Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Proč pěstujete?
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 4 5 6 7
Co si zadas od pestovani?
Chci co nejvic nejkvalitnejsiho a co nejrychlejc
Pestuju protoze me to bavi
Ukázat Výsledky [Upravit Anketu (pouze moderátoři)]
Autor
Téma 
k/-\pr
Stálý Člen

Karma uživatele k/-\pr - 98% PěstitelskáKarma uživatele k/-\pr - 98% PěstitelskáKarma uživatele k/-\pr - 98% PěstitelskáKarma uživatele k/-\pr - 98% Pěstitelská

Příspěvek č. 81

scatche..ale neni to zavislos jako takova,nerikej me ze kdyz si nedas dene aspon prda ze se celej klepes a nemuzes se soustredit..to urcite ne..ale kdo vi...hulim chvili a zavislej na trave nejsem,dis mam chut,dam si,ale klidne bych prestal,hnet ted...ale chybel by me ten pocit zhulenosti(mam dojem ze se tomu rika high)...inac sory za OT

DEN/NOC

Old Post 05-08-2007 v 19:57 PM
k/-\pr je offline   Profil uživatele k/-\pr   Find more posts by k/-\pr   Foto galerie člena k/-\pr   Click here to Send k/-\pr a Private Message   Add k/-\pr to your buddy list     Navštiv homepage uživatele k/-\pr! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 82

Eloren : ganja by se měla dávat a ne prodávat . Tohle mi jednou řekl jeden typek s vesnice ja jsem ne nechápal, protože u nás ve městě se jenom prodává a prodává :-(
Tak pěstovat jsem začal hlavně kvůli te cenně. To už jsem si řekl dost radši začnu pěstovat :-) a ted pomalu začínam zjíšťovat že na tom pěstováni fakt nějaka závislost je. A to pěstuju teprve prvni rok :-D Mno nevim jestli nezačnu vic hulit hlavně po těch skliznich...

Old Post 05-08-2007 v 21:05 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
dvojka-trojka
23

Karma uživatele dvojka-trojka - 73% PěstitelskáKarma uživatele dvojka-trojka - 73% PěstitelskáKarma uživatele dvojka-trojka - 73% PěstitelskáKarma uživatele dvojka-trojka - 73% PěstitelskáKarma uživatele dvojka-trojka - 73% Pěstitelská

Příspěvek č. 83

protože mám rád se na to dívat, starat se se o to a nakonec to vyhulit .

23

Old Post 05-08-2007 v 21:10 PM
dvojka-trojka je offline   Profil uživatele dvojka-trojka   Find more posts by dvojka-trojka   Foto galerie člena dvojka-trojka   Click here to Send dvojka-trojka a Private Message   Add dvojka-trojka to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
krivkin
Stálý Člen

Karma uživatele krivkin - 76% Pěstitelská

Příspěvek č. 84

tak to mám asi stejný jako ostatní - jednak proto, že kupovat je dost drahý, ale hlavně - bejt "u toho" od semínka až do inhalace je prostě super, mám opravdu větší závislost na pěstování než na hulení, člověk se s tím div ne mazlí každej den to očichávám, sestřeluju svilušky, mícham hnojivo a tetelím se blahem jak se zvětšujou paličky, za měsíc mě snad už konečně čeká 1. sklizeň po několika neúspěších, tak snad to dopadne

Rozum a chtíč nemohou být v opozici natrvalo

Old Post 06-08-2007 v 01:57 AM
krivkin je offline   Profil uživatele krivkin   Find more posts by krivkin   Foto galerie člena krivkin   Click here to Send krivkin a Private Message   Add krivkin to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
tekknou
Stálý Člen

Karma uživatele tekknou - 90% PěstitelskáKarma uživatele tekknou - 90% PěstitelskáKarma uživatele tekknou - 90% PěstitelskáKarma uživatele tekknou - 90% PěstitelskáKarma uživatele tekknou - 90% PěstitelskáKarma uživatele tekknou - 90% PěstitelskáKarma uživatele tekknou - 90% PěstitelskáKarma uživatele tekknou - 90% PěstitelskáKarma uživatele tekknou - 90% PěstitelskáKarma uživatele tekknou - 90% PěstitelskáKarma uživatele tekknou - 90% PěstitelskáKarma uživatele tekknou - 90% Pěstitelská

Příspěvek č. 85

Kupovat obložený ságle od blbejch dýlu ,který pomalu ani nevědi co to vůbec prodávaj,kolikrád se dá narazit i na taký luční sena a to doslova,jeden známej si minulej rok blbec koupil v práglu na hlaváku ve spěchu od těch obložáků co tam věčně skvótěj za 500 pytel majoránky

A PROTO FANDIM!!

Old Post 06-08-2007 v 15:27 PM
tekknou je offline   Profil uživatele tekknou   Find more posts by tekknou   Foto galerie člena tekknou   Click here to Send tekknou a Private Message   Add tekknou to your buddy list     Navštiv homepage uživatele tekknou! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
kubanecjam
Stálý Člen

Karma uživatele kubanecjam - 74% PěstitelskáKarma uživatele kubanecjam - 74% PěstitelskáKarma uživatele kubanecjam - 74% PěstitelskáKarma uživatele kubanecjam - 74% Pěstitelská

Příspěvek č. 86

každej správnej chlap má sadit strom..a každej správnej grower sadit květinu smíchu, čmoudit jí a nenechávat si ji jen pro sebe..rozdělit se s přáteli..každý den si s nima alespoň čmoudíka dát a být high..a ta závislost...asi to tak bude..sme závislí všichni..tak to je a jinak určitě ne..je to asi jen na každém členu jak tomu říká..třeba hobby...to je teoreticky taky závislost..takže zdravím vás i vaše květiny a závislosti zdar. a jinak pěstuju proč? no přece protože!

2008 OUT - WW + GWS + nonamy + (yzop, majoránka, saturejka, bazalka, levandule, šalvěj, třezalka, oregáno )
2009 OUT - OB + MAZAR = SNÍH KAPUT
2014 OUT - vlastní krosy z MAGMY, JACK H, něaký autoflavíky .....

2009 IN - OB + MAZAR - 250 W - MATKY

Nikdy neříkejte že se něco nedá, protože se vždy najde iniciativní blbec který neví, že se to nedá a udělá to !!

Kudytam Tudykam.

Old Post 06-08-2007 v 15:35 PM
kubanecjam je offline   Profil uživatele kubanecjam   Find more posts by kubanecjam   Foto galerie člena kubanecjam   Click here to Send kubanecjam a Private Message   Add kubanecjam to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
TeCZko
Stálý Člen

Karma uživatele TeCZko - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 87

pro ten pocit az odpalim prvniho speka ze svyho vlastnorucne vypestovanyho kyti

Už když poprvé potkáš někoho, kdo je ti drahý, můžeš počítat s tím, že jednoho dne bude mrtvý a zahrabaný.

Old Post 06-08-2007 v 15:45 PM
TeCZko je offline   Profil uživatele TeCZko   Find more posts by TeCZko   Foto galerie člena TeCZko   Click here to Send TeCZko a Private Message   Add TeCZko to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Scott
Stálý Člen

Karma uživatele Scott - 99% Pěstitelská

Příspěvek č. 88

Hlavne že me to bavi a uspokojuje

1.Stavba boxu HPS&MH
2.White Russian
3.Hashberry TestGrow
4.White Satin & Hashberry
5.G13Skunk
6.Scott & Outdoor
7. White Widow (SOG)
8. Space Queen & Sage (BIO)+NL (COCO) Test

A real taste ?

Grow organic plants !

True

Old Post 06-08-2007 v 17:17 PM
Scott je offline   Profil uživatele Scott   Find more posts by Scott   Foto galerie člena Scott   Click here to Send Scott a Private Message   Add Scott to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Scott! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
maruna
Stálý Člen

Karma uživatele maruna - 85% Pěstitelská

Příspěvek č. 89

Ja mam snad i veci zavislost na tom pesteni o holky se staram jak o nic.Kazda odruda se necim lisi a zbarvuje se jinak a to je parada no a hulim kdyz jdu obejit pole a rikam si jak asi bude chutnat tahle a vydrzim mezi nima hodiny.Je to nadhera a mam je rad.

maruna

Old Post 07-08-2007 v 16:54 PM
maruna je offline   Profil uživatele maruna   Find more posts by maruna   Foto galerie člena maruna   Click here to Send maruna a Private Message   Add maruna to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
TH!
Stálý Člen

Karma uživatele TH! - 96% PěstitelskáKarma uživatele TH! - 96% PěstitelskáKarma uživatele TH! - 96% PěstitelskáKarma uživatele TH! - 96% Pěstitelská

Příspěvek č. 90

já pěstuju aby bylo co hulit,taky podaruju kámoše..Ale hlavně mě to hrozně baví..dívat se na kyti,míchat hnojiva(přírodní)..zkrátka,když měsíc nehulím tak pohoda,ale když týden nevidím kyti,tak mě to hodně sere a mám absťák

2007-No name
2009-AFG, BD, WW, WS, NN
2011-Bd, Dp, Passion#1, Ppp, KC36 a kříženci

Old Post 07-08-2007 v 17:28 PM
TH! je offline   Profil uživatele TH!   Find more posts by TH!   Foto galerie člena TH!   Click here to Send TH! a Private Message   Add TH! to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Hyde
Stálý Člen

Karma uživatele Hyde - 30% PěstitelskáKarma uživatele Hyde - 30% PěstitelskáKarma uživatele Hyde - 30% PěstitelskáKarma uživatele Hyde - 30% PěstitelskáKarma uživatele Hyde - 30% PěstitelskáKarma uživatele Hyde - 30% PěstitelskáKarma uživatele Hyde - 30% PěstitelskáKarma uživatele Hyde - 30% PěstitelskáKarma uživatele Hyde - 30% PěstitelskáKarma uživatele Hyde - 30% PěstitelskáKarma uživatele Hyde - 30% PěstitelskáKarma uživatele Hyde - 30% Pěstitelská

Obecné Příspěvek č. 91

Založit nové téma a potom se k němu už nevyjadřovat - no budiž...Tak já pěstuju poslední dobou zvláště pro čorkaře. Vysvětlení je jednoduché - dealerství mi nic neříká, a přesto si konopí zaslouží širokou pozornost, že? Takže vezmu semínko a ať je sadím kam je sadím, oni paraziti je zpravidla najdou. A najdou je jak v červnu, tak v červenci, nikdy ne až jsou kyti zralé.(důvody znají hlavně kukuřičníci). Zpravidla jsou tak nedočkaví, že se nestačí vyhodit ani preflowers. Brutálně orvané keříky s nejvyšší koncentrací hnojiv pak jsou vloženy do mikrovlnek či dehydrovány na prudkém slunci(i rychlost jsou peníze), no a potom konzumovány vámi, milí coolrespondenti, kteří se nerozpakujete sáhnout do rodičovských kapes pro oněch 250,- za takového highblunta.
Otázka je zodpovězena - pěstuji pro radost!

HydePark - White Phoenix
"Jo kámo, kdybych věděl co myslíš tim horizontálně nebo vertikálně. Každopádně porostou kolmo k zemi!"

Murphyho zákony nemusel vymyslet Murphy, nýbrž někdo, kdo se jmenoval stejně.

Old Post 08-08-2007 v 10:58 AM
Hyde je offline   Profil uživatele Hyde   Find more posts by Hyde   Foto galerie člena Hyde   Click here to Send Hyde a Private Message   Add Hyde to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
danihel
Stálý Člen

Karma uživatele danihel - 76% PěstitelskáKarma uživatele danihel - 76% PěstitelskáKarma uživatele danihel - 76% PěstitelskáKarma uživatele danihel - 76% PěstitelskáKarma uživatele danihel - 76% PěstitelskáKarma uživatele danihel - 76% Pěstitelská

Příspěvek č. 92

aby som mal co hulit take jednoduche... keby som nehulil, nepestujem, ..

Old Post 08-08-2007 v 13:23 PM
danihel je offline   Profil uživatele danihel   Find more posts by danihel   Foto galerie člena danihel   Click here to Send danihel a Private Message   Add danihel to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
wasco123
Stálý Člen

Karma uživatele wasco123 - 90% PěstitelskáKarma uživatele wasco123 - 90% PěstitelskáKarma uživatele wasco123 - 90% PěstitelskáKarma uživatele wasco123 - 90% Pěstitelská

Příspěvek č. 93

Pestujm preto, lebo mojim cielom je mat najsilnejsiu ganju v okolici.

400W

Old Post 08-08-2007 v 23:11 PM
wasco123 je offline   Profil uživatele wasco123   Find more posts by wasco123   Foto galerie člena wasco123   Click here to Send wasco123 a Private Message   Add wasco123 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Pindulinka
Stálý Člen

Karma uživatele Pindulinka - 97% PěstitelskáKarma uživatele Pindulinka - 97% PěstitelskáKarma uživatele Pindulinka - 97% PěstitelskáKarma uživatele Pindulinka - 97% PěstitelskáKarma uživatele Pindulinka - 97% PěstitelskáKarma uživatele Pindulinka - 97% PěstitelskáKarma uživatele Pindulinka - 97% PěstitelskáKarma uživatele Pindulinka - 97% Pěstitelská

Příspěvek č. 94

pred par lety kdyz jsem nekouril, tak se mi RS zhorsila natolik ze mne musely pomahat k zachodu a 10 schodu trvalo 10 minut.
Ted hulim a jezdim na kole, pracuju a uzivim hrave 4-clennou rodinu s usmevem. Furt jsem nemocny ale nak je to lepsi. Cert vi proc ale neni to na zakonodarce se povysovat nad bozim planem a tim padem pestuju i kdyz se jim to nelibi.
nejhorsi vec pro nemocny clovek je kdyz zdravy rozhoduje co je pro ne dobry a co ne. To snad vim nejlip ne?
P.

pisu jako magor protoze jsem odjinud

Old Post 09-08-2007 v 00:07 AM
Pindulinka je offline   Profil uživatele Pindulinka   Find more posts by Pindulinka   Foto galerie člena Pindulinka   Click here to Send Pindulinka a Private Message   Add Pindulinka to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Pindulinka! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Kryshpeen
Stálý Člen

Karma uživatele Kryshpeen - 94% PěstitelskáKarma uživatele Kryshpeen - 94% PěstitelskáKarma uživatele Kryshpeen - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 95

Moc dobře si uvědomuju jak přiměřený množství MJ dokáže umocnit spoustu skvělejch situací, i těch běžnejch každodeních, jak mi pomáhá k sebereflexi, odkrejvá povrchnost, a dělá prostor pro abstrakno a kreativní myšlení, jak mi ukazuje krásu běžnejch věcí, učí mě radovat se z maličkostí, a brát svět s nadhledem a pragmaticky...

A dobrej pocit s tohodle všeho a hodně dalšího mi spolehlivě bouralo to když sem viděl co s týhle skvělý věci dělá její bezohledný prodávání, a co z lidí co na to přez zabedněnost okolí přistupujou... a to rozhodně nejde jen o peníze,...
Uvědomil sem si jak tohle můžu přirozenou a celkově pozitivní cestou pro sebe a svý nejbliší okolí změnit...přes to jak sme si zvykli žít v pravidlech městský džungle, sme málem zapoměli na to že sme pořád součástí přírody a ta nám dává nabídku tak férovou jako žádnej dýler...

díky za to! proto pěstuju...

standing by the neurofunk division...

neberte život příliš vážně...stejně z něj nevyváznete žívý...

outdoor 07- Kryshpeen´s highlands jungle 07

první indoor (sklizeno)- first steps double 70w

Old Post 12-08-2007 v 02:01 AM
Kryshpeen je offline   Profil uživatele Kryshpeen   Find more posts by Kryshpeen   Foto galerie člena Kryshpeen   Click here to Send Kryshpeen a Private Message   Add Kryshpeen to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
TH!
Stálý Člen

Karma uživatele TH! - 96% PěstitelskáKarma uživatele TH! - 96% PěstitelskáKarma uživatele TH! - 96% PěstitelskáKarma uživatele TH! - 96% Pěstitelská

Příspěvek č. 96

a ještě mě napadl jeden důvod a ten je hodně pádný a myslím že ho se mnou sdílí hodně growerů.Tím důvodem je uklidnění.Prostě když su nasraný,tak stačí zajít ke kytkám a hned je to o mooc lepší.Jednoduše:když jsou spokojené kytky,tak su taky spokojený.A hotovo!

2007-No name
2009-AFG, BD, WW, WS, NN
2011-Bd, Dp, Passion#1, Ppp, KC36 a kříženci

Old Post 12-08-2007 v 16:59 PM
TH! je offline   Profil uživatele TH!   Find more posts by TH!   Foto galerie člena TH!   Click here to Send TH! a Private Message   Add TH! to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 00:10 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 4 5 6 7  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás