Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Pokud Yasmene dobře chápu,bojíš se ztráty image v případě závislosti tj.absencijointa.To si ovšem musíš dávat pozor,já mam kámoše co mi ho vždycky daj,at chci nebo ne,jo marihuana dělá své.
závislost na kouření konopí je přeci jenom něco jiného než závislost na např. čokoládě.
Ikdyž v zásadě je to totéž, protože obojí je cesta k určitému uspokojení chtíčů a touhy po něčem.
Proč my, groweři a huliči, kouříme kanabis ? Protože chceme ten stav, který byl při minulém zapálení si. Marno, je to závislost. Jistěže závislost je i všechno ostatní.. a je všude, ale stejně si myslím, že konopná je daleko silnější než na čemkoliv jiném (kromě jiných drog)
jenom si to přiznejme...
když máme chuť, nezapálíme si.
Když uvažujem, jestli si dáme práska nebo ne - znamená to že chuť nemáme - a jak často se rozhodujete, jestli jo nebo ne ?? A jak často si ho dáte bez rozhodování ???
2 beebob,
droga nás NIKDY nemůže odnaučit závislosti -- ať už na hmotném či něčem jiném! je to KRAVINA. Kdybys toho stavu, který jsi popsal dosáhl bez drog, pak ano, pak jsi něčeho dosáhl, ale takhle je to o ničem... popřemýšlej trochu člověče. Nebudeš o nic míň osvícený, když si to přiznáš
Nějaká závislost tam je když hhulíte tak půl roku v kuse§ jako třeba já tak poté už nejste takřka schopni bez zelí se ani pořádně najíst!!! nemám chuť do ničeho pokud si nezahulím!! Něco ze závislosti tam je tka sem ějte a mějte každý svůj názor!!!
Jo máš pravdu, nikdo nepřemýšlí o tom, že by měl přestat. O tom to je! :-)))) Žijeme jenom jednou...
A závislost to není!! Only pleasure. Představ si, že hulení a chlast jsou kolikrát to poslední co mi zbejvá, když mě všichni opustí. Jsou to věrný kámoši, když to s nimi umíš :-)))))...takže závislost??? kdepak!!, ale jak říkám, když to s nimi umíš
Ba ne ,ondro,jsou hodnoty,kvůli nimž si odvykáme na vše zaběhnuté.Marihuana neni jen droga,nybrz i symbol pohody,míru a koexistence.Jak do jde dohromady s hodnotami dnešního světa si asi umíš představit
to sice jo, ale to bych musel hulit pořád..
Když se ti vše zaběhnuté podaří zničit za jasna - bez drog - vyhrál jsi definitivně.
Nijak ale nebojuju proti konopí, jenom dost pochybuju, že povede k trvalému nalezení věci nebo smyslu či čeho to.
Zato ke krátkodobému ano.
Závislost nebo návyk, nebo: dám si když chci.. to je jenom slovíčkaření. Prostě si to přiznejme: jsme závislí (ikdyž ne smrtelně ) na sedmilistu a chceme ho požívat nadále. No a co ? Už to tu někde řekl.. Je to fuk !
Celý prázdniny jsem hulil min. špeka denně.
2. měsíc sem byl pod vlivem i celý den.
Vrátil jsem se ze zahraničí a hned do školy... skok jak svině. Prostě sem nenašel čas se pořádně vyspat, natož do toho hulit. Tak sem se nasral, odevzdal hulení kámošovi s tím, aby mi ho vrátil za měsíc. Mohl jsem si ho nechat doma, ale je to na mě taková past, kdybych selhal.
Proste a jednoduše jsem se rozhod, že si napřed urovnám reál a pak se budu pouštět někam se špíčkem.
Už je to něco přes týden... krásně to vyčistí hlavu.
Nevím, kdo to zvládá (já ne), ale hulit deně už nebudu.
hehe....
tak to ja zavisly asi jsem
hulim denne uz nekolik let
prestavky delam jenom kdyz to proste nestiham nebo nemam co hulit
pracuju v lamparne
a tu travu asi neprestanu milovat,takze se asi uhulim k smrti
Ted kdyz nad tou zavislosti premejslim tak ja asi zavislej nejsem.
Podle mne je zavislej ten ktery ma problemy s zivotem,ale pres vsechny jeho zhulene snahy s tim nedokaze prestat.
zažil jsem podobné prázdniny v U.K. přestals hulit, to beru K+ 4 U já omezil huleni (misto hashe brcko, v trochu mensi mire ),ale začal jsem po navratu nehorazně chlastat...
podle me to neni zavislost jako takova,ale je to ta zavislost,ze si clovek rika sem zavislej na trave tak si ''musim'' dat dalsi brcko...tak to podle me je::
Marihuana zpusobuje zavislost asi jako jakakoliv vec, kterou delame ve volnym case a to znamena ze to delame radi. Ovsem pokud neco delame dlouho a casto tak nas to bud omrzi a nebo to postupne prebije vsechny ty ostatni veci ktery nas treba pred tim bavily proste proto ze ta trava je lepsi. Proc ne, ale jak vsichni vime ona zas tak skvela neni (teda jak kdy) kdyz prijde depka tak si rikame, do hjzlu uz na to seru, akorat si kurvim zdravi, ale i tuhle vasi celkem odhodlanou vetu si travicka da k svacine! zejta vstanete a jelikoz uz deprese neni jedete dal.
to bylo celkem pesimisticky!
tak teda zkusim to rict trosku optimisticky!
-Vzyt je to jedno stejne vsichni jednou umrem tak proc se stresovat.
Sorry! Jenom jsem se potreboval trosku vylejt, neberte to vazne
No kdyz jsem zacínal hulit tak jsem byl naprosto presvedčený ne nejsem závislý. Ale ted v poslední dobe si rikam že asi nejspis jsem.
Dokažete si predstavit ze byste prave ted meli prestat?
No to bych asi nezvladl. :c)
Pro mne neni problem prestat hulit. Kdyz neni huleni tak proste nehulim. Horsi to je ve skole. Tam zacinam prichazet na to ze mi to huleni chybi, ale jak neni taky preziju bez nej.