Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Proč pěstujete?
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 2 3 4 5 6 »
Co si zadas od pestovani?
Chci co nejvic nejkvalitnejsiho a co nejrychlejc
Pestuju protoze me to bavi
Ukázat Výsledky [Upravit Anketu (pouze moderátoři)]
Autor
Téma 
Budeh
Stálý Člen

Karma uživatele Budeh - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 49

hrozně mě to baví, stává se to mým koníčkem. sleduju svůj profesionální růst a svoje chyby a omyly a překonávám svou lenost, a řešim problémy, a navíc riskuju že mě zavřou. Jo a taky jsem často v přírodě.

Old Post 23-05-2006 v 11:29 AM
Budeh je offline   Profil uživatele Budeh   Find more posts by Budeh   Foto galerie člena Budeh   Click here to Send Budeh a Private Message   Add Budeh to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
waterpiper
Stálý Člen

Karma uživatele waterpiper - 14% PěstitelskáKarma uživatele waterpiper - 14% Pěstitelská

Příspěvek č. 50

Zeptal bych se trochu jinak: Proc nepestujete ?

Life is just a ride.

Old Post 23-05-2006 v 13:52 PM
waterpiper je offline   Profil uživatele waterpiper   Find more posts by waterpiper   Foto galerie člena waterpiper   Click here to Send waterpiper a Private Message   Add waterpiper to your buddy list     Navštiv homepage uživatele waterpiper! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
BASE
Stálý Člen

Karma uživatele BASE - 33% Pěstitelská

Příspěvek č. 51

Proč nepěstuju??????
no abych nemuselsi travku kupovat a neměl bych se o co starat!!!

Old Post 23-05-2006 v 16:36 PM
BASE je offline   Profil uživatele BASE   Find more posts by BASE   Foto galerie člena BASE   Click here to Send BASE a Private Message   Add BASE to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
P.I.H.
Nový Člen

Karma uživatele P.I.H. - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 52

groweřím, protože mě baví, bavilo....a dloho ještě bavit bude!!!!!

Old Post 12-06-2006 v 15:20 PM
P.I.H. je offline   Profil uživatele P.I.H.   Find more posts by P.I.H.   Foto galerie člena P.I.H.   Click here to Send P.I.H. a Private Message   Add P.I.H. to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Spawnmaster
Stálý Člen

Karma uživatele Spawnmaster - 97% PěstitelskáKarma uživatele Spawnmaster - 97% PěstitelskáKarma uživatele Spawnmaster - 97% PěstitelskáKarma uživatele Spawnmaster - 97% PěstitelskáKarma uživatele Spawnmaster - 97% PěstitelskáKarma uživatele Spawnmaster - 97% Pěstitelská

Příspěvek č. 53

Kdybych byl zedník a stavěl bych si vlastní dům, tak by mě to taky bavilo. A nepostavil bych si malou chatrč, kde bych se nemoch ani narovnat, kort když tomu obětuju tolik času a peněz. TAkže bych si logicky postavil pořádnej barák, se kerym bych byl spokojenej! A takhle podobně je to i s kytkama. Jasně že se mi líběj i malý kytičky, ale pohled na pořádnej keř je o moc luxusnější. Nepěstuju jen pro výnos, abych měl co nejvíc materiálu, ale hlavně mě to strašně mrtě baví, sledovat kyťule jak rostou a rostou.... no a potom sklizeň - nechci si svoji několikaměsíční píli vyhulit za tejden, takže mi musí logicky jít i o výnos, no prostě kompromis - pěstuju protože mě to baví a ze stejnýho důvodu i hulim. A experimenty si myslim k tomu patřej, protože každá kytka je takovej experiment, protože ke každý musíš stejnak přistupovat individuálně jako k lidem. Já v kytkách vidim prostě něco jako bytosti - ulítlý vim,ale je to tak!!! zdar lidi majte sa

Dodržuj zákon.... a budeš svobodný

Old Post 16-06-2006 v 14:57 PM
Spawnmaster je offline   Profil uživatele Spawnmaster   Find more posts by Spawnmaster   Foto galerie člena Spawnmaster   Click here to Send Spawnmaster a Private Message   Add Spawnmaster to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Jeck Herer
Stálý Člen

Karma uživatele Jeck Herer - 98% PěstitelskáKarma uživatele Jeck Herer - 98% PěstitelskáKarma uživatele Jeck Herer - 98% PěstitelskáKarma uživatele Jeck Herer - 98% Pěstitelská

Příspěvek č. 54

Já pěstuju protože je to pro mě šílená zábava a největší radost mi vždycky udělá sklizeň!! Za kytičkama chodim i 6x denně zkontrolovat,hned jak přídu ze školy tak du se na ně mrknout.. taky pro to,abych nemusel kupovat,a pak vim co hulim,vim co do toho růstu dávam za hnojiva,v čem to pěstuju a jak je to pak dobrý,to se nevyrovná žádný levný koupený ganje ta chuť! prostě si to i úplně jinak vychutnám,když vidim ten celej život těch kytí,jak sem s nima strávil šílenýho času a staral se o ně... pak je to prostě úplně něco jinýho než přijít na roh k dealerovi a říct mu že chceš gram skéra,koupíš si to a deš,nic vo tom newíš prostě to vyhulíš a newíš jaký to je,co vod toho čekat,je to takový jiný... já si radši vypěstuju vlastní dobrůtky,a pak si je krásně vychutnávám s každym brkem :-))

Old Post 17-06-2006 v 20:38 PM
Jeck Herer je offline   Profil uživatele Jeck Herer   Find more posts by Jeck Herer   Foto galerie člena Jeck Herer   Click here to Send Jeck Herer a Private Message   Add Jeck Herer to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
shamanjai
Stálý Člen

Karma uživatele shamanjai - 9% Pěstitelská

Příspěvek č. 55

Nejsem profi-grower...

Pěstuju, protože mě to baví a je to jako venčení psa...

Když na to zapomeneš, posere se to...

A taky - model, co si člověk vypěstí sám, mu to vrátí...

- - - ShamanJai - - -

"scars hidden inside..."

Old Post 18-06-2006 v 09:47 AM
shamanjai je offline   Profil uživatele shamanjai   Find more posts by shamanjai   Foto galerie člena shamanjai   Click here to Send shamanjai a Private Message   Add shamanjai to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
cocoNut
Stálý Člen

Karma uživatele cocoNut - 75% Pěstitelská

Příspěvek č. 56

preto pestujem aby som nemusel platit 300sk za 0.8/7g

Old Post 18-06-2006 v 10:00 AM
cocoNut je offline   Profil uživatele cocoNut   Find more posts by cocoNut   Foto galerie člena cocoNut   Click here to Send cocoNut a Private Message   Add cocoNut to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Vladbur
Stálý Člen

Karma uživatele Vladbur - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 57

Závislost na marihuaně je,ale jen v pěstováni,prostě nemůžu přestat,a ani nechci,baví mě to,protože starat se o rostlinku je přeci krásné ne?

Old Post 19-06-2006 v 20:42 PM
Vladbur je offline   Profil uživatele Vladbur   Find more posts by Vladbur   Foto galerie člena Vladbur   Click here to Send Vladbur a Private Message   Add Vladbur to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 58

Protože je to nejkrásnější kytička, co znám, včetně kopřivy Je to přece super, vypěstovat si něco dobrýho a pak to kouřit a říkat si, že je v tom doražena moje láska a péče k té kytce a když chutná a mají dobrý pocit i lidi kolem mě a uznají, že to brčko je vážně super, je mi fajn. Je to jako, že interiér pokoje je odraz lidské duše, co v něm bydlí . Dávat do toho duši a lásku a pak to kouřit ? Asi si to představuji, jako když chlap to dobře udělá babě a cítí se skvěle a naopak, jak se oba dva blbě culí a je jim dobře .....

Old Post 25-07-2006 v 13:37 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Evildoer
Mladý clen

Karma uživatele Evildoer - 91% PěstitelskáKarma uživatele Evildoer - 91% PěstitelskáKarma uživatele Evildoer - 91% PěstitelskáKarma uživatele Evildoer - 91% PěstitelskáKarma uživatele Evildoer - 91% Pěstitelská

Příspěvek č. 59

Hmm zase tak moc komercaku tu asi nebude

Old Post 12-03-2007 v 16:55 PM
Evildoer je offline   Profil uživatele Evildoer   Find more posts by Evildoer   Foto galerie člena Evildoer   Click here to Send Evildoer a Private Message   Add Evildoer to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Obecné Příspěvek č. 60

citace:
Původní příspěvek od shamanjai
Nejsem profi-grower...

Pěstuju, protože mě to baví a je to jako venčení psa...

Když na to zapomeneš, posere se to...

A taky - model, co si člověk vypěstí sám, mu to vrátí...

Dobrý s tím psem

Old Post 12-03-2007 v 17:28 PM
Zedy
Vidlák Hlínomil

Karma uživatele Zedy - 76% Pěstitelská

Team Member: MOD

Příspěvek č. 61

Z pěstování mívám nádhernej pocit když k těm holkám zelenejm zajdu pokecám s nima jak krásně zase povyrostly, zaleju je, postarám se o všechno co potřebujou. Nepěstuju pro kvantitu a sem rád když de o kvalitu a když ne, nic se nestalo. Mám skvělej pocit když si něco vypěstuju a pak se mi to vrátí v kouři, každej to známe ne;-)

Old Post 12-03-2007 v 21:08 PM
Zedy je offline   Profil uživatele Zedy   Find more posts by Zedy   Foto galerie člena Zedy   Click here to Send Zedy a Private Message   Add Zedy to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Zedy! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 62

pestujem lebo ma to bavy... nepestujem iba konope, pestujem aj zeleninu dreviny a ovocie, skratka hocico co zacina z odrezku alebo semena... no ked som samozrejme spoznal caro ganje tak som si len rozsiril portfolio

Old Post 12-03-2007 v 21:26 PM
Dr*Skunk
Stálý Člen

Karma uživatele Dr*Skunk - 52% PěstitelskáKarma uživatele Dr*Skunk - 52% PěstitelskáKarma uživatele Dr*Skunk - 52% Pěstitelská

Příspěvek č. 63

Skus hadať_? a tie odpovede čo by si daval tak preto! je ich veľa a este viac_!

OUT_05-06-07-2008
LegalizÁcia Marihuany Na Slovensku
Prenos rastliniek_!
Ako funguje hemisfera mozgu_!
Poľnohospodár telom aj dušou_!
Zi tak,aby ked zomrieš,sa všetci Tvoji známi začali nudiť...
S pozdravom Jozef Kocik pre koktavých stačí iba Jozef

Naposledy upravil Dr*Skunk 25-03-2007 v 11:26 AM

Old Post 25-03-2007 v 11:20 AM
Dr*Skunk je offline   Profil uživatele Dr*Skunk   Find more posts by Dr*Skunk   Foto galerie člena Dr*Skunk   Click here to Send Dr*Skunk a Private Message   Add Dr*Skunk to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Dr*Skunk! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
do_0b
Stálý Člen

Karma uživatele do_0b - 92% PěstitelskáKarma uživatele do_0b - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 64

Cest vsichni ... pestuju pro zabavu strasne me to bavi a jsem schopny jen tak sedet a cucet na kytky treba 2hod ... mam udelanou takovou predpestirnu na out a u toho mam dane i bedynky takze vzdycky reggae,zewling a starani se o kytky :P .... verim ze mi to ty kytky pak vrati ... peace

Old Post 25-03-2007 v 12:57 PM
do_0b je offline   Profil uživatele do_0b   Find more posts by do_0b   Foto galerie člena do_0b   Click here to Send do_0b a Private Message   Add do_0b to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 00:07 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 2 3 4 5 6 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás