Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
scatche..ale neni to zavislos jako takova,nerikej me ze kdyz si nedas dene aspon prda ze se celej klepes a nemuzes se soustredit..to urcite ne..ale kdo vi...hulim chvili a zavislej na trave nejsem,dis mam chut,dam si,ale klidne bych prestal,hnet ted...ale chybel by me ten pocit zhulenosti(mam dojem ze se tomu rika high)...inac sory za OT
Eloren : ganja by se měla dávat a ne prodávat . Tohle mi jednou řekl jeden typek s vesnice ja jsem ne nechápal, protože u nás ve městě se jenom prodává a prodává :-(
Tak pěstovat jsem začal hlavně kvůli te cenně. To už jsem si řekl dost radši začnu pěstovat :-) a ted pomalu začínam zjíšťovat že na tom pěstováni fakt nějaka závislost je. A to pěstuju teprve prvni rok :-D Mno nevim jestli nezačnu vic hulit hlavně po těch skliznich...
tak to mám asi stejný jako ostatní - jednak proto, že kupovat je dost drahý, ale hlavně - bejt "u toho" od semínka až do inhalace je prostě super, mám opravdu větší závislost na pěstování než na hulení, člověk se s tím div ne mazlí každej den to očichávám, sestřeluju svilušky, mícham hnojivo a tetelím se blahem jak se zvětšujou paličky, za měsíc mě snad už konečně čeká 1. sklizeň po několika neúspěších, tak snad to dopadne
Kupovat obložený ságle od blbejch dýlu ,který pomalu ani nevědi co to vůbec prodávaj,kolikrád se dá narazit i na taký luční sena a to doslova,jeden známej si minulej rok blbec koupil v práglu na hlaváku ve spěchu od těch obložáků co tam věčně skvótěj za 500 pytel majoránky
každej správnej chlap má sadit strom..a každej správnej grower sadit květinu smíchu, čmoudit jí a nenechávat si ji jen pro sebe..rozdělit se s přáteli..každý den si s nima alespoň čmoudíka dát a být high..a ta závislost...asi to tak bude..sme závislí všichni..tak to je a jinak určitě ne..je to asi jen na každém členu jak tomu říká..třeba hobby...to je teoreticky taky závislost..takže zdravím vás i vaše květiny a závislosti zdar. a jinak pěstuju proč? no přece protože!
Ja mam snad i veci zavislost na tom pesteni o holky se staram jak o nic.Kazda odruda se necim lisi a zbarvuje se jinak a to je parada no a hulim kdyz jdu obejit pole a rikam si jak asi bude chutnat tahle a vydrzim mezi nima hodiny.Je to nadhera a mam je rad.
já pěstuju aby bylo co hulit,taky podaruju kámoše..Ale hlavně mě to hrozně baví..dívat se na kyti,míchat hnojiva(přírodní)..zkrátka,když měsíc nehulím tak pohoda,ale když týden nevidím kyti,tak mě to hodně sere a mám absťák
Založit nové téma a potom se k němu už nevyjadřovat - no budiž...Tak já pěstuju poslední dobou zvláště pro čorkaře. Vysvětlení je jednoduché - dealerství mi nic neříká, a přesto si konopí zaslouží širokou pozornost, že? Takže vezmu semínko a ať je sadím kam je sadím, oni paraziti je zpravidla najdou. A najdou je jak v červnu, tak v červenci, nikdy ne až jsou kyti zralé.(důvody znají hlavně kukuřičníci). Zpravidla jsou tak nedočkaví, že se nestačí vyhodit ani preflowers. Brutálně orvané keříky s nejvyšší koncentrací hnojiv pak jsou vloženy do mikrovlnek či dehydrovány na prudkém slunci(i rychlost jsou peníze), no a potom konzumovány vámi, milí coolrespondenti, kteří se nerozpakujete sáhnout do rodičovských kapes pro oněch 250,- za takového highblunta.
Otázka je zodpovězena - pěstuji pro radost!
HydePark - White Phoenix
"Jo kámo, kdybych věděl co myslíš tim horizontálně nebo vertikálně. Každopádně porostou kolmo k zemi!"
Murphyho zákony nemusel vymyslet Murphy, nýbrž někdo, kdo se jmenoval stejně.
pred par lety kdyz jsem nekouril, tak se mi RS zhorsila natolik ze mne musely pomahat k zachodu a 10 schodu trvalo 10 minut.
Ted hulim a jezdim na kole, pracuju a uzivim hrave 4-clennou rodinu s usmevem. Furt jsem nemocny ale nak je to lepsi. Cert vi proc ale neni to na zakonodarce se povysovat nad bozim planem a tim padem pestuju i kdyz se jim to nelibi.
nejhorsi vec pro nemocny clovek je kdyz zdravy rozhoduje co je pro ne dobry a co ne. To snad vim nejlip ne?
P.
Moc dobře si uvědomuju jak přiměřený množství MJ dokáže umocnit spoustu skvělejch situací, i těch běžnejch každodeních, jak mi pomáhá k sebereflexi, odkrejvá povrchnost, a dělá prostor pro abstrakno a kreativní myšlení, jak mi ukazuje krásu běžnejch věcí, učí mě radovat se z maličkostí, a brát svět s nadhledem a pragmaticky...
A dobrej pocit s tohodle všeho a hodně dalšího mi spolehlivě bouralo to když sem viděl co s týhle skvělý věci dělá její bezohledný prodávání, a co z lidí co na to přez zabedněnost okolí přistupujou... a to rozhodně nejde jen o peníze,...
Uvědomil sem si jak tohle můžu přirozenou a celkově pozitivní cestou pro sebe a svý nejbliší okolí změnit...přes to jak sme si zvykli žít v pravidlech městský džungle, sme málem zapoměli na to že sme pořád součástí přírody a ta nám dává nabídku tak férovou jako žádnej dýler...
díky za to! proto pěstuju...
standing by the neurofunk division...
neberte život příliš vážně...stejně z něj nevyváznete žívý...
a ještě mě napadl jeden důvod a ten je hodně pádný a myslím že ho se mnou sdílí hodně growerů.Tím důvodem je uklidnění.Prostě když su nasraný,tak stačí zajít ke kytkám a hned je to o mooc lepší.Jednoduše:když jsou spokojené kytky,tak su taky spokojený.A hotovo!