Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie pod Sluncem » Můj SkL3ník 07
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3 4 5
Autor
Téma 
Mr.XxX
Stálý Člen

Karma uživatele Mr.XxX - 72% Pěstitelská

Příspěvek č. 33

mno mlíko ze samců a z listů co jsem prostříháwal kytí .....a da se uz tedka delath mlíko,mají f sobe kytí uz nejaké THC?

Old Post 21-06-2007 v 11:29 AM
Mr.XxX je offline   Profil uživatele Mr.XxX   Find more posts by Mr.XxX   Foto galerie člena Mr.XxX   Click here to Send Mr.XxX a Private Message   Add Mr.XxX to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Wevi
Stálý Člen

Karma uživatele Wevi - 89% PěstitelskáKarma uživatele Wevi - 89% PěstitelskáKarma uživatele Wevi - 89% Pěstitelská

Příspěvek č. 34

mají..Já jsem mlíkoval letos už 3x!!! a rozhodně to stojí za to...kdyžtak mrkni na můj thread...

Záleží na tom, jak dobře žiješ, nikoliv jak dlouho...

Weviho skleníček a fóliovníček "07" - předčasně sklizeno
Šňupací tabáček

Old Post 21-06-2007 v 11:59 AM
Wevi je offline   Profil uživatele Wevi   Find more posts by Wevi   Foto galerie člena Wevi   Click here to Send Wevi a Private Message   Add Wevi to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Mr.XxX
Stálý Člen

Příspěvek č. 35

Pod vodou to musí být běsné,uplně takowý MATRIX ....POcheckuj tuhle fotku ...............sme nemeli s kamošem co delath tag sme si ubalili brčko a skouřily sme ho we dwou

Naposledy upravil Mr.XxX 21-06-2007 v 14:38 PM

Old Post 21-06-2007 v 14:28 PM
Mr.XxX je offline   Profil uživatele Mr.XxX   Find more posts by Mr.XxX   Foto galerie člena Mr.XxX   Click here to Send Mr.XxX a Private Message   Add Mr.XxX to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
k/-\pr
Stálý Člen

Karma uživatele k/-\pr - 98% PěstitelskáKarma uživatele k/-\pr - 98% PěstitelskáKarma uživatele k/-\pr - 98% PěstitelskáKarma uživatele k/-\pr - 98% Pěstitelská

Příspěvek č. 36

AKacko lool!...otazka...chystas se to nechat v tech belikach? ale jinak podle me je nejlepsi na kvet slepicak....cenaXkvalita no,a to brcko... no comment

DEN/NOC

Old Post 21-06-2007 v 16:16 PM
k/-\pr je offline   Profil uživatele k/-\pr   Find more posts by k/-\pr   Foto galerie člena k/-\pr   Click here to Send k/-\pr a Private Message   Add k/-\pr to your buddy list     Navštiv homepage uživatele k/-\pr! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Mr.XxX
Stálý Člen

Příspěvek č. 37

chtel bych to tam nechat.....mysliš ze kdyz jsem udelal z spod kbelíků díry ze jse to zakoření,kdyz to necham na jednom místě?............slepičince jsou hoodně dobré

Old Post 25-06-2007 v 10:41 AM
Wevi
Stálý Člen

Karma uživatele Wevi - 89% PěstitelskáKarma uživatele Wevi - 89% PěstitelskáKarma uživatele Wevi - 89% Pěstitelská

Příspěvek č. 38

nech to v těch kbelících....Když tam uděláš díry, tak bude moct někam odtíkat přebytečná voda...Kořeny budou moct dýchat...

A slepičince jsou hodně kvalitní...Prvně jsem si myslel, že jsou jen na květ, ale co jsem je vyzkoušel na Akáčku ve skelníku, tak jsem moc spokojený s růstem a ihned jsem aplikoval i na Super skunku...

Záleží na tom, jak dobře žiješ, nikoliv jak dlouho...

Weviho skleníček a fóliovníček "07" - předčasně sklizeno
Šňupací tabáček

Naposledy upravil Wevi 25-06-2007 v 11:00 AM

Old Post 25-06-2007 v 10:51 AM
Wevi je offline   Profil uživatele Wevi   Find more posts by Wevi   Foto galerie člena Wevi   Click here to Send Wevi a Private Message   Add Wevi to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
k/-\pr
Stálý Člen

Karma uživatele k/-\pr - 98% PěstitelskáKarma uživatele k/-\pr - 98% PěstitelskáKarma uživatele k/-\pr - 98% PěstitelskáKarma uživatele k/-\pr - 98% Pěstitelská

Příspěvek č. 39

a k tem belikum,ja mel chvili kytku v beliku asi tak 2 tejdny a vona ta mrcha prorostla skrz a dala koreny i zetch der,a to byly diry o prumeru cca 1centak a bylo jich asi tak 5...a dis sem ji chtel premistit jinam,tak sem ji pekelne potrhal koreny.....

DEN/NOC

Old Post 25-06-2007 v 14:07 PM
k/-\pr je offline   Profil uživatele k/-\pr   Find more posts by k/-\pr   Foto galerie člena k/-\pr   Click here to Send k/-\pr a Private Message   Add k/-\pr to your buddy list     Navštiv homepage uživatele k/-\pr! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Mr.XxX
Stálý Člen

Příspěvek č. 40

tag ja to nechci premystowat....takze jako kdyz to bude we kbelíku a porad na tom samem místě a kořeny prorostou skrz díry tag se nic nestane jo? .D

Old Post 30-06-2007 v 17:41 PM
Coud
Stálý Člen

Karma uživatele Coud - 61% Pěstitelská

Příspěvek č. 41

ohhhh takovy brko kolik ste do toho dali??

Balkoon 07---Greenhouse

Old Post 30-06-2007 v 20:55 PM
Coud je offline   Profil uživatele Coud   Find more posts by Coud   Foto galerie člena Coud   Click here to Send Coud a Private Message   Add Coud to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Mr.XxX
Stálý Člen

Příspěvek č. 42

hooodne mooc ja ani newim......ale potrebowal bych od n.ekoho odpowed na mou predchozí otázku

Old Post 01-07-2007 v 07:08 AM
Host
Host

:-)) Příspěvek č. 43

Zdravim Mr.XxX tak ak ten kbelik budes mit an tom jisem miste taq sa nic nebude dit aj ked ti koreny prerostou cez kbelik. Ja to taky mam na jedny rostline tenhle rok bo sa mi uz nechcelo nejak delat dalsi jamu na fleku a myslel jsem si ze jeste nejaky flek udelame ale neestalo se, a tak ostal tam v kbeliku asi tak 3l ktery jsem zasadil jeste do diry aby tak nevysychal, a minuly vikend jesem ji chtel presadit ale nepohnul jsem skoro stim vubec. Koreny prerostli do zeme a nechtel jsem ich poskodit, tak roste dale tam kde se ji do tetkom libilo. Neboj se nic se nedeje.

Old Post 01-07-2007 v 08:18 AM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Mr.XxX
Stálý Člen

Příspěvek č. 44

JJ DIKY MOOC TO si me uklidnil:P

Old Post 01-07-2007 v 10:54 AM
Host
Host

Příspěvek č. 45

Neni zac, a nech ti to valí tak aj nadalej, a hodne stastia.
K+++ za chromta (rozum v papieri), ale aj za rastlinky.

Old Post 01-07-2007 v 11:00 AM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Mr.XxX
Stálý Člen

Příspěvek č. 46

cau groweři

.....tedka jsem přijel z dowolené,ktera byla hoodně náročna na mé játra a plíce ,,,,..přidáwám fota mých miláčků

1.,2.,3. FoTos AK-47

4.,5.,6. FoToS No-NamE

7.,8. FotoS Suplig SkunK

čtwrtou kytí jsem musel wyhodit pryč bo to byl samec

Naposledy upravil Mr.XxX 13-07-2007 v 16:05 PM

Old Post 13-07-2007 v 15:43 PM
Mr.XxX
Stálý Člen

Příspěvek č. 47

ještě bych potřebowal poradit jednu wěc mé Kytí a napadla nejaká nemoc ...newíte nekdo co to může být?a co proti tomu mám dělath?

Old Post 13-07-2007 v 15:57 PM
levap20
Stálý Člen

Karma uživatele levap20 - 97% PěstitelskáKarma uživatele levap20 - 97% PěstitelskáKarma uživatele levap20 - 97% PěstitelskáKarma uživatele levap20 - 97% PěstitelskáKarma uživatele levap20 - 97% Pěstitelská

Příspěvek č. 48

Ta nemoc seš ty radši se ke kytce moc nepřibližus s hnojivem

balkon2007 WS,BUS,KM,AK47 | outdoor2007 6řezů, 25semínek
balkon2008 SS,AH3 | outdoor2008 SS,AH3
balkon2009 NYCD,JH

Old Post 13-07-2007 v 16:16 PM
levap20 je offline   Profil uživatele levap20   Find more posts by levap20   Foto galerie člena levap20   Click here to Send levap20 a Private Message   Add levap20 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 00:20 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3 4 5  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás