Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Hydroponie » NFT system
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3
Autor
Téma 
Bax
Nový Člen

Karma uživatele Bax - 41% Pěstitelská

Příspěvek č. 17

Je to jedno, obecně se ale dle mé zkušennosti je nejlepší, když to necháš proudit nonstop a jednou, či dvakrát týdně vynecháš tak na 2 - 3 hoďky...kořeny na chvilku přestanou čerpat živiny a lehce je to probere. Nevím čím to, asi větším přístupem kyslíku... Beztak se kyslík ke kořenům dostává díky proudění. Ale jednou když to přerušíš a provzdušníš, nic se nestane, já to tak dělám a podivej...

Old Post 25-05-2007 v 16:00 PM
Bax je offline   Profil uživatele Bax   Find more posts by Bax   Foto galerie člena Bax   Click here to Send Bax a Private Message   Add Bax to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Bax
Nový Člen

Příspěvek č. 18

Fotky se zapalovačem ne, protože nemám u sebe už foťák, ale pro předtavu, šířka mejch palic je asi jako když dáš vedle sebe 5 - 6 zapalovačů, tak si to představ.

Old Post 25-05-2007 v 16:03 PM
Bax je offline   Profil uživatele Bax   Find more posts by Bax   Foto galerie člena Bax   Click here to Send Bax a Private Message   Add Bax to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Bax
Nový Člen

Příspěvek č. 19

Mno už folii mám, ale dík za radu, já si říkal že 30 stupňů je nějak moc.

Old Post 28-05-2007 v 09:14 AM
Kaspars
Stálý Člen

Karma uživatele Kaspars - 97% PěstitelskáKarma uživatele Kaspars - 97% PěstitelskáKarma uživatele Kaspars - 97% PěstitelskáKarma uživatele Kaspars - 97% PěstitelskáKarma uživatele Kaspars - 97% PěstitelskáKarma uživatele Kaspars - 97% PěstitelskáKarma uživatele Kaspars - 97% PěstitelskáKarma uživatele Kaspars - 97% PěstitelskáKarma uživatele Kaspars - 97% PěstitelskáKarma uživatele Kaspars - 97% Pěstitelská

Příspěvek č. 20

Halo jak to vlastne pokracuje??? Jsme zvedavi..

Chronic 600w sklizeno

° NFT ° kokos ° KING SIZE GROW ° sklizeno

Co si člověk neudělá sám, to nemá. A lidi by se měli naučit chovat... páč takhle to dál nejde

Old Post 10-06-2007 v 11:38 AM
Kaspars je offline   Profil uživatele Kaspars   Find more posts by Kaspars   Foto galerie člena Kaspars   Click here to Send Kaspars a Private Message   Add Kaspars to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Bax
Nový Člen

Příspěvek č. 21

Pokračuje to tak, že čekám až to zhoustne, pořát to neni tak jak bych si představoval...během dneška bych ještě udělal fotky a připojil je... každopádně můžu dodat, že vůbec nemám představu, kdy to utnout a kolik zbývá času, aby to nabylo a nepřezrálo... už teď toho je dost, ale je mi líto to ještě fiknout...myslím, že se z toho dá vymáčknout ještě něco víc.

Old Post 10-06-2007 v 12:21 PM
indicky-konopi
Stálý Člen

Karma uživatele indicky-konopi - 94% PěstitelskáKarma uživatele indicky-konopi - 94% PěstitelskáKarma uživatele indicky-konopi - 94% PěstitelskáKarma uživatele indicky-konopi - 94% PěstitelskáKarma uživatele indicky-konopi - 94% PěstitelskáKarma uživatele indicky-konopi - 94% PěstitelskáKarma uživatele indicky-konopi - 94% PěstitelskáKarma uživatele indicky-konopi - 94% PěstitelskáKarma uživatele indicky-konopi - 94% PěstitelskáKarma uživatele indicky-konopi - 94% PěstitelskáKarma uživatele indicky-konopi - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 22

bax. to vypada jak no name, co je to za model?

23

Old Post 10-06-2007 v 14:28 PM
indicky-konopi je offline   Profil uživatele indicky-konopi   Find more posts by indicky-konopi   Foto galerie člena indicky-konopi   Click here to Send indicky-konopi a Private Message   Add indicky-konopi to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Bax
Nový Člen

Příspěvek č. 23

Je to no name....ale mám z toho respekt, protože to vypadá na nějakého křížence...a stále ještě mám bíle konečky, takže roste a houstne.

Old Post 11-06-2007 v 09:38 AM
Bax
Nový Člen

Příspěvek č. 24

a mám ještě dotaz, jak se pozná, že už by se to mělo utnout, nežli to přezraje...? Respektive jak se pozná to, když už to přezrává? Máte s tím někdo zkušennost? Já jsem to vždy utínal včas, ale tentokrát to chci nechát, ptže. ty kytky maji metr a půl a já chci vysoký výnos.

Old Post 11-06-2007 v 09:40 AM
Pampalini
Slavny Lovec

Karma uživatele Pampalini - 99% Pěstitelská

Příspěvek č. 25

Nechci ti to tady za....t ,ale jestli to chces vedet opravdu presne mnel bys sledovat postupne zakalovani trichomedu na to ,ale potrebujes mikroskop Urcite bude stacit nakej levnej za par stovek.
muj stal asi 400kc

Muj prvni indoor v Thajsku, Chronic

Pampalini in Scotland,G13xHP,BD,Thai ganja

Scotish Winter Grow ,Super Silver Haze,Jack Herer,Shark Shock,AK-47
Mostly Sativa grow 12/12 from Seeds

Old Post 11-06-2007 v 10:17 AM
Pampalini je offline   Profil uživatele Pampalini   Find more posts by Pampalini   Foto galerie člena Pampalini   Click here to Send Pampalini a Private Message   Add Pampalini to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 26

no nebo ti staci lepsi fotak dobra makrofotos a v komplu si to zvetsis ale nevim jestly se podle toho da ridit mely jsme s dethakem zraloka v 85 dnu kvetu vse cire jen lechce zakalene
jinak ten tvuj no name vipada na nakou brutalni sativu ty chtej dilejc mas to pjekne hodne stesti do zdarneho konce

Old Post 11-06-2007 v 19:19 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hnujawidle
Nový Člen

Karma uživatele hnujawidle - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 27

zdar lidi, nft system používám asi tak rok a nemám snad žádnou negatyvní skušenost. před tím jsem asi tři roky pěstil hydro a nedá se to porovnat. NFT system mám v home boxu 1m./1m.
lampa 600W. nav-t super cooltube plus pachový filtr s odtahem TD350 s regulatorem otaček a přítahem TD100. Přívod i odvod vzduchu taženo z venku domu. Přísun žívin ( METROP ) 24 hod.deně čerpadlem POW-300-4L

Old Post 28-06-2007 v 11:39 AM
hnujawidle je offline   Profil uživatele hnujawidle   Find more posts by hnujawidle   Foto galerie člena hnujawidle   Click here to Send hnujawidle a Private Message   Add hnujawidle to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Bax
Nový Člen

Příspěvek č. 28

Dámy a pánové, představuji svou krásu....je to mazec, nevím co, ale podařilo se. Kochejte se obrázky. Nářez. Mohl bych to ještě tak 14 dní nechat, ale někdo to už chce, takže to musím fiknout. A všem přeji hodně štěstí v pěstování. Good growe.

Old Post 28-06-2007 v 14:31 PM
Bax
Nový Člen

Příspěvek č. 29

jinak se omlouvám za kvalitu, ale foťák v telefonu neni nej a jelikož je v tomhle grower dost mimo, protože nebere fotky veliký 1 mb, což je dnes už normální, tak to nemohu šoupnout sem z foťáku a srát se s úpravama fotek nebudu.

jinak pro upřesnění, palice jsou veliké: šířka 10 cm, výška 20cm - ty hlavní a husté dost, to je vidět.

už chystám další...lepší

Old Post 28-06-2007 v 15:02 PM
Bax
Nový Člen

Příspěvek č. 30

jo, je to fakt...alobal opravdu odráží spolu se světlem i teplo...diamantové folie teplo odvádí. Tzn., teplota logicky klesne. Má nová skříň, ktrou jsem vybudoval je bombastická...to budou teprve kytky. Hodlám je vyhnat do dvou metrů, to je potom výnos tak 2 kg, ale musíš mít tak 10 kytek. Mě to problem nedělá.

Old Post 29-06-2007 v 00:21 AM
Bax
Nový Člen

Příspěvek č. 31

fotos...třeba se vejdou

Old Post 04-07-2007 v 09:37 AM
Bax
Nový Člen

Příspěvek č. 32

...

Old Post 04-07-2007 v 09:44 AM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 19:26 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás