Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Pod vodou to musí být běsné,uplně takowý MATRIX ....POcheckuj tuhle fotku ...............sme nemeli s kamošem co delath tag sme si ubalili brčko a skouřily sme ho we dwou
AKacko lool!...otazka...chystas se to nechat v tech belikach? ale jinak podle me je nejlepsi na kvet slepicak....cenaXkvalita no,a to brcko... no comment
chtel bych to tam nechat.....mysliš ze kdyz jsem udelal z spod kbelíků díry ze jse to zakoření,kdyz to necham na jednom místě?............slepičince jsou hoodně dobré
nech to v těch kbelících....Když tam uděláš díry, tak bude moct někam odtíkat přebytečná voda...Kořeny budou moct dýchat...
A slepičince jsou hodně kvalitní...Prvně jsem si myslel, že jsou jen na květ, ale co jsem je vyzkoušel na Akáčku ve skelníku, tak jsem moc spokojený s růstem a ihned jsem aplikoval i na Super skunku...
Záleží na tom, jak dobře žiješ, nikoliv jak dlouho...
a k tem belikum,ja mel chvili kytku v beliku asi tak 2 tejdny a vona ta mrcha prorostla skrz a dala koreny i zetch der,a to byly diry o prumeru cca 1centak a bylo jich asi tak 5...a dis sem ji chtel premistit jinam,tak sem ji pekelne potrhal koreny.....
Zdravim Mr.XxX tak ak ten kbelik budes mit an tom jisem miste taq sa nic nebude dit aj ked ti koreny prerostou cez kbelik. Ja to taky mam na jedny rostline tenhle rok bo sa mi uz nechcelo nejak delat dalsi jamu na fleku a myslel jsem si ze jeste nejaky flek udelame ale neestalo se, a tak ostal tam v kbeliku asi tak 3l ktery jsem zasadil jeste do diry aby tak nevysychal, a minuly vikend jesem ji chtel presadit ale nepohnul jsem skoro stim vubec. Koreny prerostli do zeme a nechtel jsem ich poskodit, tak roste dale tam kde se ji do tetkom libilo. Neboj se nic se nedeje.