Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Zákon a Právo » Bojite se fizlu kdyz jedete zhuleny autem ??
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 5 6 7 8 9
Autor
Téma 
tobex
Stálý Člen

Karma uživatele tobex - 55% Pěstitelská

Příspěvek č. 97

Podle myho to berou v klidu, stalo se mi i ze to na mne poznali. A rikali jaka je skoda ze nemaj tester a delali si ze mne vylozene prdel. Ja jim samozrejmne tvrdil ze nehulim a do tech papirku co mam na palubce si motam vajgly Oni ty jejich testy jsou stejne soudne napadnutelny a myslim si ze ve finale, by obet tech jejich testu o ridicak neprisla.

Old Post 04-04-2007 v 14:01 PM
tobex je offline   Profil uživatele tobex   Find more posts by tobex   Foto galerie člena tobex   Click here to Send tobex a Private Message   Add tobex to your buddy list     Navštiv homepage uživatele tobex! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Macek001
Stálý Člen

Karma uživatele Macek001 - 80% Pěstitelská

Příspěvek č. 98

Mam kamarada, ktereho loni v listopadu prisel spek pred jizdou na nejakych 13 tisic a dva roky bez papiru. Postup byl rude oci - policajt - privolani auta s testem slin - odber krve - noc na zachytce, za mesic a pul spravni rizeni. Tak si myslim, ze minimalne v Brne to az tak v klidu neberou.

Old Post 04-04-2007 v 16:09 PM
Macek001 je offline   Profil uživatele Macek001   Find more posts by Macek001   Foto galerie člena Macek001   Click here to Send Macek001 a Private Message   Add Macek001 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 99

snazim se nejezdit moc strizlive3j. dost se pak nervuju a mam tendenci vyrazne casteji vybihat z auta s teleskopem.

jinak dulezity je aby v pripade ze ste zkoureny a benga vas vyzvou k testu na sliny nebo pot odmitnout. odmitnuti testu je preztupek doprovazeny stratou mnoha bodu a mozna i ridicaku, mozna je i pokuta 50 000kc. ale kdyz se testu podrobite a bude pozitivni, je to trestny cin a dete supem k soudu.
kdo z vas by chtel mit v zaznamech ze je skurka? da se tomu vyhnout.

Old Post 04-04-2007 v 17:39 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
sancha
Stálý Člen

Karma uživatele sancha - 63% PěstitelskáKarma uživatele sancha - 63% PěstitelskáKarma uživatele sancha - 63% PěstitelskáKarma uživatele sancha - 63% PěstitelskáKarma uživatele sancha - 63% PěstitelskáKarma uživatele sancha - 63% PěstitelskáKarma uživatele sancha - 63% PěstitelskáKarma uživatele sancha - 63% PěstitelskáKarma uživatele sancha - 63% PěstitelskáKarma uživatele sancha - 63% PěstitelskáKarma uživatele sancha - 63% PěstitelskáKarma uživatele sancha - 63% PěstitelskáKarma uživatele sancha - 63% PěstitelskáKarma uživatele sancha - 63% Pěstitelská

Příspěvek č. 100

citace:
Původní příspěvek od tobex
Oni ty jejich testy jsou stejne soudne napadnutelny

o tom se rozepiš prosimtě esli můžeš

eat meat, do drugs

aktuálně: "out" 2007 *** sklizeno zhuleno: 1st in

https://www.youtube.com/watch?v=p​Sm7BcQHWXk
https://www.youtube.com/watch?v=A​xur5W83znw
to jsou moji lidé

Old Post 04-04-2007 v 18:27 PM
sancha je offline   Profil uživatele sancha   Find more posts by sancha   Foto galerie člena sancha   Click here to Send sancha a Private Message   Add sancha to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 101

mad lion má pravdu

a brňákům upřímnou soustrast, vono je to tam u vás na ganju vůbec ostřejší

Old Post 05-04-2007 v 12:07 PM
Hanulkááá

Karma uživatele Hanulkááá - 68% PěstitelskáKarma uživatele Hanulkááá - 68% PěstitelskáKarma uživatele Hanulkááá - 68% PěstitelskáKarma uživatele Hanulkááá - 68% PěstitelskáKarma uživatele Hanulkááá - 68% Pěstitelská

Příspěvek č. 102

JB-No já jezdím s autem,ktery má muj chlap a většinou se tam pořad nějaka ganja válí.Už mě několikrat taky stavěli a to co píšeš se mi,ani mojemu chlapovi nikdy nestalo,ale jako ženská mam výhodu.To jako kontrolujou jestli nejsou z krabičky vyrvany ty konce na filtry? To jsem nikdy neslyšela ....asi vypadaš pořad zkouřeně

...Turbogirl... bez Turbo netu...
...přečipovaná na 200HP...
...and now invisible girl...
...lalalalááááá...

Terrace flowers by Haňule

Old Post 05-04-2007 v 13:29 PM
Hanulkááá je offline   Profil uživatele Hanulkááá   Find more posts by Hanulkááá   Foto galerie člena Hanulkááá   Click here to Send Hanulkááá a Private Message   Add Hanulkááá to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Espado
Stálý Člen

Karma uživatele Espado - 93% PěstitelskáKarma uživatele Espado - 93% PěstitelskáKarma uživatele Espado - 93% PěstitelskáKarma uživatele Espado - 93% PěstitelskáKarma uživatele Espado - 93% PěstitelskáKarma uživatele Espado - 93% Pěstitelská

Příspěvek č. 103

já abych řekl pravdu zkouřenej neřídím. Příliš mě to stresovalo

raději jsem spolujezdec

Vědeckotechnicka revoluce neni žádná idyla. W.

Old Post 05-04-2007 v 17:47 PM
Espado je offline   Profil uživatele Espado   Find more posts by Espado   Foto galerie člena Espado   Click here to Send Espado a Private Message   Add Espado to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 104

JB - vorvaný krabičky? kdyby se mě na tohle zeptali, moje odpově bude znít: "tak se mi to líbí a líp se mi vynfavaj cíga." a oni na to můžou akorát "jo jo, hm hm"

a jestli je podezřelý když odmítnu osobní prohlídku? neni to podezřelý, když budu nakrásně naprosto bezůhonnej a nepovezu vůbec nic, stejně tu prohlídku odmítnu. Proč? Nikoho nemá co zajímat, co si vozim v kapsách, ať je to co chce. Platim daně? Platim. Tak co se do mě budou srát. A že si chce nějakej policajt honit prémie? Ať maká zabejvá se skutečnou kriminalitou a nevotravuje slšný lidi, na kterejch prémie vyhoní nejnadnějš. Kua.

Old Post 07-04-2007 v 13:10 PM
DeathCell
Stálý Člen

Karma uživatele DeathCell - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 105

já se teď naštěstí nemám čeho bát,bo moje auto utrpělo menší nehodu,takže je v opravně,ale jinak se toho ani nebojim...použiju visine a snažim se nechovat jak kreten a je to OK...

Old Post 08-04-2007 v 15:26 PM
DeathCell je offline   Profil uživatele DeathCell   Find more posts by DeathCell   Foto galerie člena DeathCell   Click here to Send DeathCell a Private Message   Add DeathCell to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
tobex
Stálý Člen

Příspěvek č. 106

sancha: IMHO pokud ti daj nejakej test na THC, tak zjistej jestli jsi ho nekdy pozil, ale ne to jestli jsi ho mel vcera nebo pred jizdou, takze pak mas prostor k obrane, tvrzenim zes nehulil pred jizdou. Myslim ze mas i sanci vyhrat , dulezity je se nepriznat, dokud nebudou mit uplne jasny dukazy. jinak dneska jsem mel zase vypalenej s fizlama vystup. Nepoznali teda nic, ale zastavili mne ze nemam pas, ten jsem si ale stacil nandat a problem byl ze to videli... Takze mi chteli dat litr za to ze jsem nemel pas, to jsem nepriznal, a kluci co sedeli v aute mi to dosvedcili, zkouseli na mne komisi a tak, nakonec jsem byl neoblomnej, tak zkusili jediny co umej: chteli videt povinnou vybavu, tak jsem jim ji ukazal, myslim ze sami takovou nemaji, takze odesli s neporizenou...

Old Post 17-04-2007 v 00:49 AM
tobex je offline   Profil uživatele tobex   Find more posts by tobex   Foto galerie člena tobex   Click here to Send tobex a Private Message   Add tobex to your buddy list     Navštiv homepage uživatele tobex! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Hanulkááá

Karma uživatele Hanulkááá - 68% PěstitelskáKarma uživatele Hanulkááá - 68% PěstitelskáKarma uživatele Hanulkááá - 68% PěstitelskáKarma uživatele Hanulkááá - 68% PěstitelskáKarma uživatele Hanulkááá - 68% Pěstitelská

Příspěvek č. 107

tobex:tak k čemu ty testy na THC vlastně jsou? Podle toho co píšeš jsou vpodstatě kničemu....takhle muže každej říct:hulil jsem včera,ale ne před jízdou,to se mi zdá moc jednoduchy....taky by mě zajímalo,jak přesně to měří,ale to je zase u každyho hodně individuální...

...Turbogirl... bez Turbo netu...
...přečipovaná na 200HP...
...and now invisible girl...
...lalalalááááá...

Terrace flowers by Haňule

Old Post 17-04-2007 v 01:05 AM
Hanulkááá je offline   Profil uživatele Hanulkááá   Find more posts by Hanulkááá   Foto galerie člena Hanulkááá   Click here to Send Hanulkááá a Private Message   Add Hanulkááá to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Gucspeed
Stálý Člen

Karma uživatele Gucspeed - 24% PěstitelskáKarma uživatele Gucspeed - 24% Pěstitelská

Příspěvek č. 108

peniaze a strach nemam..

Murrayův zákon:
Jestli se vám napoprvé nikdy nic nepovede, rozhodně se nedávejte na parašutismus

http://www.chilloutmixes.com

Old Post 17-04-2007 v 06:19 AM
Gucspeed je offline   Profil uživatele Gucspeed   Find more posts by Gucspeed   Foto galerie člena Gucspeed   Click here to Send Gucspeed a Private Message   Add Gucspeed to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
tobex
Stálý Člen

Příspěvek č. 109

hanulkaaa: no oni te jeste muzou odvezt na vysetreni k lekari, to pokud je znalec v oboru toxikologie, tak mas vetsinou smulu. asi nejlepsi je kdyz se ti to daji to nechat dojit na komisi, ale snazit se aby to skoncilo ui tech jejich testu a ty pak napadnout, kdyz nemaj dukaz ze jsi byla zhulena. S fizlama si muzes delat vetsinou co chces, protoze to co nemaj povoleny maj zakazany, a dokud ti neco nedokazou, tak jses nevinna. Jako ja jsem ted treba s hulenim docela v pici, protoze u mne byli vcera mi zabavovat kytky, fotr mne nabonzoval. Nastesti byly maly, jsem dost zvedavej jak dopadnu...

Old Post 17-04-2007 v 06:31 AM
hena
Stálý Člen

Karma uživatele hena - 24% Pěstitelská

Příspěvek č. 110

Na sev. moravu ted cajtum koupili 20 mobilnich detektoru na drogy, no a dalsi tyden psali v novinach ze je 3x pouzili s 3x byl vysledek pozitivni. Jo mam strach z fizlu kdyz me chytnou zhulenyho a ted jeste 100x tolik, ridicak potrebuju v praci a nemuzu o nej prijt..navic mam stary auto ktery je na cajty jako magnet....snazim se nepalit kdyz vim ze pojedu...

Old Post 17-04-2007 v 11:50 AM
hena je offline   Profil uživatele hena   Find more posts by hena   Foto galerie člena hena   Click here to Send hena a Private Message   Add hena to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
PERRO
Stálý Člen

Karma uživatele PERRO - 45% PěstitelskáKarma uživatele PERRO - 45% PěstitelskáKarma uživatele PERRO - 45% PěstitelskáKarma uživatele PERRO - 45% PěstitelskáKarma uživatele PERRO - 45% Pěstitelská

Příspěvek č. 111

mno ja sem se o tom nedavno bavil s kamaradem co dela v K centru..ten rikal neco v tom smyslu jak uz tady bylo receno, ze dys maj fizlove podezreni, chut a maj testr tak vas otestujou noa dys je test pozitivni tak vas odvezou na krev..jakoze ty testry sou jen orientacni..noa v krvi hledaji aktivni latky, ktery sou tam udajne este 12 hodin po brku- jakoze ten bordel co tam mam permanentne a neni aktivni je nezajima..teoreticky dys sem si dal posledniho predevcirem, tak by to melo bejt cajk noale clovek nikdy nevi

panta rei

Old Post 17-04-2007 v 12:24 PM
PERRO je offline   Profil uživatele PERRO   Find more posts by PERRO   Foto galerie člena PERRO   Click here to Send PERRO a Private Message   Add PERRO to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
sancha
Stálý Člen

Karma uživatele sancha - 63% PěstitelskáKarma uživatele sancha - 63% PěstitelskáKarma uživatele sancha - 63% PěstitelskáKarma uživatele sancha - 63% PěstitelskáKarma uživatele sancha - 63% PěstitelskáKarma uživatele sancha - 63% PěstitelskáKarma uživatele sancha - 63% PěstitelskáKarma uživatele sancha - 63% PěstitelskáKarma uživatele sancha - 63% PěstitelskáKarma uživatele sancha - 63% PěstitelskáKarma uživatele sancha - 63% PěstitelskáKarma uživatele sancha - 63% PěstitelskáKarma uživatele sancha - 63% PěstitelskáKarma uživatele sancha - 63% Pěstitelská

Příspěvek č. 112

citace:
Původní příspěvek od tobex
sancha: IMHO pokud ti daj nejakej test na THC, tak zjistej jestli jsi ho nekdy pozil, ale ne to jestli jsi ho mel vcera nebo pred jizdou, takze pak mas prostor k obrane, tvrzenim zes nehulil pred jizdou. Myslim ze mas i sanci vyhrat , dulezity je se nepriznat, dokud nebudou mit uplne jasny dukazy. jinak dneska jsem mel zase vypalenej s fizlama vystup. Nepoznali teda nic, ale zastavili mne ze nemam pas, ten jsem si ale stacil nandat a problem byl ze to videli... Takze mi chteli dat litr za to ze jsem nemel pas, to jsem nepriznal, a kluci co sedeli v aute mi to dosvedcili, zkouseli na mne komisi a tak, nakonec jsem byl neoblomnej, tak zkusili jediny co umej: chteli videt povinnou vybavu, tak jsem jim ji ukazal, myslim ze sami takovou nemaji, takze odesli s neporizenou...

hele imho v případě pozitivního testu je ten branej jako orientační a jdeš na krev ze který ti určej hodinu model i gramáž brka tudíž ten test zpochybnit můžeš tak akorát pro svuj dobrej pocit že ses nedal bez boje

eat meat, do drugs

aktuálně: "out" 2007 *** sklizeno zhuleno: 1st in

https://www.youtube.com/watch?v=p​Sm7BcQHWXk
https://www.youtube.com/watch?v=A​xur5W83znw
to jsou moji lidé

Old Post 15-05-2007 v 02:28 AM
sancha je offline   Profil uživatele sancha   Find more posts by sancha   Foto galerie člena sancha   Click here to Send sancha a Private Message   Add sancha to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 10:46 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 5 6 7 8 9  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás