Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Eso :
Kosíš je vždy hned celé nebo necháš někdy ještě spodní palice víc dozrát ? Vršky budou zákonitě všechny dřív a spodním by pár dnů navíc možná neuškodilo.
RIPEN už na kytičky působí a tak v sobotu budu již sklízet.
Bude již načase, jelikož i přes udržovanou vlhkost cca 40% se na jedné větší palici objevilo pár malých lístků, které vykazují drobnou začínající plíseň. Sklizeň tedy přichází akorát a musím říci, že jsem již hodně zvědavý na výsledek mého snažení.
Aeroman:
Zdravím parťáku.Zatím jsem ještě nespotřeboval GROW KOMPLET FLORA od GeneralHydroponics. Jedině, že bych dal zbytky kámošovi a zkusil pro změnu třeba AH-čka.
P.S. Kolik Vás vlastě stály hnojky na jeden grow s Amazonem?
Já měl jen tu výše uvedenou trojkombinaci Flora od GH (3x1litr) a ještě mi toho tak 1/3 zbyla. No, něco málo peroxidu, kyseliny orthofosforečné a 160ml RIPENU. Takže to odhaduji zhruba na nějakých 750,-Kč, což vůbec není myslím špatné.
no vzhledem ktomu ze sme ve spanu tak je to tu drasi kapet no meli sme komplet radu od bio nova:super nft mix,x gel, mishink link, bn zym,kyselina od hesi ,pk 13.14, roots 2,green senzacionno radsi to nebudu ani pocitat heh ale asi kolem 100eu to bude ale green senzaci jeste mame kyselinky taky nicmene chceme skusit prave AH mam snima skusenosti s cech a nemuzu si na ne stezovat a prej sou lepsi udajne jak GH tek nevim jeste me laka bcuzz..
dyby někdo chtěl slyšet muj názor (ovlivněnej Hlavou ) tak další kolo jedině B'Cuzz!! A+B dvojsložka, růstovej a květovej stimul, Atazyme a pak Green Sensation od Plagronu..
za přijatelnou cenu a s údajně výbornejma výsledkama.. čemuž bych byl i ochotnej věřit
Pěstuji, tedy jsem குவியெடோன BUDOUCNOST PATŘÍ AEROPONII !!!! ...jeden kubík stačí, když tě můra tlačí...
I do my thing and you do your thing. I am not in this world to live up to your expectations and you are not in this world to live up to mine. You are you and I am I.
And if by chance we find each other, it is beautiful...
.:::::BONSAI BROTHERS:::::.
Manhuntt:
Vím, že to není moc vidět. Jsem zvyklý to na sušení nechat ještě pár dní s listama a pat je teprve ostříhat. Takže fotky bez listí dodám za pár dní.