstitelskáKarma uživatele webinda - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 117

Jo máš pravdu, nikdo nepřemýšlí o tom, že by měl přestat. O tom to je! :-)))) Žijeme jenom jednou...
A závislost to není!! Only pleasure. Představ si, že hulení a chlast jsou kolikrát to poslední co mi zbejvá, když mě všichni opustí. Jsou to věrný kámoši, když to s nimi umíš :-)))))...takže závislost??? kdepak!!, ale jak říkám, když to s nimi umíš

Žij a nech žít...

Old Post 12-09-2002 v 13:44 PM
webinda je offline   Profil uživatele webinda   Find more posts by webinda   Foto galerie člena webinda   Click here to Send webinda a Private Message   Add webinda to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Beebob
Nový Člen

Karma uživatele Beebob - 0% Pěstitelská

Ondrashovi Příspěvek č. 118

Ba ne ,ondro,jsou hodnoty,kvůli nimž si odvykáme na vše zaběhnuté.Marihuana neni jen droga,nybrz i symbol pohody,míru a koexistence.Jak do jde dohromady s hodnotami dnešního světa si asi umíš představit

Žij dokud žiješ

Old Post 12-09-2002 v 22:30 PM
Beebob je offline   Profil uživatele Beebob   Find more posts by Beebob   Foto galerie člena Beebob   Click here to Send Beebob a Private Message   Add Beebob to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Ondrash
Stálý Člen

Karma uživatele Ondrash - 75% PěstitelskáKarma uživatele Ondrash - 75% Pěstitelská

Příspěvek č. 119

2 beebob

to sice jo, ale to bych musel hulit pořád..
Když se ti vše zaběhnuté podaří zničit za jasna - bez drog - vyhrál jsi definitivně.

Nijak ale nebojuju proti konopí, jenom dost pochybuju, že povede k trvalému nalezení věci nebo smyslu či čeho to.

Zato ke krátkodobému ano.

Závislost nebo návyk, nebo: dám si když chci.. to je jenom slovíčkaření. Prostě si to přiznejme: jsme závislí (ikdyž ne smrtelně ) na sedmilistu a chceme ho požívat nadále. No a co ? Už to tu někde řekl.. Je to fuk !

Ondrashova pěstírna ke spatření zde !

až to na vás přijde začněte, až to na vás přijde skončete - aneb hledejme jinak

Old Post 13-09-2002 v 07:25 AM
Ondrash je offline   Profil uživatele Ondrash   Find more posts by Ondrash   Foto galerie člena Ondrash   Click here to Send Ondrash a Private Message   Add Ondrash to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Muf
Stálý Člen

Karma uživatele Muf - 65% PěstitelskáKarma uživatele Muf - 65% PěstitelskáKarma uživatele Muf - 65% Pěstitelská

Palec nahoru jde to Příspěvek č. 120

Celý prázdniny jsem hulil min. špeka denně.
2. měsíc sem byl pod vlivem i celý den.
Vrátil jsem se ze zahraničí a hned do školy... skok jak svině. Prostě sem nenašel čas se pořádně vyspat, natož do toho hulit. Tak sem se nasral, odevzdal hulení kámošovi s tím, aby mi ho vrátil za měsíc. Mohl jsem si ho nechat doma, ale je to na mě taková past, kdybych selhal.
Proste a jednoduše jsem se rozhod, že si napřed urovnám reál a pak se budu pouštět někam se špíčkem.
Už je to něco přes týden... krásně to vyčistí hlavu.
Nevím, kdo to zvládá (já ne), ale hulit deně už nebudu.

250w skříň

Old Post 15-09-2002 v 14:44 PM
Muf je offline   Profil uživatele Muf   Find more posts by Muf   Foto galerie člena Muf   Click here to Send Muf a Private Message   Add Muf to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
blou
Stálý Člen

Karma uživatele blou - 9% Pěstitelská

Palec nahoru Zavislost Příspěvek č. 121

hehe....
tak to ja zavisly asi jsem
hulim denne uz nekolik let
prestavky delam jenom kdyz to proste nestiham nebo nemam co hulit
pracuju v lamparne
a tu travu asi neprestanu milovat,takze se asi uhulim k smrti
Ted kdyz nad tou zavislosti premejslim tak ja asi zavislej nejsem.
Podle mne je zavislej ten ktery ma problemy s zivotem,ale pres vsechny jeho zhulene snahy s tim nedokaze prestat.

Old Post 15-09-2002 v 15:27 PM
blou je offline   Profil uživatele blou   Find more posts by blou   Foto galerie člena blou   Click here to Send blou a Private Message   Add blou to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
mariman
Stálý Člen

Karma uživatele mariman - 79% PěstitelskáKarma uživatele mariman - 79% Pěstitelská

2MUF Příspěvek č. 122

zažil jsem podobné prázdniny v U.K. přestals hulit, to beru K+ 4 U já omezil huleni (misto hashe brcko, v trochu mensi mire ),ale začal jsem po navratu nehorazně chlastat...

Old Post 17-09-2002 v 13:03 PM
mariman je offline   Profil uživatele mariman   Find more posts by mariman   Foto galerie člena mariman   Click here to Send mariman a Private Message   Add mariman to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
koles
teknokrat

Karma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% Pěstitelská

Upozornění Příspěvek č. 123

...na tohle tému tu bylo řečeno již mnoho

namátkou:
https://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=4660
https://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=4556
a jeden starší thread> https://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=1513
(stačí hledat)

ale abych se vyjádřil... psychycká? určitě! ...fyzická? nesmysl, moje tělo NIKDY thc skutečně nepotřebovalo!

Old Post 08-11-2002 v 19:15 PM
koles je offline   Profil uživatele koles   Find more posts by koles   Foto galerie člena koles   Click here to Send koles a Private Message   Add koles to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
virus
Stálý Člen

Karma uživatele virus - 12% Pěstitelská

ne Příspěvek č. 124

podle me to neni zavislost jako takova,ale je to ta zavislost,ze si clovek rika sem zavislej na trave tak si ''musim'' dat dalsi brcko...tak to podle me je::

roll,roll,roll a joint...

Old Post 09-11-2002 v 13:50 PM
virus je offline   Profil uživatele virus   Find more posts by virus   Foto galerie člena virus   Click here to Send virus a Private Message   Add virus to your buddy list     Navštiv homepage uživatele virus! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
No name
Nový Člen

Karma uživatele No name - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 125

Marihuana zpusobuje zavislost asi jako jakakoliv vec, kterou delame ve volnym case a to znamena ze to delame radi. Ovsem pokud neco delame dlouho a casto tak nas to bud omrzi a nebo to postupne prebije vsechny ty ostatni veci ktery nas treba pred tim bavily proste proto ze ta trava je lepsi. Proc ne, ale jak vsichni vime ona zas tak skvela neni (teda jak kdy) kdyz prijde depka tak si rikame, do hjzlu uz na to seru, akorat si kurvim zdravi, ale i tuhle vasi celkem odhodlanou vetu si travicka da k svacine! zejta vstanete a jelikoz uz deprese neni jedete dal.
to bylo celkem pesimisticky!

tak teda zkusim to rict trosku optimisticky!
-Vzyt je to jedno stejne vsichni jednou umrem tak proc se stresovat.

Sorry! Jenom jsem se potreboval trosku vylejt, neberte to vazne

Old Post 10-11-2002 v 13:11 PM
No name je offline   Profil uživatele No name   Find more posts by No name   Foto galerie člena No name   Click here to Send No name a Private Message   Add No name to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Placka (Laky)
Nový Člen

Karma uživatele Placka (Laky) - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 126

No kdyz jsem zacínal hulit tak jsem byl naprosto presvedčený ne nejsem závislý. Ale ted v poslední dobe si rikam že asi nejspis jsem.
Dokažete si predstavit ze byste prave ted meli prestat?
No to bych asi nezvladl. :c)

Smoker LakY say:Smoking joint every day. :c)

Old Post 22-12-2002 v 15:49 PM
Placka (Laky) je offline   Profil uživatele Placka (Laky)   Find more posts by Placka (Laky)   Foto galerie člena Placka (Laky)   Click here to Send Placka (Laky) a Private Message   Add Placka (Laky) to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Placka (Laky)! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
vriter@cz
Stálý Člen

Karma uživatele vriter@cz - 81% Pěstitelská

Zavislost Příspěvek č. 127

Pro mne neni problem prestat hulit. Kdyz neni huleni tak proste nehulim. Horsi to je ve skole. Tam zacinam prichazet na to ze mi to huleni chybi, ale jak neni taky preziju bez nej.

Old Post 24-12-2002 v 07:56 AM
vriter@cz je offline   Profil uživatele vriter@cz   Find more posts by vriter@cz   Foto galerie člena vriter@cz   Click here to Send vriter@cz a Private Message   Add vriter@cz to your buddy list     Navštiv homepage uživatele vriter@cz! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Kosi
Nový Člen

Karma uživatele Kosi - 0% Pěstitelská

Pohodička Příspěvek č. 128

No zavislej urcite sem ale kdyz neni co hulit tak mi to zily netrha.Kourim uz aski 5 let akorat to uz maka kratsi dobu.Holt tolerance.

Dáme špeqa a uvidíme

Old Post 24-12-2002 v 16:59 PM
Kosi je offline   Profil uživatele Kosi   Find more posts by Kosi   Foto galerie člena Kosi   Click here to Send Kosi a Private Message   Add Kosi to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Kosi! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 18:13 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 6 7 8 9 10 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás