Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
hrozně mě to baví, stává se to mým koníčkem. sleduju svůj profesionální růst a svoje chyby a omyly a překonávám svou lenost, a řešim problémy, a navíc riskuju že mě zavřou. Jo a taky jsem často v přírodě.
Kdybych byl zedník a stavěl bych si vlastní dům, tak by mě to taky bavilo. A nepostavil bych si malou chatrč, kde bych se nemoch ani narovnat, kort když tomu obětuju tolik času a peněz. TAkže bych si logicky postavil pořádnej barák, se kerym bych byl spokojenej! A takhle podobně je to i s kytkama. Jasně že se mi líběj i malý kytičky, ale pohled na pořádnej keř je o moc luxusnější. Nepěstuju jen pro výnos, abych měl co nejvíc materiálu, ale hlavně mě to strašně mrtě baví, sledovat kyťule jak rostou a rostou.... no a potom sklizeň - nechci si svoji několikaměsíční píli vyhulit za tejden, takže mi musí logicky jít i o výnos, no prostě kompromis - pěstuju protože mě to baví a ze stejnýho důvodu i hulim. A experimenty si myslim k tomu patřej, protože každá kytka je takovej experiment, protože ke každý musíš stejnak přistupovat individuálně jako k lidem. Já v kytkách vidim prostě něco jako bytosti - ulítlý vim,ale je to tak!!! zdar lidi majte sa
Já pěstuju protože je to pro mě šílená zábava a největší radost mi vždycky udělá sklizeň!! Za kytičkama chodim i 6x denně zkontrolovat,hned jak přídu ze školy tak du se na ně mrknout.. taky pro to,abych nemusel kupovat,a pak vim co hulim,vim co do toho růstu dávam za hnojiva,v čem to pěstuju a jak je to pak dobrý,to se nevyrovná žádný levný koupený ganje ta chuť! prostě si to i úplně jinak vychutnám,když vidim ten celej život těch kytí,jak sem s nima strávil šílenýho času a staral se o ně... pak je to prostě úplně něco jinýho než přijít na roh k dealerovi a říct mu že chceš gram skéra,koupíš si to a deš,nic vo tom newíš prostě to vyhulíš a newíš jaký to je,co vod toho čekat,je to takový jiný... já si radši vypěstuju vlastní dobrůtky,a pak si je krásně vychutnávám s každym brkem :-))
Protože je to nejkrásnější kytička, co znám, včetně kopřivy Je to přece super, vypěstovat si něco dobrýho a pak to kouřit a říkat si, že je v tom doražena moje láska a péče k té kytce a když chutná a mají dobrý pocit i lidi kolem mě a uznají, že to brčko je vážně super, je mi fajn. Je to jako, že interiér pokoje je odraz lidské duše, co v něm bydlí . Dávat do toho duši a lásku a pak to kouřit ? Asi si to představuji, jako když chlap to dobře udělá babě a cítí se skvěle a naopak, jak se oba dva blbě culí a je jim dobře .....
Z pěstování mívám nádhernej pocit když k těm holkám zelenejm zajdu pokecám s nima jak krásně zase povyrostly, zaleju je, postarám se o všechno co potřebujou. Nepěstuju pro kvantitu a sem rád když de o kvalitu a když ne, nic se nestalo. Mám skvělej pocit když si něco vypěstuju a pak se mi to vrátí v kouři, každej to známe ne;-)
pestujem lebo ma to bavy... nepestujem iba konope, pestujem aj zeleninu dreviny a ovocie, skratka hocico co zacina z odrezku alebo semena... no ked som samozrejme spoznal caro ganje tak som si len rozsiril portfolio
Cest vsichni ... pestuju pro zabavu strasne me to bavi a jsem schopny jen tak sedet a cucet na kytky treba 2hod ... mam udelanou takovou predpestirnu na out a u toho mam dane i bedynky takze vzdycky reggae,zewling a starani se o kytky :P .... verim ze mi to ty kytky pak vrati ... peace