Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Podle myho to berou v klidu, stalo se mi i ze to na mne poznali. A rikali jaka je skoda ze nemaj tester a delali si ze mne vylozene prdel. Ja jim samozrejmne tvrdil ze nehulim a do tech papirku co mam na palubce si motam vajgly Oni ty jejich testy jsou stejne soudne napadnutelny a myslim si ze ve finale, by obet tech jejich testu o ridicak neprisla.
Mam kamarada, ktereho loni v listopadu prisel spek pred jizdou na nejakych 13 tisic a dva roky bez papiru. Postup byl rude oci - policajt - privolani auta s testem slin - odber krve - noc na zachytce, za mesic a pul spravni rizeni. Tak si myslim, ze minimalne v Brne to az tak v klidu neberou.
snazim se nejezdit moc strizlive3j. dost se pak nervuju a mam tendenci vyrazne casteji vybihat z auta s teleskopem.
jinak dulezity je aby v pripade ze ste zkoureny a benga vas vyzvou k testu na sliny nebo pot odmitnout. odmitnuti testu je preztupek doprovazeny stratou mnoha bodu a mozna i ridicaku, mozna je i pokuta 50 000kc. ale kdyz se testu podrobite a bude pozitivni, je to trestny cin a dete supem k soudu.
kdo z vas by chtel mit v zaznamech ze je skurka? da se tomu vyhnout.
JB-No já jezdím s autem,ktery má muj chlap a většinou se tam pořad nějaka ganja válí.Už mě několikrat taky stavěli a to co píšeš se mi,ani mojemu chlapovi nikdy nestalo,ale jako ženská mam výhodu.To jako kontrolujou jestli nejsou z krabičky vyrvany ty konce na filtry? To jsem nikdy neslyšela ....asi vypadaš pořad zkouřeně
...Turbogirl... bez Turbo netu...
...přečipovaná na 200HP...
...and now invisible girl...
...lalalalááááá...
JB - vorvaný krabičky? kdyby se mě na tohle zeptali, moje odpově bude znít: "tak se mi to líbí a líp se mi vynfavaj cíga." a oni na to můžou akorát "jo jo, hm hm"
a jestli je podezřelý když odmítnu osobní prohlídku? neni to podezřelý, když budu nakrásně naprosto bezůhonnej a nepovezu vůbec nic, stejně tu prohlídku odmítnu. Proč? Nikoho nemá co zajímat, co si vozim v kapsách, ať je to co chce. Platim daně? Platim. Tak co se do mě budou srát. A že si chce nějakej policajt honit prémie? Ať maká zabejvá se skutečnou kriminalitou a nevotravuje slšný lidi, na kterejch prémie vyhoní nejnadnějš. Kua.
já se teď naštěstí nemám čeho bát,bo moje auto utrpělo menší nehodu,takže je v opravně,ale jinak se toho ani nebojim...použiju visine a snažim se nechovat jak kreten a je to OK...
sancha: IMHO pokud ti daj nejakej test na THC, tak zjistej jestli jsi ho nekdy pozil, ale ne to jestli jsi ho mel vcera nebo pred jizdou, takze pak mas prostor k obrane, tvrzenim zes nehulil pred jizdou. Myslim ze mas i sanci vyhrat , dulezity je se nepriznat, dokud nebudou mit uplne jasny dukazy. jinak dneska jsem mel zase vypalenej s fizlama vystup. Nepoznali teda nic, ale zastavili mne ze nemam pas, ten jsem si ale stacil nandat a problem byl ze to videli... Takze mi chteli dat litr za to ze jsem nemel pas, to jsem nepriznal, a kluci co sedeli v aute mi to dosvedcili, zkouseli na mne komisi a tak, nakonec jsem byl neoblomnej, tak zkusili jediny co umej: chteli videt povinnou vybavu, tak jsem jim ji ukazal, myslim ze sami takovou nemaji, takze odesli s neporizenou...
tobex:tak k čemu ty testy na THC vlastně jsou? Podle toho co píšeš jsou vpodstatě kničemu....takhle muže každej říct:hulil jsem včera,ale ne před jízdou,to se mi zdá moc jednoduchy....taky by mě zajímalo,jak přesně to měří,ale to je zase u každyho hodně individuální...
...Turbogirl... bez Turbo netu...
...přečipovaná na 200HP...
...and now invisible girl...
...lalalalááááá...
hanulkaaa: no oni te jeste muzou odvezt na vysetreni k lekari, to pokud je znalec v oboru toxikologie, tak mas vetsinou smulu. asi nejlepsi je kdyz se ti to daji to nechat dojit na komisi, ale snazit se aby to skoncilo ui tech jejich testu a ty pak napadnout, kdyz nemaj dukaz ze jsi byla zhulena. S fizlama si muzes delat vetsinou co chces, protoze to co nemaj povoleny maj zakazany, a dokud ti neco nedokazou, tak jses nevinna. Jako ja jsem ted treba s hulenim docela v pici, protoze u mne byli vcera mi zabavovat kytky, fotr mne nabonzoval. Nastesti byly maly, jsem dost zvedavej jak dopadnu...
Na sev. moravu ted cajtum koupili 20 mobilnich detektoru na drogy, no a dalsi tyden psali v novinach ze je 3x pouzili s 3x byl vysledek pozitivni. Jo mam strach z fizlu kdyz me chytnou zhulenyho a ted jeste 100x tolik, ridicak potrebuju v praci a nemuzu o nej prijt..navic mam stary auto ktery je na cajty jako magnet....snazim se nepalit kdyz vim ze pojedu...
mno ja sem se o tom nedavno bavil s kamaradem co dela v K centru..ten rikal neco v tom smyslu jak uz tady bylo receno, ze dys maj fizlove podezreni, chut a maj testr tak vas otestujou noa dys je test pozitivni tak vas odvezou na krev..jakoze ty testry sou jen orientacni..noa v krvi hledaji aktivni latky, ktery sou tam udajne este 12 hodin po brku- jakoze ten bordel co tam mam permanentne a neni aktivni je nezajima..teoreticky dys sem si dal posledniho predevcirem, tak by to melo bejt cajk noale clovek nikdy nevi
Původní příspěvek od tobex sancha: IMHO pokud ti daj nejakej test na THC, tak zjistej jestli jsi ho nekdy pozil, ale ne to jestli jsi ho mel vcera nebo pred jizdou, takze pak mas prostor k obrane, tvrzenim zes nehulil pred jizdou. Myslim ze mas i sanci vyhrat , dulezity je se nepriznat, dokud nebudou mit uplne jasny dukazy. jinak dneska jsem mel zase vypalenej s fizlama vystup. Nepoznali teda nic, ale zastavili mne ze nemam pas, ten jsem si ale stacil nandat a problem byl ze to videli... Takze mi chteli dat litr za to ze jsem nemel pas, to jsem nepriznal, a kluci co sedeli v aute mi to dosvedcili, zkouseli na mne komisi a tak, nakonec jsem byl neoblomnej, tak zkusili jediny co umej: chteli videt povinnou vybavu, tak jsem jim ji ukazal, myslim ze sami takovou nemaji, takze odesli s neporizenou...
hele imho v případě pozitivního testu je ten branej jako orientační a jdeš na krev ze který ti určej hodinu model i gramáž brka tudíž ten test zpochybnit můžeš tak akorát pro svuj dobrej pocit že ses nedal bez boje