Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Outdoor Pěstování » Kdy vysadit ven?
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 13 14 15 16 17 »

dozrajou?
This poll is closed.
jasně že jo 7 100.00%
ani náhodou vole 0 0%
Total: 7 votes 100%
  [Edit Poll (moderators only)]

Autor
Téma 
Zenga
Stálý Člen

Karma uživatele Zenga - 87% PěstitelskáKarma uživatele Zenga - 87% Pěstitelská

Příspěvek č. 225

Ja jsem dal vcera nakliceny semena do kyblu a doufam,ze to vyjde a neco malo z toho bude.

Old Post 04-07-2007 v 11:14 AM
Zenga je offline   Profil uživatele Zenga   Find more posts by Zenga   Foto galerie člena Zenga   Click here to Send Zenga a Private Message   Add Zenga to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Ski
Stálý Člen

Karma uživatele Ski - 56% PěstitelskáKarma uživatele Ski - 56% Pěstitelská

Příspěvek č. 226

jj urcite neco jo
Vzhledem k tomu ze corky zase radili (dokonce mi vzaly male kyti!! ani ne 10 cisel ) A zbyly mi jen 4ry tak sem si rekl ze zasadim znova.. Tak uvidime...

2007...->!! Muj Windoor !! SKLIZENO USUSENO...
Rok 2008:....KO.Windor/Outdoor!->70W skrin LOWRYDER!
zajima te BEZPECNOST?!
2012 SKITTGROW OUTDOOR

Old Post 04-07-2007 v 11:24 AM
Ski je offline   Profil uživatele Ski   Find more posts by Ski   Foto galerie člena Ski   Click here to Send Ski a Private Message   Add Ski to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Nebulaquest
Stálý Člen

Karma uživatele Nebulaquest - 89% PěstitelskáKarma uživatele Nebulaquest - 89% Pěstitelská

Příspěvek č. 227

pro lyžaře :čubky,jinak se to říct nedá...jo ještě ubožáci...to je trefnější

každopádně letos sem rozjel sazbu už na přelomu bř.- dubna ze semen,a sem spokojenej maximálně,lepší je neotálet,letos nebyla žádná zima tak sem to fouknul hned jak se drobet oteplilo,řízky sem nechal drobet probrat ve skleníku ale ke konci dubna šly Out..mam klony Willy Jack a Big Bad....Radost pohledět..časem zveřejnim...jen aby klucí s baťůžkama nešly do akce!!!Budu je střílet,jako v americe a pak krasavice pohnojim jejich masem ty vole sem dneska nějakej kruťas....Přeju Hustý BADY

Old Post 04-07-2007 v 21:16 PM
Nebulaquest je offline   Profil uživatele Nebulaquest   Find more posts by Nebulaquest   Foto galerie člena Nebulaquest   Click here to Send Nebulaquest a Private Message   Add Nebulaquest to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Ski
Stálý Člen

Karma uživatele Ski - 56% PěstitelskáKarma uživatele Ski - 56% Pěstitelská

... Příspěvek č. 228

citace:
Původní příspěvek od Nebulaquest
pro lyžaře :čubky,jinak se to říct nedá...jo ještě ubožáci...to je trefnější

Ano je to tak.. Ale hlavne je to moje chyba.. na stejnem miste (muj sklenik )mi minulej rok tesne pred sklizni sklidili-->zrejmne se nekdo prokecl...ale nepomyslel sem si ze by mi vzali i kytky par centimetrove!!! =-O !! Cubky...
Sry za ot..
Ale sadim znova nic mne nezastaviiiiiiiiii!

2007...->!! Muj Windoor !! SKLIZENO USUSENO...
Rok 2008:....KO.Windor/Outdoor!->70W skrin LOWRYDER!
zajima te BEZPECNOST?!
2012 SKITTGROW OUTDOOR

Old Post 04-07-2007 v 23:01 PM
Ski je offline   Profil uživatele Ski   Find more posts by Ski   Foto galerie člena Ski   Click here to Send Ski a Private Message   Add Ski to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
lachemo
Nový Člen

Karma uživatele lachemo - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 229

Tak lepší když ti to ukradnou teď,než aby ses o to celou dobu staral a nechal si to ukrást zas až před sklizní

Old Post 06-07-2007 v 11:22 AM
lachemo je offline   Profil uživatele lachemo   Find more posts by lachemo   Foto galerie člena lachemo   Click here to Send lachemo a Private Message   Add lachemo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
GreenMafia
Stálý Člen

Karma uživatele GreenMafia - 0% Pěstitelská

Srpen-Sázim ven Příspěvek č. 230

čus lidi tak mě napadlo jestly někdo nemá s takovimhle pozdnim sázenim zkušenosti.Letos mi to nějak časově nevyšlo jak sem plánoval a nakonec mam klony připravený až teť to znamená že přesně na začátku srpna je dám ven,,co vy nato? vyroste mi ještě něco aby to stálo zato?je mi jasný že nebudu mít žádný 2metrový mutanty ale něco snad ještě vyroste ne?hoďte někdo zkušenost .díkes

Out 2006 vyčorovanej

Old Post 18-07-2007 v 09:08 AM
GreenMafia je offline   Profil uživatele GreenMafia   Find more posts by GreenMafia   Foto galerie člena GreenMafia   Click here to Send GreenMafia a Private Message   Add GreenMafia to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Hanulkááá

Karma uživatele Hanulkááá - 68% PěstitelskáKarma uživatele Hanulkááá - 68% PěstitelskáKarma uživatele Hanulkááá - 68% PěstitelskáKarma uživatele Hanulkááá - 68% PěstitelskáKarma uživatele Hanulkááá - 68% Pěstitelská

Příspěvek č. 231

Vyroste to je ještě dobře uvidíš,možná budeš i překvapenej

...Turbogirl... bez Turbo netu...
...přečipovaná na 200HP...
...and now invisible girl...
...lalalalááááá...

Terrace flowers by Haňule

Old Post 18-07-2007 v 09:15 AM
Hanulkááá je offline   Profil uživatele Hanulkááá   Find more posts by Hanulkááá   Foto galerie člena Hanulkááá   Click here to Send Hanulkááá a Private Message   Add Hanulkááá to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
BBVlada
Stálý Člen

Karma uživatele BBVlada - 89% PěstitelskáKarma uživatele BBVlada - 89% PěstitelskáKarma uživatele BBVlada - 89% Pěstitelská

Příspěvek č. 232

cusss určitě, jentak abych si zkusil pred par dny sem zasadil 20seminek a mam dva klony...di do toho

BIO TreeGrow 2007 - Papaya, Papaya*Haze, Pure Power Plant, Shiva, Sensi Star, Bushman
BIO TreeGrow 2006 - HH, MK, DP*EM
BIO TreeGrow 2005 - EM, DP
Jak změřit pH - Zem i hydro!

Old Post 18-07-2007 v 09:54 AM
BBVlada je offline   Profil uživatele BBVlada   Find more posts by BBVlada   Foto galerie člena BBVlada   Click here to Send BBVlada a Private Message   Add BBVlada to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Rhino
Stálý Člen

Karma uživatele Rhino - 77% PěstitelskáKarma uživatele Rhino - 77% PěstitelskáKarma uživatele Rhino - 77% PěstitelskáKarma uživatele Rhino - 77% PěstitelskáKarma uživatele Rhino - 77% PěstitelskáKarma uživatele Rhino - 77% PěstitelskáKarma uživatele Rhino - 77% PěstitelskáKarma uživatele Rhino - 77% PěstitelskáKarma uživatele Rhino - 77% PěstitelskáKarma uživatele Rhino - 77% PěstitelskáKarma uživatele Rhino - 77% PěstitelskáKarma uživatele Rhino - 77% PěstitelskáKarma uživatele Rhino - 77% Pěstitelská

Příspěvek č. 233

Jo já sem minulej rok takhle jel.. 1.sprna sem dal klíčit Světe div se, vyrostlo to a i vykvetlo, sice by to ještě týden potřebovalo ale byla už zima, tak sem to sklidil...

Old Post 18-07-2007 v 10:35 AM
Rhino je offline   Profil uživatele Rhino   Find more posts by Rhino   Foto galerie člena Rhino   Click here to Send Rhino a Private Message   Add Rhino to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
DEVIATIO
Stálý Člen

Karma uživatele DEVIATIO - 95% PěstitelskáKarma uživatele DEVIATIO - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 234

taky mam ted teprve 10cm rostlinky ktere jsem sadil nedavno,
jen zatim vegetej ve skleniku tak snad z nich neco bude...

Old Post 18-07-2007 v 12:07 PM
DEVIATIO je offline   Profil uživatele DEVIATIO   Find more posts by DEVIATIO   Foto galerie člena DEVIATIO   Click here to Send DEVIATIO a Private Message   Add DEVIATIO to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
vojtaxxx
Stálý Člen

Karma uživatele vojtaxxx - 88% Pěstitelská

Příspěvek č. 235

tak ja jsem na to podobně, je to tak 14 dnů co jsem dával ven tak 15-20 cm velký sazeničky. je už docela pozdě ale podle mě to dojede v pohodě. nějaká ta palička na tom určitě dozraje. loni jsem taky ještě sázel tak v půlce června a šlo to

Vojtovo lány 2009 - K.C 36,Leda Uno, Spontanica,California special,B-52, PPP, Jock Horor, Passion#1, Early skunk, Hawaian skunk, Ingemars punch, Purple widow, thaifun horizon, Erdbeer
Můj skromný OUT_2007XXOUTdoor 2008 XXSoutěž o seeds Early DurbanXXVýroba hašiše přes síto

Old Post 18-07-2007 v 20:45 PM
vojtaxxx je offline   Profil uživatele vojtaxxx   Find more posts by vojtaxxx   Foto galerie člena vojtaxxx   Click here to Send vojtaxxx a Private Message   Add vojtaxxx to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
žralok
Stálý Člen

Karma uživatele žralok - 87% PěstitelskáKarma uživatele žralok - 87% PěstitelskáKarma uživatele žralok - 87% Pěstitelská

Příspěvek č. 236

take sem delal take pokusy -ja mel loni rizek white shark ve skleníku u babky šel tam v listopdu rovnou ze skrine mel 30cm a svete div se zacal kvest a tyden pred vanocema sem s toho mel 5g pofidérních pomrzlích
palicek ale efekt good docela me ta kyti prekvapila jenom tak 2 g sem musel vyhodit - plisen

Old Post 18-07-2007 v 22:26 PM
žralok je offline   Profil uživatele žralok   Find more posts by žralok   Foto galerie člena žralok   Click here to Send žralok a Private Message   Add žralok to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
GreenMafia
Stálý Člen

Karma uživatele GreenMafia - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 237

Tak vlastně my opozdilci v podstatě uvidíme co z toho bude ale jsem taky přesvědčenej otom že budu překvapenej,vono vlastně když jim haraší na květ tak ještě vytáhnou nějaký ty patra navíc...bude to ok čus

Out 2006 vyčorovanej

Old Post 19-07-2007 v 01:18 AM
GreenMafia je offline   Profil uživatele GreenMafia   Find more posts by GreenMafia   Foto galerie člena GreenMafia   Click here to Send GreenMafia a Private Message   Add GreenMafia to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
mischief
Stálý Člen

Karma uživatele mischief - 20% Pěstitelská

Příspěvek č. 238

myslim že nebude problem... jenom možná když bude brzo zima tak přepnou dřív na květ.. ale mělo by to jít

Old Post 19-07-2007 v 08:31 AM
mischief je offline   Profil uživatele mischief   Find more posts by mischief   Foto galerie člena mischief   Click here to Send mischief a Private Message   Add mischief to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Zedy
Vidlák Hlínomil

Karma uživatele Zedy - 76% Pěstitelská

Team Member: MOD

Příspěvek č. 239

Podle mě budeš mít jenom menší výnos,protože ti nevyrostou jak píšeš do těch 2metrů, ale všechno bude OK

Old Post 19-07-2007 v 08:53 AM
Zedy je offline   Profil uživatele Zedy   Find more posts by Zedy   Foto galerie člena Zedy   Click here to Send Zedy a Private Message   Add Zedy to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Zedy! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Košťál
Nový Člen

Karma uživatele Košťál - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 240

no všechno ne, vegetace je důležitá!

nevim

Old Post 19-07-2007 v 09:41 AM
Košťál je offline   Profil uživatele Košťál   Find more posts by Košťál   Foto galerie člena Košťál   Click here to Send Košťál a Private Message   Add Košťál to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Košťál! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 04:54 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 13 14 15 16 17 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás