Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie Indoor » AMAZON 1.000W (první pokus)
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 8 9 10 11 12 »
Autor
Téma 
Chuck Taylors
Stálý Člen

Karma uživatele Chuck Taylors - 88% PěstitelskáKarma uživatele Chuck Taylors - 88% Pěstitelská

Příspěvek č. 145

532 Géček vysoce kvalitní sušiny

Old Post 25-02-2007 v 06:35 AM
Chuck Taylors je offline   Profil uživatele Chuck Taylors   Find more posts by Chuck Taylors   Foto galerie člena Chuck Taylors   Click here to Send Chuck Taylors a Private Message   Add Chuck Taylors to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
FATE
Nový Člen

Karma uživatele FATE - 54% Pěstitelská

Příspěvek č. 146

čuz muj typ je 610g

Old Post 25-02-2007 v 18:10 PM
FATE je offline   Profil uživatele FATE   Find more posts by FATE   Foto galerie člena FATE   Click here to Send FATE a Private Message   Add FATE to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Hyde
Stálý Člen

Karma uživatele Hyde - 30% PěstitelskáKarma uživatele Hyde - 30% PěstitelskáKarma uživatele Hyde - 30% PěstitelskáKarma uživatele Hyde - 30% PěstitelskáKarma uživatele Hyde - 30% PěstitelskáKarma uživatele Hyde - 30% PěstitelskáKarma uživatele Hyde - 30% PěstitelskáKarma uživatele Hyde - 30% PěstitelskáKarma uživatele Hyde - 30% PěstitelskáKarma uživatele Hyde - 30% PěstitelskáKarma uživatele Hyde - 30% PěstitelskáKarma uživatele Hyde - 30% Pěstitelská

Příspěvek č. 147

Já bych to viděla tak 425g na sucho, příp. 2,5r. na tvrdo.
C´est la vie...

HydePark - White Phoenix
"Jo kámo, kdybych věděl co myslíš tim horizontálně nebo vertikálně. Každopádně porostou kolmo k zemi!"

Murphyho zákony nemusel vymyslet Murphy, nýbrž někdo, kdo se jmenoval stejně.

Old Post 01-03-2007 v 19:38 PM
Hyde je offline   Profil uživatele Hyde   Find more posts by Hyde   Foto galerie člena Hyde   Click here to Send Hyde a Private Message   Add Hyde to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Hy3nA
Stálý Člen

Karma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% Pěstitelská

Příspěvek č. 148

pačmák: no u nirvany píšou že super skunk kvete 8 tejdnů..

jináč to máš fakt hezký

Hyena je nedotáčivá!

http://www.stop-rybam.unas.cz

Old Post 02-03-2007 v 14:18 PM
Hy3nA je offline   Profil uživatele Hy3nA   Find more posts by Hy3nA   Foto galerie člena Hy3nA   Click here to Send Hy3nA a Private Message   Add Hy3nA to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
warior
Stálý Člen

Karma uživatele warior - 77% Pěstitelská

Příspěvek č. 149

pacmak: no mas to opravdu brutalni...respekt a K+...ja tipuju 873g ale preju aspon g/w mej se a smej se...s takovym mnozstvim brka to asi pujde samo

indica veritas.
hulim tedy jsem.

Old Post 04-03-2007 v 19:00 PM
warior je offline   Profil uživatele warior   Find more posts by warior   Foto galerie člena warior   Click here to Send warior a Private Message   Add warior to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
*dR->ZmRd$!*
Stálý Člen

Karma uživatele *dR->ZmRd$!* - 14% Pěstitelská

Příspěvek č. 150

ja tipuju 512 g

PeAcE In GrOwEr!!!

Old Post 04-03-2007 v 22:16 PM
*dR->ZmRd$!* je offline   Profil uživatele *dR->ZmRd$!*   Find more posts by *dR->ZmRd$!*   Foto galerie člena *dR->ZmRd$!*   Click here to Send *dR->ZmRd$!* a Private Message   Add *dR->ZmRd$!* to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hunter12
Nový Člen

Karma uživatele hunter12 - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 151

já tipuju 412 g

Až zemřu, pohřběte mě tváří dolů, aby mi celý svět mohl políbit prdel.

Old Post 06-03-2007 v 11:46 AM
hunter12 je offline   Profil uživatele hunter12   Find more posts by hunter12   Foto galerie člena hunter12   Click here to Send hunter12 a Private Message   Add hunter12 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
nide
Stálý Člen

Karma uživatele nide - 58% PěstitelskáKarma uživatele nide - 58% Pěstitelská

Příspěvek č. 152

411,7g

Old Post 07-03-2007 v 23:11 PM
nide je offline   Profil uživatele nide   Find more posts by nide   Foto galerie člena nide   Click here to Send nide a Private Message   Add nide to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
wel-bloud
Stálý Člen

Karma uživatele wel-bloud - 100% PěstitelskáKarma uživatele wel-bloud - 100% Pěstitelská

Příspěvek č. 153

516,4 g

Není vše jak na první pohled vypadá.

Old Post 08-03-2007 v 10:01 AM
wel-bloud je offline   Profil uživatele wel-bloud   Find more posts by wel-bloud   Foto galerie člena wel-bloud   Click here to Send wel-bloud a Private Message   Add wel-bloud to your buddy list     Navštiv homepage uživatele wel-bloud! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
WooW
Stálý Člen

Karma uživatele WooW - 69% Pěstitelská

Příspěvek č. 154

Jo khamo neci rejpat ae nesusis to nejak dlouho lol taq zatial

Old Post 09-03-2007 v 14:45 PM
WooW je offline   Profil uživatele WooW   Find more posts by WooW   Foto galerie člena WooW   Click here to Send WooW a Private Message   Add WooW to your buddy list     Navštiv homepage uživatele WooW! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
pačmák
Stálý Člen

Karma uživatele pačmák - 97% PěstitelskáKarma uživatele pačmák - 97% PěstitelskáKarma uživatele pačmák - 97% PěstitelskáKarma uživatele pačmák - 97% PěstitelskáKarma uživatele pačmák - 97% PěstitelskáKarma uživatele pačmák - 97% PěstitelskáKarma uživatele pačmák - 97% Pěstitelská

Příspěvek č. 155

Už se to právě chystá a na příští týden mám domluvené zapůjčení váhy, tak ještě pár dní vydržte.

Old Post 09-03-2007 v 15:08 PM
pačmák je offline   Profil uživatele pačmák   Find more posts by pačmák   Foto galerie člena pačmák   Click here to Send pačmák a Private Message   Add pačmák to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
pačmák
Stálý Člen

Karma uživatele pačmák - 97% PěstitelskáKarma uživatele pačmák - 97% PěstitelskáKarma uživatele pačmák - 97% PěstitelskáKarma uživatele pačmák - 97% PěstitelskáKarma uživatele pačmák - 97% PěstitelskáKarma uživatele pačmák - 97% PěstitelskáKarma uživatele pačmák - 97% Pěstitelská

Příspěvek č. 156

Takže pánové, konečně jsem zapůjčil váhu a po kompletním otrhání listů a stonků je toho přesně 492g !!!

Výsledek tipovací soutěže:
Nejbližší tip měli 23 + drevak a to shodně 485g.

Zbytek domluvy s vítězi v PM.

Díky všem, kteří mé počínání sledovali a budou doufám sledovat i při mém dalším snažení.

Old Post 16-03-2007 v 12:04 PM
pačmák je offline   Profil uživatele pačmák   Find more posts by pačmák   Foto galerie člena pačmák   Click here to Send pačmák a Private Message   Add pačmák to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
pačmák
Stálý Člen

Příspěvek č. 157

Na další várku nechám svítit pouze 600W a uvidíme jak to dopadne s jedním Amazonem na druhý pokus.

Old Post 16-03-2007 v 12:22 PM
warior
Stálý Člen

Karma uživatele warior - 77% Pěstitelská

Příspěvek č. 158

gratuluju pacmaku! 0,5kg je pod lampou uctyhodne mnozstvi! mas muj respekt a posilam K+ , jestli jsem tak jiz neucinil, ale presto me napada jedna vec k zamysleni:492g/1000watt je necely 0,5g/w a to je podle me docela malo...myslim, ze tak 0,7g/w je obecne dosahovany lepsi prumer...netrapi te to? premyslel jsi nad tim nebo mas ted spis starosti s balenim vis pripadne cim by to mohlo byt zpusobene? myslim, ze by ti reseni v pristim kole dost pomohlo! jinak preju spoustu radovanek spulkylickem(dobrej zasek-slovo ) a hodne uspechu s 600watty

jeste edit: predpokladam, ze jsi seznameny s home made "amazonem" od Kwjetone. Nemyslis, ze pomer cena/kvalita hovori pro home made verzi, kterou zvladne zbastlit i podprumerne sikovny pat s matem?
nebo mohl bys to nejak srovnat ted, kdyz je to hotove?

indica veritas.
hulim tedy jsem.

Old Post 16-03-2007 v 21:07 PM
warior je offline   Profil uživatele warior   Find more posts by warior   Foto galerie člena warior   Click here to Send warior a Private Message   Add warior to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
CurbY23
Stálý Člen

Karma uživatele CurbY23 - 86% PěstitelskáKarma uživatele CurbY23 - 86% PěstitelskáKarma uživatele CurbY23 - 86% PěstitelskáKarma uživatele CurbY23 - 86% Pěstitelská

Příspěvek č. 159

Zdravim Pačmáku, inu nejdříve gratulace, na poprvy s novym systemkem prostě paráda...

Avšak mě by zajímalo následující, co tě vedlo ke koupi Amazonu pro 16 kytí? Jestli se nepletu, tak za stejny chechtaky je i 32 kytí verze a rozdíl mezi nima je jenom ve více dírách, tzn. nadbytečný díry sou jednoduše zaslepitelný a v případě potřeby lze zase odstarnit záslepky? Tak why 16? (Btw. deth. ma taky 16 kytí verzi, xmalcolm 32) Napadá mě jedinej důvod, a to že je ten plast moc měkej a tak čím víc děravej je, tim menší váhu kytí i unese... To je fakt tak slabej ten plast? Měls problémy s nedostatečnou tvrdostí toho plastu? Jaxem si přečetl, taxi měl "vespod květináčky zatížené kvůli stabilitě několika kilogramy ocelových profilů", mohl bys mi to trochu osvětlit? (Pravě to zase vyvraci to, že by byl ten plast měkej...)

A za další by mě zajímala podle tebe optimální výbojka k Amazonu, je to 600W? Tzn. jestli poměr maximální zátěže Amazonu je ku šestikilu optimální nehledě na pěstební prostor...

Díkes za odpovědi a kdyžtak doosvětlim mé dotazy později, kdyby bylo třeba, páč to píšu jaxi high...

Č23

--<|Č|u|r|b|Y|2|3|>--

Old Post 19-03-2007 v 13:33 PM
CurbY23 je offline   Profil uživatele CurbY23   Find more posts by CurbY23   Foto galerie člena CurbY23   Click here to Send CurbY23 a Private Message   Add CurbY23 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
pačmák
Stálý Člen

Příspěvek č. 160

Čurby23 :
Zdar chlape. Výběr Amazonu pro 16 kyti jsem udělal kvůli prostoru mezi nimi. S 32 dírama se mi zdály ty rozestupy již moc malé. Teď po prvním growu už vín, že to byla správná volba. Plast je dostatečně tvrdý. Ty železa jsem měl položené přes okraje květináčků jelikož se kyti svou váhou v květu začaly s květináčky vyvracet. Na další grow přes kytky přehodím plastovou síťku a tím by se tomu vyvracení mělo předejít. Jako optimální watáž bych pro prostor Amazonu viděl určitě těch 600W. Prosvítí to více do hloubky přes hustou zeleň. Výšku kytek tak 60-70cm. Teď je tak nechám narůst v aero bednách.(některé už mají přes 30cm a to mám jen cca 5 den na květ).

Old Post 19-03-2007 v 15:02 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 21:15 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 8 9 10 11 12 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás