Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Já bych to viděla tak 425g na sucho, příp. 2,5r. na tvrdo.
C´est la vie...
HydePark - White Phoenix
"Jo kámo, kdybych věděl co myslíš tim horizontálně nebo vertikálně. Každopádně porostou kolmo k zemi!"
Murphyho zákony nemusel vymyslet Murphy, nýbrž někdo, kdo se jmenoval stejně.
gratuluju pacmaku! 0,5kg je pod lampou uctyhodne mnozstvi! mas muj respekt a posilam K+ , jestli jsem tak jiz neucinil, ale presto me napada jedna vec k zamysleni:492g/1000watt je necely 0,5g/w a to je podle me docela malo...myslim, ze tak 0,7g/w je obecne dosahovany lepsi prumer...netrapi te to? premyslel jsi nad tim nebo mas ted spis starosti s balenim vis pripadne cim by to mohlo byt zpusobene? myslim, ze by ti reseni v pristim kole dost pomohlo! jinak preju spoustu radovanek spulkylickem(dobrej zasek-slovo ) a hodne uspechu s 600watty
jeste edit: predpokladam, ze jsi seznameny s home made "amazonem" od Kwjetone. Nemyslis, ze pomer cena/kvalita hovori pro home made verzi, kterou zvladne zbastlit i podprumerne sikovny pat s matem?
nebo mohl bys to nejak srovnat ted, kdyz je to hotove?
Zdravim Pačmáku, inu nejdříve gratulace, na poprvy s novym systemkem prostě paráda...
Avšak mě by zajímalo následující, co tě vedlo ke koupi Amazonu pro 16 kytí? Jestli se nepletu, tak za stejny chechtaky je i 32 kytí verze a rozdíl mezi nima je jenom ve více dírách, tzn. nadbytečný díry sou jednoduše zaslepitelný a v případě potřeby lze zase odstarnit záslepky? Tak why 16? (Btw. deth. ma taky 16 kytí verzi, xmalcolm 32) Napadá mě jedinej důvod, a to že je ten plast moc měkej a tak čím víc děravej je, tim menší váhu kytí i unese... To je fakt tak slabej ten plast? Měls problémy s nedostatečnou tvrdostí toho plastu? Jaxem si přečetl, taxi měl "vespod květináčky zatížené kvůli stabilitě několika kilogramy ocelových profilů", mohl bys mi to trochu osvětlit? (Pravě to zase vyvraci to, že by byl ten plast měkej...)
A za další by mě zajímala podle tebe optimální výbojka k Amazonu, je to 600W? Tzn. jestli poměr maximální zátěže Amazonu je ku šestikilu optimální nehledě na pěstební prostor...
Díkes za odpovědi a kdyžtak doosvětlim mé dotazy později, kdyby bylo třeba, páč to píšu jaxi high...
Čurby23 :
Zdar chlape. Výběr Amazonu pro 16 kyti jsem udělal kvůli prostoru mezi nimi. S 32 dírama se mi zdály ty rozestupy již moc malé. Teď po prvním growu už vín, že to byla správná volba. Plast je dostatečně tvrdý. Ty železa jsem měl položené přes okraje květináčků jelikož se kyti svou váhou v květu začaly s květináčky vyvracet. Na další grow přes kytky přehodím plastovou síťku a tím by se tomu vyvracení mělo předejít. Jako optimální watáž bych pro prostor Amazonu viděl určitě těch 600W. Prosvítí to více do hloubky přes hustou zeleň. Výšku kytek tak 60-70cm. Teď je tak nechám narůst v aero bednách.(některé už mají přes 30cm a to mám jen cca 5 den na květ).