Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
takze pockat spet k tomu threadu tak ta sodikovka by mnela byt v poho ? a proc to dela zvuk jak kdyz nekdo svari a delato strasne syny svetlo..... a pls kouknete se o stranku spet jestli to mam dobre............
no jo to jo ale ja sem se uplne malem posr*l kdyz to dalo takovy svetlo bojim se kdyz to zase zapojim ze se neco sku*vi a treba vyhorim nebo to buchne... ta pojistka pomuze tomu ze kdyz se v tom obvodu neco posere tak se to vypne ?
no uvidime jestli to buchne...... a jaky by sem mnel udelat protipozarni zabezpeceni.... aby to nezacalo horet nebo kdyz uz to zacne horet aby to zhaslo....
jo uz sem na to prisel asi mam posranej starter protoze to sviti takovym slabe modrym svetlem jak kdyz date naslabo zapalenej horak...... asi mi uz prisel posranej
Původní příspěvek od drakchen no ja planuju umistit neakou vetsi nadrz nad pestirnu. mela by slouzit jako zasobarna vody a zaroven kdyby nahodou zaclo horet mel by to ohen propalit a uhasit se ale to je jeste hudba budoucnosti. mrkni tady na forum nekde tu byl dred o zabezpeceni a podobnejch vecech
Ahoj, nic proti, ale nenabadej k haseni elektrickejch obvodu vodou.
djV
protipožární opatření?musíš si to všechno dobře zaizolovat a zapojit!!! a popřípadě ukostřit všechny kovové částice! to je vše a nemůžeš nikdy vyhořet!a taky dej pryč všechno co by mohlo lehce vzplanout...peace
Původní příspěvek od drakchen no ja planuju umistit neakou vetsi nadrz nad pestirnu. mela by slouzit jako zasobarna vody a zaroven kdyby nahodou zaclo horet mel by to ohen propalit a uhasit se ale to je jeste hudba budoucnosti. mrkni tady na forum nekde tu byl dred o zabezpeceni a podobnejch vecech
Až to budeš mít tak hoď info, já sem nepřišel na to jak jak ten zásobník vody udržek pod stropem. (Když budu počitat 15-20kg/hmoždinu...to abych si na to sehnal brigádníka)
no myslím že by ti to moc nepomohlo s tou vodou!protože elektrické napětí se vodou každopádně nehasí! a to by mě zajímalo jakou nádrž tam chceš dát aby to propálil ohen a uhasilo se to ale než by se to propálilo tak by ti toho docela dost shořelo....
no viresil sem to provizorne usporkama (u sodikovky mam podezreni ze je pokazenej starter sviti to totiz slabe modrym svetlem tak sem uz obednal novej) jo a jak tak pestuju tak sem si vsiml ze mam ve skrini 22,5stupnu a mam teprve takovy maly smejdy a ma ty prvni hranaty listy a ty hnednou od stonku a rasi novy nepodchladil sem to nahodou?
já jsem do E27 objímky našrouboval 125w sodík a šupnul to do zásuvky...Udělalo to ''bzzz'' , zablesklo se a pass...všechno přežilo bez ujmy , jen výbojka ne...taková škoda. PS : kradl jsem ji z pouličního osvětlení PEACE & MUSIC