Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
jj urcite neco jo
Vzhledem k tomu ze corky zase radili (dokonce mi vzaly male kyti!! ani ne 10 cisel ) A zbyly mi jen 4ry tak sem si rekl ze zasadim znova.. Tak uvidime...
pro lyžaře :čubky,jinak se to říct nedá...jo ještě ubožáci...to je trefnější
každopádně letos sem rozjel sazbu už na přelomu bř.- dubna ze semen,a sem spokojenej maximálně,lepší je neotálet,letos nebyla žádná zima tak sem to fouknul hned jak se drobet oteplilo,řízky sem nechal drobet probrat ve skleníku ale ke konci dubna šly Out..mam klony Willy Jack a Big Bad....Radost pohledět..časem zveřejnim...jen aby klucí s baťůžkama nešly do akce!!!Budu je střílet,jako v americe a pak krasavice pohnojim jejich masem ty vole sem dneska nějakej kruťas....Přeju Hustý BADY
Původní příspěvek od Nebulaquest pro lyžaře :čubky,jinak se to říct nedá...jo ještě ubožáci...to je trefnější
Ano je to tak.. Ale hlavne je to moje chyba.. na stejnem miste (muj sklenik )mi minulej rok tesne pred sklizni sklidili-->zrejmne se nekdo prokecl...ale nepomyslel sem si ze by mi vzali i kytky par centimetrove!!! =-O !! Cubky...
Sry za ot..
Ale sadim znova nic mne nezastaviiiiiiiiii!
čus lidi tak mě napadlo jestly někdo nemá s takovimhle pozdnim sázenim zkušenosti.Letos mi to nějak časově nevyšlo jak sem plánoval a nakonec mam klony připravený až teť to znamená že přesně na začátku srpna je dám ven,,co vy nato? vyroste mi ještě něco aby to stálo zato?je mi jasný že nebudu mít žádný 2metrový mutanty ale něco snad ještě vyroste ne?hoďte někdo zkušenost .díkes
Jo já sem minulej rok takhle jel.. 1.sprna sem dal klíčit Světe div se, vyrostlo to a i vykvetlo, sice by to ještě týden potřebovalo ale byla už zima, tak sem to sklidil...
tak ja jsem na to podobně, je to tak 14 dnů co jsem dával ven tak 15-20 cm velký sazeničky. je už docela pozdě ale podle mě to dojede v pohodě. nějaká ta palička na tom určitě dozraje. loni jsem taky ještě sázel tak v půlce června a šlo to
take sem delal take pokusy -ja mel loni rizek white shark ve skleníku u babky šel tam v listopdu rovnou ze skrine mel 30cm a svete div se zacal kvest a tyden pred vanocema sem s toho mel 5g pofidérních pomrzlích
palicek ale efekt good docela me ta kyti prekvapila jenom tak 2 g sem musel vyhodit - plisen
Tak vlastně my opozdilci v podstatě uvidíme co z toho bude ale jsem taky přesvědčenej otom že budu překvapenej,vono vlastně když jim haraší na květ tak ještě vytáhnou nějaký ty patra navíc...bude to ok čus