Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Indoor Pěstování » uplnej zactecnik.....
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 2 3 4
Autor
Téma 
LordPepino
Stálý Člen

Karma uživatele LordPepino - 87% Pěstitelská

Příspěvek č. 49

takze pockat spet k tomu threadu tak ta sodikovka by mnela byt v poho ? a proc to dela zvuk jak kdyz nekdo svari a delato strasne syny svetlo..... a pls kouknete se o stranku spet jestli to mam dobre............

Můj 1.grow 2x řezivo Nebula 125w Nlite Purple SKLIZENO
Můj 2. grow 10x California Orange Bud 125w Nurturelite Purple

Old Post 06-02-2007 v 20:28 PM
LordPepino je offline   Profil uživatele LordPepino   Find more posts by LordPepino   Foto galerie člena LordPepino   Click here to Send LordPepino a Private Message   Add LordPepino to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
LordPepino
Stálý Člen

Příspěvek č. 50

no jo to jo ale ja sem se uplne malem posr*l kdyz to dalo takovy svetlo bojim se kdyz to zase zapojim ze se neco sku*vi a treba vyhorim nebo to buchne... ta pojistka pomuze tomu ze kdyz se v tom obvodu neco posere tak se to vypne ?

Old Post 06-02-2007 v 21:00 PM
LordPepino je offline   Profil uživatele LordPepino   Find more posts by LordPepino   Foto galerie člena LordPepino   Click here to Send LordPepino a Private Message   Add LordPepino to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
LordPepino
Stálý Člen

Příspěvek č. 51

no uvidime jestli to buchne...... a jaky by sem mnel udelat protipozarni zabezpeceni.... aby to nezacalo horet nebo kdyz uz to zacne horet aby to zhaslo....

Old Post 07-02-2007 v 07:24 AM
LordPepino
Stálý Člen

Příspěvek č. 52

Vi nekdo jake sou jeste lepsi protipozarove zpusoby ?

Old Post 09-02-2007 v 12:59 PM
LordPepino
Stálý Člen

Příspěvek č. 53

jo uz sem na to prisel asi mam posranej starter protoze to sviti takovym slabe modrym svetlem jak kdyz date naslabo zapalenej horak...... asi mi uz prisel posranej

Old Post 09-02-2007 v 15:35 PM
dejaVuCV
Stálý Člen

Karma uživatele dejaVuCV - 88% PěstitelskáKarma uživatele dejaVuCV - 88% PěstitelskáKarma uživatele dejaVuCV - 88% PěstitelskáKarma uživatele dejaVuCV - 88% Pěstitelská

Palec dolů Příspěvek č. 54

citace:
Původní příspěvek od drakchen
no ja planuju umistit neakou vetsi nadrz nad pestirnu. mela by slouzit jako zasobarna vody a zaroven kdyby nahodou zaclo horet mel by to ohen propalit a uhasit se ale to je jeste hudba budoucnosti. mrkni tady na forum nekde tu byl dred o zabezpeceni a podobnejch vecech

Ahoj, nic proti, ale nenabadej k haseni elektrickejch obvodu vodou.
djV

Ranní ptáče dál doskáče, víc sežere a dřív chcípne.
1st dejaVu's 200W CFL kalfas bubbler <(--=< sklizeno, zhuleno

Old Post 09-02-2007 v 16:41 PM
dejaVuCV je offline   Profil uživatele dejaVuCV   Find more posts by dejaVuCV   Foto galerie člena dejaVuCV   Click here to Send dejaVuCV a Private Message   Add dejaVuCV to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dadenka
Stálý Člen

Karma uživatele Dadenka - 92% PěstitelskáKarma uživatele Dadenka - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 55

citace:
Původní příspěvek od LordPepino
... ta pojistka pomuze tomu ze kdyz se v tom obvodu neco posere tak se to vypne ?

No jasně od toho tam ta pojistka je

Old Post 10-02-2007 v 06:42 AM
Dadenka je offline   Profil uživatele Dadenka   Find more posts by Dadenka   Foto galerie člena Dadenka   Click here to Send Dadenka a Private Message   Add Dadenka to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 56

protipožární opatření?musíš si to všechno dobře zaizolovat a zapojit!!! a popřípadě ukostřit všechny kovové částice! to je vše a nemůžeš nikdy vyhořet!a taky dej pryč všechno co by mohlo lehce vzplanout...peace

Old Post 10-02-2007 v 06:47 AM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dadenka
Stálý Člen

Karma uživatele Dadenka - 92% PěstitelskáKarma uživatele Dadenka - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 57

citace:
Původní příspěvek od drakchen
no ja planuju umistit neakou vetsi nadrz nad pestirnu. mela by slouzit jako zasobarna vody a zaroven kdyby nahodou zaclo horet mel by to ohen propalit a uhasit se ale to je jeste hudba budoucnosti. mrkni tady na forum nekde tu byl dred o zabezpeceni a podobnejch vecech

Až to budeš mít tak hoď info, já sem nepřišel na to jak jak ten zásobník vody udržek pod stropem. (Když budu počitat 15-20kg/hmoždinu...to abych si na to sehnal brigádníka)

Old Post 10-02-2007 v 06:51 AM
Dadenka je offline   Profil uživatele Dadenka   Find more posts by Dadenka   Foto galerie člena Dadenka   Click here to Send Dadenka a Private Message   Add Dadenka to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 58

no myslím že by ti to moc nepomohlo s tou vodou!protože elektrické napětí se vodou každopádně nehasí! a to by mě zajímalo jakou nádrž tam chceš dát aby to propálil ohen a uhasilo se to ale než by se to propálilo tak by ti toho docela dost shořelo....

Old Post 10-02-2007 v 06:59 AM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
LordPepino
Stálý Člen

Příspěvek č. 59

no viresil sem to provizorne usporkama (u sodikovky mam podezreni ze je pokazenej starter sviti to totiz slabe modrym svetlem tak sem uz obednal novej) jo a jak tak pestuju tak sem si vsiml ze mam ve skrini 22,5stupnu a mam teprve takovy maly smejdy a ma ty prvni hranaty listy a ty hnednou od stonku a rasi novy nepodchladil sem to nahodou?

Old Post 20-02-2007 v 17:00 PM
Rastafara
Stálý Člen

Karma uživatele Rastafara - 91% PěstitelskáKarma uživatele Rastafara - 91% Pěstitelská

Příspěvek č. 60

já jsem do E27 objímky našrouboval 125w sodík a šupnul to do zásuvky...Udělalo to ''bzzz'' , zablesklo se a pass...všechno přežilo bez ujmy , jen výbojka ne...taková škoda. PS : kradl jsem ji z pouličního osvětlení PEACE & MUSIC

Old Post 19-10-2008 v 23:52 PM
Rastafara je offline   Profil uživatele Rastafara   Find more posts by Rastafara   Foto galerie člena Rastafara   Click here to Send Rastafara a Private Message   Add Rastafara to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Rastafara! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 19:53 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 2 3 4  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás