Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Jak mám říct přítelkyní, že hulim? ( huleni vs partnerka)
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 13 14 15 16 17 »

Co se stane když ji s tím obeznámím
This poll is closed.
Pochopí to.... 49 49.49%
Chvilku semnou nebude mluvit, ale bude to v pořádku 23 23.23%
Dá mi ultimátum, ganja nebo ona 20 20.20%
Rozejde se semnou 7 7.07%
Total: 99 votes 100%
  [Edit Poll (moderators only)]

Autor
Téma 
kvasimodo
Stálý Člen

Karma uživatele kvasimodo - 91% PěstitelskáKarma uživatele kvasimodo - 91% PěstitelskáKarma uživatele kvasimodo - 91% Pěstitelská

Příspěvek č. 225

potom napis ako to dopadlo ...

pestovanie na okne-jednoducho a lacno

Old Post 05-02-2007 v 16:34 PM
kvasimodo je offline   Profil uživatele kvasimodo   Find more posts by kvasimodo   Foto galerie člena kvasimodo   Click here to Send kvasimodo a Private Message   Add kvasimodo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
MangoMan
Stálý Člen

Karma uživatele MangoMan - 64% Pěstitelská

Příspěvek č. 226

díky,ale sám bych to až takhle slušně nepoužil,ale jestli na ní chce udělat dojem,a dokázat že ho hulení nevygumavalo,tak by to fungovat mohlo

Celý svůj život poslouchám že konopí je špatná věc.Bohužel to slyším převážně od lidí co tuto zázračnou rostlinu ani v nejmenším neokusili,proto vím že nemá smysl tyto lidi poslouchat.To že konopí je ilegální ''droga'' neznamená že je špatná,mnoho lidí nechápe to,že ne všechno co je zakázané je nebezpečné,většinou je podle nich nebezpečné vše co je zakázané,pokud toto tvrdí,dělají nejen ze sebe hlupáky,ale i z těch co to po nich opakují...

Old Post 05-02-2007 v 16:47 PM
MangoMan je offline   Profil uživatele MangoMan   Find more posts by MangoMan   Foto galerie člena MangoMan   Click here to Send MangoMan a Private Message   Add MangoMan to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
sancha
Stálý Člen

Karma uživatele sancha - 63% PěstitelskáKarma uživatele sancha - 63% PěstitelskáKarma uživatele sancha - 63% PěstitelskáKarma uživatele sancha - 63% PěstitelskáKarma uživatele sancha - 63% PěstitelskáKarma uživatele sancha - 63% PěstitelskáKarma uživatele sancha - 63% PěstitelskáKarma uživatele sancha - 63% PěstitelskáKarma uživatele sancha - 63% PěstitelskáKarma uživatele sancha - 63% PěstitelskáKarma uživatele sancha - 63% PěstitelskáKarma uživatele sancha - 63% PěstitelskáKarma uživatele sancha - 63% PěstitelskáKarma uživatele sancha - 63% Pěstitelská

Příspěvek č. 227

řekni
hele kotě - hulim. jelikož hulim už dva roky, zřejmě na tom neni nic, co by ti vadilo. tady je joint. ber nebo nech bejt.

eat meat, do drugs

aktuálně: "out" 2007 *** sklizeno zhuleno: 1st in

https://www.youtube.com/watch?v=p​Sm7BcQHWXk
https://www.youtube.com/watch?v=A​xur5W83znw
to jsou moji lidé

Old Post 05-02-2007 v 16:53 PM
sancha je offline   Profil uživatele sancha   Find more posts by sancha   Foto galerie člena sancha   Click here to Send sancha a Private Message   Add sancha to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
MangoMan
Stálý Člen

Příspěvek č. 228

třeba se zeptá co nech bejt nebo bejt nenech,tebe?Ne je jasný to brko,ale nikdy nevíš

Celý svůj život poslouchám že konopí je špatná věc.Bohužel to slyším převážně od lidí co tuto zázračnou rostlinu ani v nejmenším neokusili,proto vím že nemá smysl tyto lidi poslouchat.To že konopí je ilegální ''droga'' neznamená že je špatná,mnoho lidí nechápe to,že ne všechno co je zakázané je nebezpečné,většinou je podle nich nebezpečné vše co je zakázané,pokud toto tvrdí,dělají nejen ze sebe hlupáky,ale i z těch co to po nich opakují...

Old Post 05-02-2007 v 16:57 PM
MangoMan je offline   Profil uživatele MangoMan   Find more posts by MangoMan   Foto galerie člena MangoMan   Click here to Send MangoMan a Private Message   Add MangoMan to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
maruna
Stálý Člen

Karma uživatele maruna - 85% Pěstitelská

Příspěvek č. 229

Ja bych ji taky rek jak to je.

maruna

Old Post 05-02-2007 v 17:04 PM
maruna je offline   Profil uživatele maruna   Find more posts by maruna   Foto galerie člena maruna   Click here to Send maruna a Private Message   Add maruna to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
greenjerry
Stálý Člen

Karma uživatele greenjerry - 95% PěstitelskáKarma uživatele greenjerry - 95% PěstitelskáKarma uživatele greenjerry - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 230

to jsou mi teda starosti, takovyhle <|>viny bych chtel jednou taky resit.

Jerryho mrazák 150W do hlíny od začátku do konce
2nd INDOOR Hlina 2xSAGE 2xJH / SHC 250W
1st INDOOR / 7xG13 / SoG / hlína / SHC 250W

Old Post 06-02-2007 v 08:08 AM
greenjerry je offline   Profil uživatele greenjerry   Find more posts by greenjerry   Foto galerie člena greenjerry   Click here to Send greenjerry a Private Message   Add greenjerry to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Exceptional
Stálý Člen

Karma uživatele Exceptional - 82% PěstitelskáKarma uživatele Exceptional - 82% PěstitelskáKarma uživatele Exceptional - 82% Pěstitelská

Příspěvek č. 231

Tys jí řekl že pěstíš? To je ta největší growerská chyba. Holka to nikdy vědet nesmí. Kámošovi se stalo, že chodil s pěknou buchtou, všechno v klídku, pohodovej vztah. Mno a pak se nějak vztah začal hrotit, měli mezi sebou problémy a ta jeho mu začala vyhrožovat, že ho práskne. Po týhle zkušenosti jsem se rozhodl, že žádná moje holka to nikdy nezjistí. Jsme spolu rok, ví že hulím, ale tohle prostě nikdy nezjistí. Do takovejch věcí se holky netahaj.

Old Post 06-02-2007 v 12:57 PM
Exceptional je offline   Profil uživatele Exceptional   Find more posts by Exceptional   Foto galerie člena Exceptional   Click here to Send Exceptional a Private Message   Add Exceptional to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
MangoMan
Stálý Člen

Příspěvek č. 232

pokud je inteligentní,tak ho nepráskne,a choděj spolu už 4 roky,takže je to jedno,protože maj mezi sebou vztah tak dobrej,že se mezi sebou nerozejdou,a kdyby náhodou jo(což nepřeju),tak ne ve zlym

Old Post 06-02-2007 v 13:28 PM
Exceptional
Stálý Člen

Karma uživatele Exceptional - 82% PěstitelskáKarma uživatele Exceptional - 82% PěstitelskáKarma uživatele Exceptional - 82% Pěstitelská

Příspěvek č. 233

ježiš, to je ale naivita. každej vztah jednou skončí (byť na tohle nikdo nemyslí) a pak se ještě budete divit. Ta kámošovo se zdála taky bejt v pohodě. Nehledě na to, že přijde nějakej vážnej problém (těhotenství, atd.) a má silnou zbraň k vydírání v ruce. Nebo se s tim pochlubí svejm kámoškám, nebo dalšímu týpkovi co přijde potom, prostě to za to nestojí. Jinak ale proti holkám nic nemám, sám jednu miluju i ona mě, ale tohle prostě ne.

Old Post 06-02-2007 v 14:23 PM
Exceptional je offline   Profil uživatele Exceptional   Find more posts by Exceptional   Foto galerie člena Exceptional   Click here to Send Exceptional a Private Message   Add Exceptional to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
sancha
Stálý Člen

Karma uživatele sancha - 63% PěstitelskáKarma uživatele sancha - 63% PěstitelskáKarma uživatele sancha - 63% PěstitelskáKarma uživatele sancha - 63% PěstitelskáKarma uživatele sancha - 63% PěstitelskáKarma uživatele sancha - 63% PěstitelskáKarma uživatele sancha - 63% PěstitelskáKarma uživatele sancha - 63% PěstitelskáKarma uživatele sancha - 63% PěstitelskáKarma uživatele sancha - 63% PěstitelskáKarma uživatele sancha - 63% PěstitelskáKarma uživatele sancha - 63% PěstitelskáKarma uživatele sancha - 63% PěstitelskáKarma uživatele sancha - 63% Pěstitelská

Příspěvek č. 234

excep ..
seš paranoidní nezkušenej zelenáč kterej to zřejmě vidí takhle: vzhat = problémy a tak se to s tebou potáhne i nadále. imho. rozhudně pokud na to koukáš takhle tak každej tvuj vztah bude problémovej.

eat meat, do drugs

aktuálně: "out" 2007 *** sklizeno zhuleno: 1st in

https://www.youtube.com/watch?v=p​Sm7BcQHWXk
https://www.youtube.com/watch?v=A​xur5W83znw
to jsou moji lidé

Old Post 06-02-2007 v 14:35 PM
sancha je offline   Profil uživatele sancha   Find more posts by sancha   Foto galerie člena sancha   Click here to Send sancha a Private Message   Add sancha to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Kubííííík
Stálý Člen

Karma uživatele Kubííííík - 8% Pěstitelská

Příspěvek č. 235

2sancha - přesně tak. 2Exceptional.Když vtom vztahu vidiš jenom problemy a nic pozitivního,tak se natu holku vykašli a žadnej další vztah si nehledej.Nechapu proč by to ta holka neměla vědět,pokud se na tebe vykašle kvuli takove ptakovině,jako je hulení,tak se trošku zamyslim,jestli mi takova holka vubec zato stojí.Celymu tomu tvojemu textu moc nerozumim. Jen se zeptam:kolik ti je prosim tě let? (nebrat osobně please).

Old Post 06-02-2007 v 15:13 PM
Kubííííík je offline   Profil uživatele Kubííííík   Find more posts by Kubííííík   Foto galerie člena Kubííííík   Click here to Send Kubííííík a Private Message   Add Kubííííík to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Moje
Stálý Člen

Karma uživatele Moje - 89% Pěstitelská

Příspěvek č. 236

Kubiiik:no vono trochu zalezi na tom jaky mas vlastne priority vime?

400W Freestyle Bush-MAZAR

Old Post 06-02-2007 v 15:19 PM
Moje je offline   Profil uživatele Moje   Find more posts by Moje   Foto galerie člena Moje   Click here to Send Moje a Private Message   Add Moje to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Moje! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
kolumbijec
Stálý Člen

Karma uživatele kolumbijec - 0% Pěstitelská

............. Příspěvek č. 237

citace:
Tys jí řekl že pěstíš? To je ta největší growerská chyba. Holka to nikdy vědet nesmí.
- hhehehhehehehehehehehe...........
(po pul hodine) ................hehehehhehehee

Old Post 06-02-2007 v 15:21 PM
kolumbijec je offline   Profil uživatele kolumbijec   Find more posts by kolumbijec   Foto galerie člena kolumbijec   Click here to Send kolumbijec a Private Message   Add kolumbijec to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Kubííííík
Stálý Člen

Příspěvek č. 238

2Moje:jasny,chapu,rozumim. To je jeho věc a ja ho nějak neurazil(teda doufam). V tomhle threadu chtěl člověk poradit jak ma řict opatrně holce,že hulí a takovy blby rady jsou k ničemu,to si to radši necham pro sebe a nepišu to sem. Jakysi vyhrožování s těhotenstvým atd. mi přijde jako pěkna ptakovina. Tuhle diskuzi končim,tenhle thread je o něčem jinym. Ja radši neradim,protože jsem nikdy holce nemusel řikat,že hulim,protože už to každá vědela,než jsem si sní začal,těžko se takto vžit do jeho situace. Jinak držim pěsti.

Edit:Kolumbijec,ty takýýýý

Old Post 06-02-2007 v 15:28 PM
Kubííííík je offline   Profil uživatele Kubííííík   Find more posts by Kubííííík   Foto galerie člena Kubííííík   Click here to Send Kubííííík a Private Message   Add Kubííííík to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
MangoMan
Stálý Člen

Příspěvek č. 239

Exceptional:ne hochu,naivní nejsem,každej stav nemusí hned skončit,znám i lidi co jsou spolu přes 50let(no už nejsou,zemřeli),a byli štastný,žádný problémy neměli(jen zdravotní),takže ne každej vztah končí,a když má někdo někoho kua rád,tak jen kvůli tomu že ho nechá,nebo se něco stane,tak nebude všude hlásit že její bejvalej mladej pěstuje,ne,kdyby to takhle chodilo,tak jsou všichni ve vězení,nikdo není bez hříchu,ale ne každej je práskač

Old Post 06-02-2007 v 16:11 PM
Kubííííík
Stálý Člen

Příspěvek č. 240

DRžim palce chlape. Jak jsi psal,že je z vesnice,kde všichni hulí a chovají jak dementi s IQ tykve,tak musí pochopit,že to není hulením,ale že jsou takový i normalně a bez hulení a to není tvuj případ. Musiš ji nějak šetrně vysvětlit,že ikdyž huliš,tak tě to nezmění(možna trošku).Hodně štěstí přeju.

Edit:2ganja joe - mě to třeba vubec nevadí,že moje holka nehulí(2x do roka),taky do mě stim pořad rype ,ale oba vime,že je to jen ze srandy a že to chape . Zase druhá věc je když to trošku přeženu a nestrefim se kličem do zamku,ale to jen když se něco slaví a z chlastu. To pak spim v obyvaku na sedačce a celej vikend večer nic není . Tak to jí vadí daleko daleko víc,než když přijdu domů s očima jak tenisaky a luxuju ledničku(to je ještě rada,že mi chutná co uvařila.

Naposledy upravil Kubííííík 06-02-2007 v 20:07 PM

Old Post 06-02-2007 v 17:23 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 20:24 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 13 14 15 16 17 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás