Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravim, tak ja to ma presne ako JAHmaican, pre mna je to hobby, ale mam to aj pre radost, a urcirte aj na hulenie...no na co by som to potom pestoval....?
Trávy mám víc jak cigaret.
cigaret stáhnu denně v pohodě i 20.
Kdežto trávu kouřím jenom občas, dejme tomu že v průměru 5 prásků týdně.
Možná že na ganje závislost je, ale onu závislost bych přirovnal třeba k tomu, jako když máš chuť na čokoládu
Každý to může mít jinak, ale já tu závislost opravdu nepociťuji, klidně si dovedu představit, že bych nekonzumoval vůbec a upřímně, ani by mně to nijak moc nevadilo.
Kdežto přestat pěstovat?? To si představit nedovedu
-pestujem, lebo ma to bavi, lebo nechcem kupovat, a nic nechuti lepsie, ako vlastny grass, proste tu kytku poznas od narodenia az po smrt a to je strasne dobry pocit
Hobby....Není nad to, když přijdu ke svým kráskám, pohladím je a řeknu jim, jak jsou krásné..uklidňují mě...I když ve skleníku je to malinký stresík.....Ale opravdu malinký...
A taky, abych měl něco na zimu kouřit.....
Záleží na tom, jak dobře žiješ, nikoliv jak dlouho...
ze začátku me napadla idea vypěstovat si vlastní pálo protože ve městě ve kterém bydlím se cena konopí vyšvihla na opravdu komerční cenu 250-300 a to jsem si řekl dost... nebudu živit nějakého dealera.Tak jsem něco nasadil a v tu dobu mě absolutně očarovaly tvary kytky.... není nad to když zase příjdu ke svý kráskám a uvidím že zase o něco povyrostly... A k té závislosti si myslím že je to taky blbost... neni zavislost na tom že bys musel hulit ale podle mě spíš na té zhulenosti jako takové.. toť můj názor...
suhlasim s Elorenom, co sa tyka tej zavislosti, nejde o to, ze keby si si nejaku dobu nezahulil, bol by si fyzicky ci psychicky na dne alebo podobne
Ide o to, ze ti chyba ten zhuleny stav, ten pocit, presne ako ked mas chut na nejake dobre jedlo....a ked niekto to nazyva zavislostou tak potom som zavisly...a co!?
Vy máte dobré úvahy, nějak to upřesním na trávje je jen psichycká závislost a třeba na cígu je fyzická závislost.. Psichycká je že chceš zažít jen ten pocit kdybys opravdu neměl tak se nic nestane jako třeba u mně chtěl bych si dat ale není co... Nevím jakej kuřák vydrží tejden bez cíga a přesně nevím jaké apstynenční příznaky má tabák ale nějaké jistě ano nejsem kuřák tak to nevím...
Já nechci být omezovaný, ale volný!
.:Jinak pjestuji pro radost z kytky i z požitku:. Jasně a ztručně...
Snáze uvěříme lži, již jsme slyšeli uš tisíckrát, než pravdě, která je vyřčena poprvé.>4 2 0<
Protoze me to tak chytlo! Ano sem zavislej ne na marihuane ale na konopi konkretne pestovani.
Podotykam ze uz ani nehulim! (mozna to bude tim ze nez stihnu cokoliv sklidit,nafotit tak mi to ukradnou ) Pristi rok se teste na monstorzni out! (Sklenik mi letos opet vybrali kurvy... a to byly male kytycky )
Já pěstuju,protože mi tráva rozšiřuje vlastní obzory.A když už pak o nich vím,práskem si je potvrdím.Ale zas hned říct "stop",abys je mohl přes ten oblak dýmu vidět.
tjn:maálej blábol
pestui protoze me to bavi a **** ty jo to ze to prodavas fakt nikoho nezajima a uz to sem fakt NEPISTE !!!****Hlava *** a samozrejme pro vlastni spotrebu...a k zavislosti....podle me existuje,ale pouze f pripade ze si date dene trebga 5 speku..tak se po case udela,ale to je asi to sami jako npr. s tou cokoladou...taky existuji pripady ze je nekdo zavisli na cokolade..