Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ahoj jak prase,,,, ,
konečně dorazila nová výbojka Osram Nav-T Super 4Y,,,,,33200lumenů a ta kytkám konečně zadiktuje co je to světlo o 0,25kWattech , protože moje holky potřebujou ztloustnout ,,,,připadaj mi moc hubený ...... mimoto podivně žloutnou, ale to už snad bude vyřešený,,,,, Hnojí se pořád stejně, ale už bez plagronu na růst,,,, takže jen PKčko a Bcuzzek (+nějaká ta rezavá voda kvůli Fe) .... Jinak fotky jsou tu,,,,,
„Kdo se zeptá, vypadá jako hlupák pět minut. Kdo se nezeptá, bude hloupý celý život.“
„Je s podivem, že většina lidí na světě nechápe náš peněžní a bankovní systém, protože kdyby ho chápali, věřim, že by byla revoluce ještě dřív, než by ráno vyšlo slunce." Henry Ford , 1922
"Kdyby volby mohly něco změnit, už dávno by je zakázali."
Naposledy upravil Mr. Figaro 07-06-2007 v 22:00 PM
Čau pane..
Kytky jsou vážně krásné a je tam i hodně paliček..jak jsou ty pálky velké? Nedokážu to moc odhadnou, ale podle kontinuity tvýho grow-u a srovnání se zapalovačem bych řekl, že jsou stejně vysoký jak krabička od cigaret a poměrně jsou i baculaté .. (můžeš to zase s něčím srovnat?)
Myslím, že to žloutnutí je opravdu způsobené teplem a světlem (dělá se to přesně pod světlěm), ale ničemu to zřejmě nevadí, palice, které já měl žluté rostly úplně stejně jako ty zelené..Teď se mi to zlepšilo, dal jsem tam ofuk a je to fakt lepší, nevím, jak moc silně to fouká tobě, ale máš tam fakt "hafo" palic, tak je možné že ti to neufoukají větráky, ale to jen tipuju. Já jsem nikde na groweru nenašel, co vlastně způsobuje toto tvoje (i moje) žloutnutí, ale na to přijdem
A kdy budeš sklízet a jak flushing? Zajímá mě, jak to budeš prolejvat, když to máš v zapletený? Nechám se inspirovat. Čím budeš v květináčích "vybírat" tu prolitou vodu? Byla by nejlepší nějaká velká stříkačka, ale kde ji vzít to nevím. Nebo to vyděláš ze sítě? Já se bojím (u svého SCROGu), že by se to úplně zvlčilo a válelo by se to všude možně, co myslíš?
Jinak dobrá práce, jsem zvědav na výnos...qualita bude asi gr8, man..už jsi ochutnával spodky?
Ahoj
Ray.Wost
Tady máš porovnání......
Co se týče toho žloutnutí, tak to už asi přestanu řešit,,, docela se to zastavilo, nevim jestli je to tim, že sem dal výš lampu nebo tim že sem zalil tou rezavou vodou. každopádně už to neni problémem, ale spíš nedostatkem.
Mno od tý doby co jsem tam narval ten novej sodík, začal v pěstírně velký BOOM nevim čim to je, každopádně z vršku vyrašilo extrémní množství nových blizen. Navíc kytí vůbec nevypadají že by měla být za 14dní sklizeň - tak nějak sem to plánoval,,, asi je nechám déle, páč to vypadá že to nejlepší teprv začne.
ad.Flushing - no začnu tak 10dní před sklizní, tudíš ve chvíli kdy budu přesvědčenej o tom že kytí více neporostou. Jak to budu dělat to ještě nevim každopádně to bude strašný sraní, ale nějak to udělám... při nejhoršim zrušim síť,,, ale tomu bych se radši vyhnul.
ad. vochutnávky.... Vochutnávám už tak 14dní... už padly tak 3g .... , ale s tim se počítalo,,, no každopádně to zkuřuje víc než hrozně - při většim množství až občas nežádaně ....
No doufám že se ale ještě nafouknou páč je to pořád docela dost řídký
K fotkám ..... Snažil jsem se udělat záběry na ty blizny..... je to fakt divný(kromě toho že se u některejch kytí vytáhly vršky, ale to se stane,,, ale ty blizny ? )....
Pak je vidět srovnání s OCB papírkama - klasická velikost.
+ nějaký ty fota ze zhora a z boku
„Kdo se zeptá, vypadá jako hlupák pět minut. Kdo se nezeptá, bude hloupý celý život.“
„Je s podivem, že většina lidí na světě nechápe náš peněžní a bankovní systém, protože kdyby ho chápali, věřim, že by byla revoluce ještě dřív, než by ráno vyšlo slunce." Henry Ford , 1922
No s těma novejma bliznama se mi stalo to samé..zvýšil jsem dávky hnojek a najednou pecka...Všechny paldy znovu narazili, některé po bokách, některé nahoře..čučel jsem také jak blázen..už jsem chtěl pomalu zavírat krám a najednou začíná hotový BOOM (jak říkáš - nevím, jak jinak to nazvat).
Tak to je masakr! Jsem zvědav kolik to naroste a kdy to skončí..co myslíš jak dlouho to ještě povalí? Přeju ti ještě aspoň dva týdny novýho květu...to budou palice jak noha
Den Smrti , Den 72 - na květu
omlouvám se že jsem moc nefotil,,, nebyl čas ...
>trocha historie před pohledem na fotky : Poslední dobou jsem nebyl moc doma a tudíš se o kytí musel někdo starat. Doma jsem nebyl přítomen 10dnů, a co se během nich stalo, to můžete vidět na palicích. Říkám "Mami, vezmeš kýbl naplníš vodou po tohle, dáš tam 5ml tohohle, 5ml tamtoho a pak vezmeš tohle a když to bude ukazovat víc jak 6,8 tak tam po kapkách jemě dáš tohle a budeš průbežně měřit, pokaždé musíš počkat tak 30secund než se ta hodnota ustálí" ..... No buď to mamka pomotala nebo ji trochu cuklo v ruce páč jak můžete vidět na fotkách, je zde dost suchých listů v palicích. Je to celkem jedno, ale to sraní pak s tim když to má člověk připravovat na sušení a curing,,, to je hnus. Já jsem u toho strávil 5,5 hodiny, myslel jsem že chcípnu.
Skankopádně teď tu mám fotečky před sklizní a během ní. Takže kytí jsem setnul 72. dne květu - 6 dní flushing. Jak je vidět na fotkách a jest uvedeno na začátku, kytí jsou ze dvou matek, tudíš dvě fena(pracovní čísla 1 a 5). Na fotkách je to dokonale vidět - Jedny kytí jsou více listové a objemější a ty druhé jsou tvrdší voňavější, ale za to menší.
Nakonec jsem to ani nečekal, ale je toho poměrně dost... ty zadní pálky nějak nebyly vidět ... No mokrého toho je cca podle mé ruky 900-1000g.
Taky jsem otrhal dost nedomrdlých palic ... ty můžete vidět na fotce s nůžkami - pracovní název " Shit na vaření" ... Chceme s kámíkem upéct perník,,, už se na něj těšim :mňam: ....
Každopádně teď už jsou holky 1den v pytlích ... curing podle ddt-čka myslim , ten se mi minule osvědčil... ta chuť, výborná a ty palice - nádherěně kompaktní - šlo drtit prsty na prach... prostě tak jak to má bejt
Už se nebudu vykecávat , teď jenom klasicky zahajuji Tipovačku o K+ from me a o tu 250W Thunsgramku jetou cca 3 sklizně (u mě dvakrát) .... Tak tipujte, sem zvědad ,,, já to sám nedokážu odhadnout ...
Naposledy upravil Mr. Figaro 03-07-2007 v 15:16 PM
Zamysli se trochu nad smyslem svýho života. Podle mě to není jen každodenní robota. Zajdi třeba do lesa, tam si špeka dej. O těhletěch věcech sám přemejšlej!