Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Je to jedno, obecně se ale dle mé zkušennosti je nejlepší, když to necháš proudit nonstop a jednou, či dvakrát týdně vynecháš tak na 2 - 3 hoďky...kořeny na chvilku přestanou čerpat živiny a lehce je to probere. Nevím čím to, asi větším přístupem kyslíku... Beztak se kyslík ke kořenům dostává díky proudění. Ale jednou když to přerušíš a provzdušníš, nic se nestane, já to tak dělám a podivej...
Fotky se zapalovačem ne, protože nemám u sebe už foťák, ale pro předtavu, šířka mejch palic je asi jako když dáš vedle sebe 5 - 6 zapalovačů, tak si to představ.
Pokračuje to tak, že čekám až to zhoustne, pořát to neni tak jak bych si představoval...během dneška bych ještě udělal fotky a připojil je... každopádně můžu dodat, že vůbec nemám představu, kdy to utnout a kolik zbývá času, aby to nabylo a nepřezrálo... už teď toho je dost, ale je mi líto to ještě fiknout...myslím, že se z toho dá vymáčknout ještě něco víc.
a mám ještě dotaz, jak se pozná, že už by se to mělo utnout, nežli to přezraje...? Respektive jak se pozná to, když už to přezrává? Máte s tím někdo zkušennost? Já jsem to vždy utínal včas, ale tentokrát to chci nechát, ptže. ty kytky maji metr a půl a já chci vysoký výnos.
Nechci ti to tady za....t ,ale jestli to chces vedet opravdu presne mnel bys sledovat postupne zakalovani trichomedu na to ,ale potrebujes mikroskop Urcite bude stacit nakej levnej za par stovek.
muj stal asi 400kc
no nebo ti staci lepsi fotak dobra makrofotos a v komplu si to zvetsis ale nevim jestly se podle toho da ridit mely jsme s dethakem zraloka v 85 dnu kvetu vse cire jen lechce zakalene
jinak ten tvuj no name vipada na nakou brutalni sativu ty chtej dilejc mas to pjekne hodne stesti do zdarneho konce
zdar lidi, nft system používám asi tak rok a nemám snad žádnou negatyvní skušenost. před tím jsem asi tři roky pěstil hydro a nedá se to porovnat. NFT system mám v home boxu 1m./1m.
lampa 600W. nav-t super cooltube plus pachový filtr s odtahem TD350 s regulatorem otaček a přítahem TD100. Přívod i odvod vzduchu taženo z venku domu. Přísun žívin ( METROP ) 24 hod.deně čerpadlem POW-300-4L
Dámy a pánové, představuji svou krásu....je to mazec, nevím co, ale podařilo se. Kochejte se obrázky. Nářez. Mohl bych to ještě tak 14 dní nechat, ale někdo to už chce, takže to musím fiknout. A všem přeji hodně štěstí v pěstování. Good growe.
jinak se omlouvám za kvalitu, ale foťák v telefonu neni nej a jelikož je v tomhle grower dost mimo, protože nebere fotky veliký 1 mb, což je dnes už normální, tak to nemohu šoupnout sem z foťáku a srát se s úpravama fotek nebudu.
jinak pro upřesnění, palice jsou veliké: šířka 10 cm, výška 20cm - ty hlavní a husté dost, to je vidět.
jo, je to fakt...alobal opravdu odráží spolu se světlem i teplo...diamantové folie teplo odvádí. Tzn., teplota logicky klesne. Má nová skříň, ktrou jsem vybudoval je bombastická...to budou teprve kytky. Hodlám je vyhnat do dvou metrů, to je potom výnos tak 2 kg, ale musíš mít tak 10 kytek. Mě to problem nedělá.