Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie Indoor » ---Figarův indoorový pokus č. >4< ala scrog---
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3 4
Autor
Téma 
Haggy
Stálý Člen

Karma uživatele Haggy - 88% PěstitelskáKarma uživatele Haggy - 88% Pěstitelská

Příspěvek č. 33

no co dodat..je to vpohode, je to hezky, pekne se to cely baculati, pejsek koukam taky fandi a pomaha...takze K+

Fantazie uz dosahuje takovych rozmeru, ze si clovek mysli, ze mluvi...

Old Post 04-06-2007 v 01:47 AM
Haggy je offline   Profil uživatele Haggy   Find more posts by Haggy   Foto galerie člena Haggy   Click here to Send Haggy a Private Message   Add Haggy to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Mr. Figaro
Stálý Člen

Karma uživatele Mr. Figaro - 69% Pěstitelská

Příspěvek č. 34

Ahoj jak prase,,,, ,
konečně dorazila nová výbojka Osram Nav-T Super 4Y,,,,,33200lumenů a ta kytkám konečně zadiktuje co je to světlo o 0,25kWattech , protože moje holky potřebujou ztloustnout ,,,,připadaj mi moc hubený ...... mimoto podivně žloutnou, ale to už snad bude vyřešený,,,,, Hnojí se pořád stejně, ale už bez plagronu na růst,,,, takže jen PKčko a Bcuzzek (+nějaká ta rezavá voda kvůli Fe) .... Jinak fotky jsou tu,,,,,

here >>>>>

btw. Díky za pochvaly

projekt Venus
Zeitgeist movement

„Kdo se zeptá, vypadá jako hlupák pět minut. Kdo se nezeptá, bude hloupý celý život.“

„Je s podivem, že většina lidí na světě nechápe náš peněžní a bankovní systém, protože kdyby ho chápali, věřim, že by byla revoluce ještě dřív, než by ráno vyšlo slunce."
Henry Ford , 1922

"Kdyby volby mohly něco změnit, už dávno by je zakázali."

Naposledy upravil Mr. Figaro 07-06-2007 v 22:00 PM

Old Post 07-06-2007 v 21:38 PM
Mr. Figaro je offline   Profil uživatele Mr. Figaro   Find more posts by Mr. Figaro   Foto galerie člena Mr. Figaro   Click here to Send Mr. Figaro a Private Message   Add Mr. Figaro to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Mr. Figaro! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Ray.Wost
Stálý Člen

Karma uživatele Ray.Wost - 98% PěstitelskáKarma uživatele Ray.Wost - 98% PěstitelskáKarma uživatele Ray.Wost - 98% PěstitelskáKarma uživatele Ray.Wost - 98% PěstitelskáKarma uživatele Ray.Wost - 98% PěstitelskáKarma uživatele Ray.Wost - 98% PěstitelskáKarma uživatele Ray.Wost - 98% Pěstitelská

Příspěvek č. 35

Čau pane..
Kytky jsou vážně krásné a je tam i hodně paliček..jak jsou ty pálky velké? Nedokážu to moc odhadnou, ale podle kontinuity tvýho grow-u a srovnání se zapalovačem bych řekl, že jsou stejně vysoký jak krabička od cigaret a poměrně jsou i baculaté .. (můžeš to zase s něčím srovnat?)

Myslím, že to žloutnutí je opravdu způsobené teplem a světlem (dělá se to přesně pod světlěm), ale ničemu to zřejmě nevadí, palice, které já měl žluté rostly úplně stejně jako ty zelené..Teď se mi to zlepšilo, dal jsem tam ofuk a je to fakt lepší, nevím, jak moc silně to fouká tobě, ale máš tam fakt "hafo" palic, tak je možné že ti to neufoukají větráky, ale to jen tipuju. Já jsem nikde na groweru nenašel, co vlastně způsobuje toto tvoje (i moje) žloutnutí, ale na to přijdem

A kdy budeš sklízet a jak flushing? Zajímá mě, jak to budeš prolejvat, když to máš v zapletený? Nechám se inspirovat. Čím budeš v květináčích "vybírat" tu prolitou vodu? Byla by nejlepší nějaká velká stříkačka, ale kde ji vzít to nevím. Nebo to vyděláš ze sítě? Já se bojím (u svého SCROGu), že by se to úplně zvlčilo a válelo by se to všude možně, co myslíš?

Jinak dobrá práce, jsem zvědav na výnos...qualita bude asi gr8, man..už jsi ochutnával spodky?

Čest Wost Ray

..I don´t you, you don´t me, man..

SCROG 250.. jak vyšitej ;o)
Můj první indoor - 250 ala SCROG..
Growrooom..

Naposledy upravil Ray.Wost 09-06-2007 v 11:00 AM

Old Post 09-06-2007 v 10:55 AM
Ray.Wost je offline   Profil uživatele Ray.Wost   Find more posts by Ray.Wost   Foto galerie člena Ray.Wost   Click here to Send Ray.Wost a Private Message   Add Ray.Wost to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Ray.Wost! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Mr. Figaro
Stálý Člen

Příspěvek č. 36

Ahoj
Ray.Wost
Tady máš porovnání......
Co se týče toho žloutnutí, tak to už asi přestanu řešit,,, docela se to zastavilo, nevim jestli je to tim, že sem dal výš lampu nebo tim že sem zalil tou rezavou vodou. každopádně už to neni problémem, ale spíš nedostatkem.
Mno od tý doby co jsem tam narval ten novej sodík, začal v pěstírně velký BOOM nevim čim to je, každopádně z vršku vyrašilo extrémní množství nových blizen. Navíc kytí vůbec nevypadají že by měla být za 14dní sklizeň - tak nějak sem to plánoval,,, asi je nechám déle, páč to vypadá že to nejlepší teprv začne.
ad.Flushing - no začnu tak 10dní před sklizní, tudíš ve chvíli kdy budu přesvědčenej o tom že kytí více neporostou. Jak to budu dělat to ještě nevim každopádně to bude strašný sraní, ale nějak to udělám... při nejhoršim zrušim síť,,, ale tomu bych se radši vyhnul.

ad. vochutnávky.... Vochutnávám už tak 14dní... už padly tak 3g .... , ale s tim se počítalo,,, no každopádně to zkuřuje víc než hrozně - při většim množství až občas nežádaně ....

No doufám že se ale ještě nafouknou páč je to pořád docela dost řídký

K fotkám ..... Snažil jsem se udělat záběry na ty blizny..... je to fakt divný(kromě toho že se u některejch kytí vytáhly vršky, ale to se stane,,, ale ty blizny ? )....
Pak je vidět srovnání s OCB papírkama - klasická velikost.
+ nějaký ty fota ze zhora a z boku

projekt Venus
Zeitgeist movement

„Kdo se zeptá, vypadá jako hlupák pět minut. Kdo se nezeptá, bude hloupý celý život.“

„Je s podivem, že většina lidí na světě nechápe náš peněžní a bankovní systém, protože kdyby ho chápali, věřim, že by byla revoluce ještě dřív, než by ráno vyšlo slunce."
Henry Ford , 1922

Old Post 11-06-2007 v 21:09 PM
Mr. Figaro je offline   Profil uživatele Mr. Figaro   Find more posts by Mr. Figaro   Foto galerie člena Mr. Figaro   Click here to Send Mr. Figaro a Private Message   Add Mr. Figaro to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Mr. Figaro! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Ray.Wost
Stálý Člen

Karma uživatele Ray.Wost - 98% PěstitelskáKarma uživatele Ray.Wost - 98% PěstitelskáKarma uživatele Ray.Wost - 98% PěstitelskáKarma uživatele Ray.Wost - 98% PěstitelskáKarma uživatele Ray.Wost - 98% PěstitelskáKarma uživatele Ray.Wost - 98% PěstitelskáKarma uživatele Ray.Wost - 98% Pěstitelská

Příspěvek č. 37

No s těma novejma bliznama se mi stalo to samé..zvýšil jsem dávky hnojek a najednou pecka...Všechny paldy znovu narazili, některé po bokách, některé nahoře..čučel jsem také jak blázen..už jsem chtěl pomalu zavírat krám a najednou začíná hotový BOOM (jak říkáš - nevím, jak jinak to nazvat).

Tak přeju ať se to pořádně zvlčí
Přeju úspěch

Growrooom..

Naposledy upravil Ray.Wost 15-06-2007 v 18:51 PM

Old Post 12-06-2007 v 17:26 PM
Ray.Wost je offline   Profil uživatele Ray.Wost   Find more posts by Ray.Wost   Foto galerie člena Ray.Wost   Click here to Send Ray.Wost a Private Message   Add Ray.Wost to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Ray.Wost! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Mr. Figaro
Stálý Člen

Příspěvek č. 38

čumte těch novejch blizen! !!!
A je to den odedne horší !!!

projekt Venus
Zeitgeist movement

Henry Ford , 1922

Old Post 13-06-2007 v 22:13 PM
Ray.Wost
Stálý Člen

Příspěvek č. 39

Tak to je masakr! Jsem zvědav kolik to naroste a kdy to skončí..co myslíš jak dlouho to ještě povalí? Přeju ti ještě aspoň dva týdny novýho květu...to budou palice jak noha

Growrooom..

Old Post 15-06-2007 v 18:44 PM
Mr. Figaro
Stálý Člen

Příspěvek č. 40

Den Smrti , Den 72 - na květu
omlouvám se že jsem moc nefotil,,, nebyl čas ...

>trocha historie před pohledem na fotky : Poslední dobou jsem nebyl moc doma a tudíš se o kytí musel někdo starat. Doma jsem nebyl přítomen 10dnů, a co se během nich stalo, to můžete vidět na palicích. Říkám "Mami, vezmeš kýbl naplníš vodou po tohle, dáš tam 5ml tohohle, 5ml tamtoho a pak vezmeš tohle a když to bude ukazovat víc jak 6,8 tak tam po kapkách jemě dáš tohle a budeš průbežně měřit, pokaždé musíš počkat tak 30secund než se ta hodnota ustálí" ..... No buď to mamka pomotala nebo ji trochu cuklo v ruce páč jak můžete vidět na fotkách, je zde dost suchých listů v palicích. Je to celkem jedno, ale to sraní pak s tim když to má člověk připravovat na sušení a curing,,, to je hnus. Já jsem u toho strávil 5,5 hodiny, myslel jsem že chcípnu.

Skankopádně teď tu mám fotečky před sklizní a během ní. Takže kytí jsem setnul 72. dne květu - 6 dní flushing. Jak je vidět na fotkách a jest uvedeno na začátku, kytí jsou ze dvou matek, tudíš dvě fena(pracovní čísla 1 a 5). Na fotkách je to dokonale vidět - Jedny kytí jsou více listové a objemější a ty druhé jsou tvrdší voňavější, ale za to menší.

Nakonec jsem to ani nečekal, ale je toho poměrně dost... ty zadní pálky nějak nebyly vidět ... No mokrého toho je cca podle mé ruky 900-1000g.

Taky jsem otrhal dost nedomrdlých palic ... ty můžete vidět na fotce s nůžkami - pracovní název " Shit na vaření" ... Chceme s kámíkem upéct perník,,, už se na něj těšim :mňam: ....

Každopádně teď už jsou holky 1den v pytlích ... curing podle ddt-čka myslim , ten se mi minule osvědčil... ta chuť, výborná a ty palice - nádherěně kompaktní - šlo drtit prsty na prach... prostě tak jak to má bejt

Už se nebudu vykecávat , teď jenom klasicky zahajuji Tipovačku o K+ from me a o tu 250W Thunsgramku jetou cca 3 sklizně (u mě dvakrát) .... Tak tipujte, sem zvědad ,,, já to sám nedokážu odhadnout ...

projekt Venus
Zeitgeist movement

Henry Ford , 1922

Naposledy upravil Mr. Figaro 03-07-2007 v 15:16 PM

Old Post 02-07-2007 v 22:38 PM
mrakoplas
Stálý Člen

Karma uživatele mrakoplas - 70% Pěstitelská

Příspěvek č. 41

peknej styl, myslim ze to bude takovejch 150g
good luck to next grow...

Pokrok je možný jedině tehdy, když se inteligentně porušují zákony.
Boleslav Barlog
COB,Chronic, Cinderella99, Great white sharks, Agent Orange, Sour Jack, Belladonna, Belladonna, Orange Bud(out) Zvýšení objemu nádrže zvlhčovačky SPS 808 PG-13 Heriuana

Old Post 03-07-2007 v 11:01 AM
mrakoplas je offline   Profil uživatele mrakoplas   Find more posts by mrakoplas   Foto galerie člena mrakoplas   Click here to Send mrakoplas a Private Message   Add mrakoplas to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Kaspars
Stálý Člen

Karma uživatele Kaspars - 97% PěstitelskáKarma uživatele Kaspars - 97% PěstitelskáKarma uživatele Kaspars - 97% PěstitelskáKarma uživatele Kaspars - 97% PěstitelskáKarma uživatele Kaspars - 97% PěstitelskáKarma uživatele Kaspars - 97% PěstitelskáKarma uživatele Kaspars - 97% PěstitelskáKarma uživatele Kaspars - 97% PěstitelskáKarma uživatele Kaspars - 97% PěstitelskáKarma uživatele Kaspars - 97% Pěstitelská

Příspěvek č. 42

Hmmm , nebudem troškařit když vidím že to ho je Haffeec. . .
183 g

Chronic 600w sklizeno

° NFT ° kokos ° KING SIZE GROW ° sklizeno

Co si člověk neudělá sám, to nemá. A lidi by se měli naučit chovat... páč takhle to dál nejde

Old Post 03-07-2007 v 14:18 PM
Kaspars je offline   Profil uživatele Kaspars   Find more posts by Kaspars   Foto galerie člena Kaspars   Click here to Send Kaspars a Private Message   Add Kaspars to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Mr.Dagoth
Nový Člen

Karma uživatele Mr.Dagoth - 9% Pěstitelská

Pohodička Příspěvek č. 43

Skromný tip od nováčka... 172g a přeju mnohem víc

Zamysli se trochu nad smyslem svýho života. Podle mě to není jen každodenní robota. Zajdi třeba do lesa, tam si špeka dej. O těhletěch věcech sám přemejšlej!

Old Post 03-07-2007 v 18:08 PM
Mr.Dagoth je offline   Profil uživatele Mr.Dagoth   Find more posts by Mr.Dagoth   Foto galerie člena Mr.Dagoth   Click here to Send Mr.Dagoth a Private Message   Add Mr.Dagoth to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Libang
...vyhul...

Karma uživatele Libang - 87% PěstitelskáKarma uživatele Libang - 87% Pěstitelská

Příspěvek č. 44

přeji pěknejch 152G

Old Post 03-07-2007 v 18:39 PM
Libang je offline   Profil uživatele Libang   Find more posts by Libang   Foto galerie člena Libang   Click here to Send Libang a Private Message   Add Libang to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ANK
Stálý Člen

Karma uživatele ANK - 80% PěstitelskáKarma uživatele ANK - 80% Pěstitelská

Příspěvek č. 45

Zdravim....
Tak pekne to dopadlo..pekne sis zaplnil prostor, jak si chtel..No tipuju takovejch 165g, a doufam, ze to budu moct co nejdriv ochutnat

Old Post 03-07-2007 v 21:31 PM
ANK je offline   Profil uživatele ANK   Find more posts by ANK   Foto galerie člena ANK   Click here to Send ANK a Private Message   Add ANK to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
k/-\pr
Stálý Člen

Karma uživatele k/-\pr - 98% PěstitelskáKarma uživatele k/-\pr - 98% PěstitelskáKarma uživatele k/-\pr - 98% PěstitelskáKarma uživatele k/-\pr - 98% Pěstitelská

Příspěvek č. 46

preji alespon pul kila,ale typuji 176.89553g......

DEN/NOC

Old Post 04-07-2007 v 12:35 PM
k/-\pr je offline   Profil uživatele k/-\pr   Find more posts by k/-\pr   Foto galerie člena k/-\pr   Click here to Send k/-\pr a Private Message   Add k/-\pr to your buddy list     Navštiv homepage uživatele k/-\pr! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Ray.Wost
Stálý Člen

Příspěvek č. 47

Musí toho být aspoň 215 g...věřím tomu...

Growrooom..

Old Post 04-07-2007 v 16:08 PM
Dym
Nový Člen

Karma uživatele Dym - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 48

154

Old Post 04-07-2007 v 16:14 PM
Dym je offline   Profil uživatele Dym   Find more posts by Dym   Foto galerie člena Dym   Click here to Send Dym a Private Message   Add Dym to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 16:25 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3 4  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás