Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
díky,ale sám bych to až takhle slušně nepoužil,ale jestli na ní chce udělat dojem,a dokázat že ho hulení nevygumavalo,tak by to fungovat mohlo
Celý svůj život poslouchám že konopí je špatná věc.Bohužel to slyším převážně od lidí co tuto zázračnou rostlinu ani v nejmenším neokusili,proto vím že nemá smysl tyto lidi poslouchat.To že konopí je ilegální ''droga'' neznamená že je špatná,mnoho lidí nechápe to,že ne všechno co je zakázané je nebezpečné,většinou je podle nich nebezpečné vše co je zakázané,pokud toto tvrdí,dělají nejen ze sebe hlupáky,ale i z těch co to po nich opakují...
třeba se zeptá co nech bejt nebo bejt nenech,tebe?Ne je jasný to brko,ale nikdy nevíš
Celý svůj život poslouchám že konopí je špatná věc.Bohužel to slyším převážně od lidí co tuto zázračnou rostlinu ani v nejmenším neokusili,proto vím že nemá smysl tyto lidi poslouchat.To že konopí je ilegální ''droga'' neznamená že je špatná,mnoho lidí nechápe to,že ne všechno co je zakázané je nebezpečné,většinou je podle nich nebezpečné vše co je zakázané,pokud toto tvrdí,dělají nejen ze sebe hlupáky,ale i z těch co to po nich opakují...
Tys jí řekl že pěstíš? To je ta největší growerská chyba. Holka to nikdy vědet nesmí. Kámošovi se stalo, že chodil s pěknou buchtou, všechno v klídku, pohodovej vztah. Mno a pak se nějak vztah začal hrotit, měli mezi sebou problémy a ta jeho mu začala vyhrožovat, že ho práskne. Po týhle zkušenosti jsem se rozhodl, že žádná moje holka to nikdy nezjistí. Jsme spolu rok, ví že hulím, ale tohle prostě nikdy nezjistí. Do takovejch věcí se holky netahaj.
pokud je inteligentní,tak ho nepráskne,a choděj spolu už 4 roky,takže je to jedno,protože maj mezi sebou vztah tak dobrej,že se mezi sebou nerozejdou,a kdyby náhodou jo(což nepřeju),tak ne ve zlym
ježiš, to je ale naivita. každej vztah jednou skončí (byť na tohle nikdo nemyslí) a pak se ještě budete divit. Ta kámošovo se zdála taky bejt v pohodě. Nehledě na to, že přijde nějakej vážnej problém (těhotenství, atd.) a má silnou zbraň k vydírání v ruce. Nebo se s tim pochlubí svejm kámoškám, nebo dalšímu týpkovi co přijde potom, prostě to za to nestojí. Jinak ale proti holkám nic nemám, sám jednu miluju i ona mě, ale tohle prostě ne.
excep ..
seš paranoidní nezkušenej zelenáč kterej to zřejmě vidí takhle: vzhat = problémy a tak se to s tebou potáhne i nadále. imho. rozhudně pokud na to koukáš takhle tak každej tvuj vztah bude problémovej.
2sancha - přesně tak. 2Exceptional.Když vtom vztahu vidiš jenom problemy a nic pozitivního,tak se natu holku vykašli a žadnej další vztah si nehledej.Nechapu proč by to ta holka neměla vědět,pokud se na tebe vykašle kvuli takove ptakovině,jako je hulení,tak se trošku zamyslim,jestli mi takova holka vubec zato stojí.Celymu tomu tvojemu textu moc nerozumim. Jen se zeptam:kolik ti je prosim tě let? (nebrat osobně please).
2Moje:jasny,chapu,rozumim. To je jeho věc a ja ho nějak neurazil(teda doufam). V tomhle threadu chtěl člověk poradit jak ma řict opatrně holce,že hulí a takovy blby rady jsou k ničemu,to si to radši necham pro sebe a nepišu to sem. Jakysi vyhrožování s těhotenstvým atd. mi přijde jako pěkna ptakovina. Tuhle diskuzi končim,tenhle thread je o něčem jinym. Ja radši neradim,protože jsem nikdy holce nemusel řikat,že hulim,protože už to každá vědela,než jsem si sní začal,těžko se takto vžit do jeho situace. Jinak držim pěsti.
Exceptional:ne hochu,naivní nejsem,každej stav nemusí hned skončit,znám i lidi co jsou spolu přes 50let(no už nejsou,zemřeli),a byli štastný,žádný problémy neměli(jen zdravotní),takže ne každej vztah končí,a když má někdo někoho kua rád,tak jen kvůli tomu že ho nechá,nebo se něco stane,tak nebude všude hlásit že její bejvalej mladej pěstuje,ne,kdyby to takhle chodilo,tak jsou všichni ve vězení,nikdo není bez hříchu,ale ne každej je práskač
DRžim palce chlape. Jak jsi psal,že je z vesnice,kde všichni hulí a chovají jak dementi s IQ tykve,tak musí pochopit,že to není hulením,ale že jsou takový i normalně a bez hulení a to není tvuj případ. Musiš ji nějak šetrně vysvětlit,že ikdyž huliš,tak tě to nezmění(možna trošku).Hodně štěstí přeju.
Edit:2ganja joe - mě to třeba vubec nevadí,že moje holka nehulí(2x do roka),taky do mě stim pořad rype ,ale oba vime,že je to jen ze srandy a že to chape . Zase druhá věc je když to trošku přeženu a nestrefim se kličem do zamku,ale to jen když se něco slaví a z chlastu. To pak spim v obyvaku na sedačce a celej vikend večer nic není . Tak to jí vadí daleko daleko víc,než když přijdu domů s očima jak tenisaky a luxuju ledničku(to je ještě rada,že mi chutná co uvařila.