Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Honya_Blade: PROSIM NAUČ SE PSÁT JE TO PO TOBĚ NEČITELNÉ a potom obsah sdělení zmatený.Díky
K tématu: Přestávám neboť jsem zjistila, že jsem v tom (pro méně chápavé, čekám potomka). A jsem přesvědčená že je to jediný a splehlivý způsob jak s marihuanou skončit-alespoň na čas po odkojení asi stejně začnu zas-těžko říct.
Jelikož mé těhotenství není plánované a jsem náruživý kuřák ráda bych se dozvěděla jak moc jsem tomu drobečkovi mohla ublížit ,zde mi nebylo dopřáno nic najít takže, prosím Vás jesli nemáte nějakou odbornou studii nebo něco takového.Díky všem kteří napíčí
2 Jesterka & all: Já jsem kvůli zkouškovými nepřestal! Pouze omezil na nejmenší nutnou spotřebu. Takže tedy nehulím celej den, ale od rána se snažím vydržet co nejdýl čistej... až když už ani kafe nefunguje, mozek nepobírá, přichází na řadu jointík. Za jistých okolností mi thc dokonce aktivuje mozek!! a prodlužuje tak dobu učení... No a když neaktivuje, tak tu hoďku prosedím na groweru + brouzdám netem za zajímavými souvislostmi s právě probíranou látkou... jako například právě teď (dewey,instrumentalism,friedman,popper,falibilismus..! )
püz & power 2 all
tdt
clinic: ..no moze to byt tym..pretoze ani mne tak nechutna ked som neni sfajceny ..ale to prejde..a este sa mi aj tazsie zaspava..a tak...po case na sebe spozorujes mrte zmien..biologickych..aj psychickych..
Váž si veci, ktoré ti život ponúka, pretože nikdy nevieš kedy sa môžu pominúť! Moje male brblave
Mno dal jsem si předevzetí, že tento rok budu pálit tak jednou do měsíce čí při vyjímečných akcích.
Nepálím zas nějak dlouho, ale když se pálí furt, není to ten pravej high. Za druhé bralo mi to moc času a hodně demotivovalo (+ má lennost od malička = nic nikdy včas, někdy vůbec)
hashie: ja si myslim ze muzes byt uplne v klidu znam par holek co hulili denne a porodili zdrave nicim neposkozene deti a do dnes huleji. jedna ma uz druhy dite tomu prvnimu je trinact a druhymu asi 1.5roku.
takze vidis jak dlouho uz asi huli. jiny by bylo kdybys neco snupala nebo chlastala jak dobytek v tehotenstvi.)
v mojim zivote se ted objevila mila osoba co bohudik nehuli a tak celkove nefetuje ("ma celkove spatnej vztah k drogam") a sem za to rad. umi me brzdit v tehle ohledech. nekdo by rekl ze mam na hlave pantofli ale konecne mam duvod to nejak omezovat. musim rict ze mi to teda nezakazuje, ale je videt ze ji to vadi kazdopadne tehle tejden zhuleno cca 3 speky. predtim tak 3-5 denne
OK... ludia... prisiel som na velku PRAVDU... v mojom pripade nema zmysel prestat hulit... obmedzit..to jo... ale prestat... v tom zatim zmysel nevidim... proste to mam rad... skvele sa uvolnim..je to pohodovy relax... a to potrebujem... dokonca sa ani na ucenie neviem sustredit..aj ked zerem tabletky..je to ete tusim horsie.. mam pocit ako by mi slo gebulu roztrhnut...
..je proste jasne..ze clovek nemoze dlhodobo znasat tlaky...ktore na neho tento skur*eny system vyvija... *PEACE*
Váž si veci, ktoré ti život ponúka, pretože nikdy nevieš kedy sa môžu pominúť! Moje male brblave
2clinic: já sem přestal hulit a to co mi to dělá s vnitřnostma, hlavně se zažívacím ústrojím, to je přímo peklo. za týden sem shodil 5 kilo (POZOR, přes vánoce, kdy bych je měl spíš nabrat) a po týdnu sem byl rád že můžu sníst rohlík s čajem aniž bych ho následně chtěl vyblit. nicméně když sem hulil, tak mi to docela motalo palicou, takže obrovksé dilema: zahulit a pořádně se najest, ale zas mít ty ukrutně nechutné závratě s vysokým tlakem? nebo nehulit, nemoct jest ale pomalu si spravit hlavičku a postupně všechno??? každopádně myslím že vydržet se vyplatí
crucifix: to su rád, že v tom nejsu sám, já už sem myslel, že mám neco se slinivkou, nedejbohu nejaký zkur***ný nádor. každopádně u doktorky su těď pečený vařený, dala mně nejaké dobré tabletky a pomalu se to zlepšuje, tak to snad překonám a budu zas free
Den před maturitou sem hulil, a dopadlo to. Pak sem hulil furt moc, moc a žil sem si spokojeně. Kuli vysoký se mi přestávat nechtělo. Blížilo se zkouškový a všichni omezovali a končili já se párkrát pokusil, ale nikdy sem to dýl jak půl dne nevydržel. Proto sem věděl že když to vypnu nebude mi dobře a nebude se mi dobře učit. Proto sem hulil dál. Jak psal Tayem je fajn to po ránu co nejvíc oddálit, protože to rychle unaví a po ránu se taky jak je známo nejlépe učí. Ale zpět k té vyoké, na zkoušku sem se párkrát podíval, den před ní sem se fakt učil. Ráno sem odpálil žiletku aby se mi neklapili kolena a můj vysokoškolský život a první zkouška zkončila výbornou - jestli to takhle půjde dál tak bych se mohl za prospěchový stýpko pěkně ožrat... Ale né půjde do tuhýho, konec hulení příchází, už se blíži,... sklizeň dohořívá a příjde krize. Doufám že mi zbyde aspoň do konce zkouškového a pak budu muset honem ošéfovat nějakou skříň...