Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
TO Rappa: nemyslím si že by ty modely podle toho jak to vypadá šli do sativ u skanku by to měla být jasné věc ale ani ten nevypadá jako klasická sativa když to srovnám s xmalcomem tak je to o hodně slabší jinak jak využil prostor to těžko soudit kdyby šlo o indici tak dobře ale jak píše kytky měli být větší to se 100% projeví na výnosu ale borec si je toho vědom tak příště to bude luxusní tak ted si počkám na závěr
Scatche:
Jo, jo. Příště nechám déle na růstu a umístím ještě 2 domácí aera (dle Kwjetoně) na zaplnění prostoru. Takže tam bude celkem 28 rostlinek. To pak bude aspoň dostatek huleníčka na celý zbytek roku.
zdravim pačmák ,bohužel se musim přiklonit k harymu a potvrdit že výnos nebude malej ,ale myslim si že bude podprůměrnej .
Na takovou watáž,máš opravdu ty palice moc malé až miniaturní....Je to asi hlavně tím,nebo spíše na 100 % tím,že nepoužíváš ani Ph metr a ani Ec metr,alespon o těchto přístrojích nepíšeš.Při tomto druhu pěstování sou nezbytně nutné ,píši to tady každému začínajícímu pěstitely pořád dokola a pořád každý dělá stejné chyby -nemá je.....
A ještě jednu radu ti dám,určitě ten výnos nezlepšíš když tam napálíš místo šestnácti kytek 28 ,to si to ještě akorád více zhoršíš.Hlavní a možná i jedinou věc kterou bys měl udělat je že co nejdříve si kup tyto přístroje a sám se budeš divit jak to najednou půjde skoro samo.Jestli nepřeměřuješ ani Ph a ani Ec roztoku tak se nemůžeš divit tak slabému výsledku.Přeji ti hodně zdaru a snad příště to bude lepší
Původní příspěvek od pačmák Nemohl jsem si pomoct a něco opět neposlat...
teplota 28,5 C
vlhkost 46%
PH 5,65
EC 2,2
MANHUNNT:myslím že přístroje používá a kytky nešetří ec2,2 je dostačující tady bude zakopaní pes jinde jen nějak nevím kdy koukněte na xmalcoma 400w a slalámy jak kráva ale jak říkám je to první jízda ta druhá bude určitě lepší ale musí se změnit modely především
P.S.Vidím, že Hary už byl rychlejší.
Ještě mě napadlo, že jsem je nemusel na začátku všechny zaštípnout a připravit se tak o hlavní palice.
Co myslíš Hary ?!?!?
v tom to nebude samo že hlavní stonek je velice potentní ale zasřihnutím to rozložíš do více větví a také tím to předejdeš plísni v palici když je velká často plesnví
Při čekání na sklizeň se celkem nudím a tak jsem si zatím připravil tři menší "Aera dle Kwjetoně". Přívodní potrubí je zhotovené z plastu průměr 20mm kvůli zmenšení tlakových ztrát. Do každé bedny přijde 6ks kytiček ( někdy časem ).
Zdarec Aeroman:
Je to běžné plastové potrubí a tvarovky Hostalen. Svařil jsem to originál svářečkou na plasty ( z půjčovny nářadí za 150,- na den ). Čerpadlo bude použito stejné jako v Amazonu ( maxi-jet 1000 ). Cena čerpadla je cca 650,-Kč a mám vyzkoušené, že bez problémů utáhne těch trysek 10ks. Plastové tvarovky mě vyšly tak na 200,-Kč.
Zdarec, aeroška vypadá parádně, pěkně vyřeřešený, jenom koukám, že nemáš spodní přepravku pro roztok s čerpadlem, jak tady máš vyřešen přítok a odtok pls? Tady u Kwjetoně https://grower.cz/forum/image.php?at...41438&size=full předpokládám, že čerpadlo je ve spodní přepravce a voda tam neustále koluje, u tebe vidim nějakou hadici a jenom jednu přepravku. Pak nějakej bílej špunt to je výtok? Mohl bys to nafotit celý pls? Jinak kytizz ti jedou super a osobně si myslim, že mají optimální velikost. Já to vždycky přepnu pozdě a pak je to hroznej KOG Možná by na tu plochu stačilo šestikilo, ale čím víc, tím líp. Škoda, že nemáš lepší foťák a nenafotíš makro, určo by to stálo za to. Mno jo, letí k tobě šutr...
Rappa:
Přepravky jsou umístěné na svařeném rámu a nádrž je jen jedna 90l na kolečkách umístěná pod stolem. Tak s ní můžu klidně povyjet a vyměnit roztok bez manipulací s kytkama.Bohužel jsem dnes půjčil foťák kámošovi, takže další foto je možné až ve středu. Do nádrže vede odtok z té bílé "zátky" hadicí a přívod je propojený pro obě přepravky taky neprůhlednou hadicí. Víko je vyřešené přesně podle Kwjetoně a 6 kytek.
Tak, už jsem se rozhodl. Zítra naposledy vyměním roztok a konečně nasadím RIPEN.
Listy už začínají pomalu žloutnout a "chloupky" už jsou na některých kytkách skoro všechny hnědé a na zbytku tak 1/3.
Jinak mi stále víc klesá PH. Musím to vždy dolévat vodou s PH cca 7,2, aby se to vyrovnalo na 5,8-5,9.