Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Proč pěstujete?
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 3 4 5 6 7
Co si zadas od pestovani?
Chci co nejvic nejkvalitnejsiho a co nejrychlejc
Pestuju protoze me to bavi
Ukázat Výsledky [Upravit Anketu (pouze moderátoři)]
Autor
Téma 
J.M.T./THC/CZ
Nový Člen

Karma uživatele J.M.T./THC/CZ - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 65

ciste jen ze zabavy a pro tu krasu jak to roste...

Old Post 25-03-2007 v 19:17 PM
J.M.T./THC/CZ je offline   Profil uživatele J.M.T./THC/CZ   Find more posts by J.M.T./THC/CZ   Foto galerie člena J.M.T./THC/CZ   Click here to Send J.M.T./THC/CZ a Private Message   Add J.M.T./THC/CZ to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
lahamila
Stálý Člen

Karma uživatele lahamila - 93% PěstitelskáKarma uživatele lahamila - 93% Pěstitelská

Obecné Proč vlastně pěstujete? Příspěvek č. 66

Napadlo mě založit tuto anketu, protože by mě zajímalo jak je to s účelem pěstování, proč vlastně vůbec pěstujete? Tak směle do toho!

Tady by mělo být asi nějaké moudro...
...ale není

VIDEO TUTORIALY: Kompletní INDOOR videoprůvodci - bio, hydro, stavba a bezpečnost pěstování

Old Post 05-08-2007 v 10:22 AM
lahamila je offline   Profil uživatele lahamila   Find more posts by lahamila   Foto galerie člena lahamila   Click here to Send lahamila a Private Message   Add lahamila to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Wiper
Nový Člen

Karma uživatele Wiper - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 67

na zhul pro sebe,znami
a pro potechu oka i duse ze to krasne roste

Old Post 05-08-2007 v 10:47 AM
Wiper je offline   Profil uživatele Wiper   Find more posts by Wiper   Foto galerie člena Wiper   Click here to Send Wiper a Private Message   Add Wiper to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
JAHmaican
rasta herbsman

Karma uživatele JAHmaican - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 68

Hobby no. 1!!!!!!!

Na kouření závislost není, na pěstování ano!

S pozdravem největší střevo planety...

!!!CHLASTAFARI!!!

Old Post 05-08-2007 v 11:06 AM
JAHmaican je offline   Profil uživatele JAHmaican   Find more posts by JAHmaican   Foto galerie člena JAHmaican   Click here to Send JAHmaican a Private Message   Add JAHmaican to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 69

Zdravim, tak ja to ma presne ako JAHmaican, pre mna je to hobby, ale mam to aj pre radost, a urcirte aj na hulenie...no na co by som to potom pestoval....?

Old Post 05-08-2007 v 11:12 AM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
JAHmaican
rasta herbsman

Karma uživatele JAHmaican - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 70

Trávy mám víc jak cigaret.
cigaret stáhnu denně v pohodě i 20.
Kdežto trávu kouřím jenom občas, dejme tomu že v průměru 5 prásků týdně.

Možná že na ganje závislost je, ale onu závislost bych přirovnal třeba k tomu, jako když máš chuť na čokoládu

Každý to může mít jinak, ale já tu závislost opravdu nepociťuji, klidně si dovedu představit, že bych nekonzumoval vůbec a upřímně, ani by mně to nijak moc nevadilo.
Kdežto přestat pěstovat?? To si představit nedovedu

btw: startka váží 0,7g

!!!CHLASTAFARI!!!

Naposledy upravil JAHmaican 05-08-2007 v 13:11 PM

Old Post 05-08-2007 v 11:48 AM
JAHmaican je offline   Profil uživatele JAHmaican   Find more posts by JAHmaican   Foto galerie člena JAHmaican   Click here to Send JAHmaican a Private Message   Add JAHmaican to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
zubo
Stálý Člen

Karma uživatele zubo - 41% Pěstitelská

Příspěvek č. 71

-pestujem, lebo ma to bavi, lebo nechcem kupovat, a nic nechuti lepsie, ako vlastny grass, proste tu kytku poznas od narodenia az po smrt a to je strasne dobry pocit

--==::nepi*uj do systemu::==--

Old Post 05-08-2007 v 11:56 AM
zubo je offline   Profil uživatele zubo   Find more posts by zubo   Foto galerie člena zubo   Click here to Send zubo a Private Message   Add zubo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Wevi
Stálý Člen

Karma uživatele Wevi - 89% PěstitelskáKarma uživatele Wevi - 89% PěstitelskáKarma uživatele Wevi - 89% Pěstitelská

Příspěvek č. 72

Hobby....Není nad to, když přijdu ke svým kráskám, pohladím je a řeknu jim, jak jsou krásné..uklidňují mě...I když ve skleníku je to malinký stresík.....Ale opravdu malinký...

A taky, abych měl něco na zimu kouřit.....

Záleží na tom, jak dobře žiješ, nikoliv jak dlouho...

Weviho skleníček a fóliovníček "07" - předčasně sklizeno
Šňupací tabáček

Old Post 05-08-2007 v 12:19 PM
Wevi je offline   Profil uživatele Wevi   Find more posts by Wevi   Foto galerie člena Wevi   Click here to Send Wevi a Private Message   Add Wevi to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Eloren
Stálý Člen

Karma uživatele Eloren - 65% PěstitelskáKarma uživatele Eloren - 65% Pěstitelská

Příspěvek č. 73

ze začátku me napadla idea vypěstovat si vlastní pálo protože ve městě ve kterém bydlím se cena konopí vyšvihla na opravdu komerční cenu 250-300 a to jsem si řekl dost... nebudu živit nějakého dealera.Tak jsem něco nasadil a v tu dobu mě absolutně očarovaly tvary kytky.... není nad to když zase příjdu ke svý kráskám a uvidím že zase o něco povyrostly... A k té závislosti si myslím že je to taky blbost... neni zavislost na tom že bys musel hulit ale podle mě spíš na té zhulenosti jako takové.. toť můj názor...

2007-Outdoor-ukradeno

Old Post 05-08-2007 v 15:13 PM
Eloren je offline   Profil uživatele Eloren   Find more posts by Eloren   Foto galerie člena Eloren   Click here to Send Eloren a Private Message   Add Eloren to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
zubo
Stálý Člen

Karma uživatele zubo - 41% Pěstitelská

Příspěvek č. 74

suhlasim s Elorenom, co sa tyka tej zavislosti, nejde o to, ze keby si si nejaku dobu nezahulil, bol by si fyzicky ci psychicky na dne alebo podobne
Ide o to, ze ti chyba ten zhuleny stav, ten pocit, presne ako ked mas chut na nejake dobre jedlo....a ked niekto to nazyva zavislostou tak potom som zavisly...a co!?

--==::nepi*uj do systemu::==--

Old Post 05-08-2007 v 15:50 PM
zubo je offline   Profil uživatele zubo   Find more posts by zubo   Foto galerie člena zubo   Click here to Send zubo a Private Message   Add zubo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Mr.MEN
Stálý Člen

Karma uživatele Mr.MEN - 88% Pěstitelská

Příspěvek č. 75

Vy máte dobré úvahy, nějak to upřesním na trávje je jen psichycká závislost a třeba na cígu je fyzická závislost.. Psichycká je že chceš zažít jen ten pocit kdybys opravdu neměl tak se nic nestane jako třeba u mně chtěl bych si dat ale není co... Nevím jakej kuřák vydrží tejden bez cíga a přesně nevím jaké apstynenční příznaky má tabák ale nějaké jistě ano nejsem kuřák tak to nevím...
Já nechci být omezovaný, ale volný!

.:Jinak pjestuji pro radost z kytky i z požitku:. Jasně a ztručně...

Snáze uvěříme lži, již jsme slyšeli uš tisíckrát, než pravdě, která je vyřčena poprvé. >4 2 0<

InDoor > #8MAXHYDRO, #7HYDRO, #6, #5, #4, #3, #2, #1

Konopný Medovník . : . Cannabis > Tabák do vodních dýmek

Old Post 05-08-2007 v 16:17 PM
Mr.MEN je offline   Profil uživatele Mr.MEN   Find more posts by Mr.MEN   Foto galerie člena Mr.MEN   Click here to Send Mr.MEN a Private Message   Add Mr.MEN to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Ski
Stálý Člen

Karma uživatele Ski - 56% PěstitelskáKarma uživatele Ski - 56% Pěstitelská

Příspěvek č. 76

Protoze me to tak chytlo! Ano sem zavislej ne na marihuane ale na konopi konkretne pestovani.
Podotykam ze uz ani nehulim! (mozna to bude tim ze nez stihnu cokoliv sklidit,nafotit tak mi to ukradnou ) Pristi rok se teste na monstorzni out! (Sklenik mi letos opet vybrali kurvy... a to byly male kytycky )

2007...->!! Muj Windoor !! SKLIZENO USUSENO...
Rok 2008:....KO.Windor/Outdoor!->70W skrin LOWRYDER!
zajima te BEZPECNOST?!
2012 SKITTGROW OUTDOOR

Old Post 05-08-2007 v 16:29 PM
Ski je offline   Profil uživatele Ski   Find more posts by Ski   Foto galerie člena Ski   Click here to Send Ski a Private Message   Add Ski to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Eloren
Stálý Člen

Karma uživatele Eloren - 65% PěstitelskáKarma uživatele Eloren - 65% Pěstitelská

Příspěvek č. 77

kubo presne tak .... ganja by se měla dávat a ne prodávat =) nikdy jsem žádnou ganju neprodal a ani se nechystám k nějaké zmněně

2007-Outdoor-ukradeno

Old Post 05-08-2007 v 18:15 PM
Eloren je offline   Profil uživatele Eloren   Find more posts by Eloren   Foto galerie člena Eloren   Click here to Send Eloren a Private Message   Add Eloren to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
pexeson
Stálý Člen

Karma uživatele pexeson - 88% PěstitelskáKarma uživatele pexeson - 88% PěstitelskáKarma uživatele pexeson - 88% Pěstitelská

Příspěvek č. 78

Já pěstuju,protože mi tráva rozšiřuje vlastní obzory.A když už pak o nich vím,práskem si je potvrdím.Ale zas hned říct "stop",abys je mohl přes ten oblak dýmu vidět.
tjn:maálej blábol

Život je boj-bojuj

Old Post 05-08-2007 v 18:48 PM
pexeson je offline   Profil uživatele pexeson   Find more posts by pexeson   Foto galerie člena pexeson   Click here to Send pexeson a Private Message   Add pexeson to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 79

pro potechu oka a duše...

Old Post 05-08-2007 v 19:26 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
k/-\pr
Stálý Člen

Karma uživatele k/-\pr - 98% PěstitelskáKarma uživatele k/-\pr - 98% PěstitelskáKarma uživatele k/-\pr - 98% PěstitelskáKarma uživatele k/-\pr - 98% Pěstitelská

Příspěvek č. 80

pestui protoze me to bavi a **** ty jo to ze to prodavas fakt nikoho nezajima a uz to sem fakt NEPISTE !!!****Hlava *** a samozrejme pro vlastni spotrebu...a k zavislosti....podle me existuje,ale pouze f pripade ze si date dene trebga 5 speku..tak se po case udela,ale to je asi to sami jako npr. s tou cokoladou...taky existuji pripady ze je nekdo zavisli na cokolade..

DEN/NOC

Naposledy upravil Hlava 08-08-2007 v 12:42 PM

Old Post 05-08-2007 v 19:46 PM
k/-\pr je offline   Profil uživatele k/-\pr   Find more posts by k/-\pr   Foto galerie člena k/-\pr   Click here to Send k/-\pr a Private Message   Add k/-\pr to your buddy list     Navštiv homepage uživatele k/-\pr! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 21:11 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 3 4 5 6 7  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás