Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Konec hulení
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 8 9 10 11 12 »

Chcete přestat hulit nebo to aspoň omezit???
This poll is closed.
Ano 107 45.34%
Ne 86 36.44%
Nevím,nechci se nějakrozhodovat 43 18.22%
Total: 236 votes 100%
  [Edit Poll (moderators only)]

Autor
Téma 
Dela_Negro
Stálý Člen

Karma uživatele Dela_Negro - 33% Pěstitelská

Příspěvek č. 145

citace:
Původní příspěvek od Jay-jay
už asi měsíc a půl bez prda...

Uz 8 hodin bez prda....muj rekord

Old Post 03-01-2007 v 06:45 AM
Dela_Negro je offline   Profil uživatele Dela_Negro   Find more posts by Dela_Negro   Foto galerie člena Dela_Negro   Click here to Send Dela_Negro a Private Message   Add Dela_Negro to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hashie
Nový Člen

Karma uživatele hashie - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 146

Honya_Blade: PROSIM NAUČ SE PSÁT JE TO PO TOBĚ NEČITELNÉ a potom obsah sdělení zmatený.Díky

K tématu: Přestávám neboť jsem zjistila, že jsem v tom (pro méně chápavé, čekám potomka). A jsem přesvědčená že je to jediný a splehlivý způsob jak s marihuanou skončit-alespoň na čas po odkojení asi stejně začnu zas-těžko říct.

Jelikož mé těhotenství není plánované a jsem náruživý kuřák ráda bych se dozvěděla jak moc jsem tomu drobečkovi mohla ublížit ,zde mi nebylo dopřáno nic najít takže, prosím Vás jesli nemáte nějakou odbornou studii nebo něco takového.Díky všem kteří napíčí

Old Post 03-01-2007 v 08:50 AM
hashie je offline   Profil uživatele hashie   Find more posts by hashie   Foto galerie člena hashie   Click here to Send hashie a Private Message   Add hashie to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hashie
Nový Člen

Karma uživatele hashie - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 147

Sorry samozřejmě napíší

Old Post 03-01-2007 v 08:52 AM
hashie je offline   Profil uživatele hashie   Find more posts by hashie   Foto galerie člena hashie   Click here to Send hashie a Private Message   Add hashie to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Jesterka
Nový Člen

Karma uživatele Jesterka - 23% Pěstitelská

Příspěvek č. 148

Tak jsem prave kvuli zkouskam prestal hulit. Uz se trapim skoro tyden. Jeste mesic vydrzet a pak si dam poradne do plic

Old Post 03-01-2007 v 10:18 AM
Jesterka je offline   Profil uživatele Jesterka   Find more posts by Jesterka   Foto galerie člena Jesterka   Click here to Send Jesterka a Private Message   Add Jesterka to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Tayem de Tox
Stálý Člen

Karma uživatele Tayem de Tox - 93% Pěstitelská

Příspěvek č. 149

2 Jesterka & all: Já jsem kvůli zkouškovými nepřestal! Pouze omezil na nejmenší nutnou spotřebu. Takže tedy nehulím celej den, ale od rána se snažím vydržet co nejdýl čistej... až když už ani kafe nefunguje, mozek nepobírá, přichází na řadu jointík. Za jistých okolností mi thc dokonce aktivuje mozek!! a prodlužuje tak dobu učení... No a když neaktivuje, tak tu hoďku prosedím na groweru + brouzdám netem za zajímavými souvislostmi s právě probíranou látkou... jako například právě teď (dewey,instrumentalism,friedman,popper,falibilismus..! )
püz & power 2 all
tdt

grower.cz resident (since 2006) JOINTS ORTHODOX!

Grower doporučuje deTOX! OUT2006 i OUT2007
Outdoor system VPS 2008
Tayemovo 2009

Old Post 03-01-2007 v 10:34 AM
Tayem de Tox je offline   Profil uživatele Tayem de Tox   Find more posts by Tayem de Tox   Foto galerie člena Tayem de Tox   Click here to Send Tayem de Tox a Private Message   Add Tayem de Tox to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
clinic
Stálý Člen

Karma uživatele clinic - 72% Pěstitelská

Příspěvek č. 150

holla 3 den nefajčím a jediný problám mám s tím že mi nechutná jídlo může to být tím??PeAcE..

1

Old Post 03-01-2007 v 16:05 PM
clinic je offline   Profil uživatele clinic   Find more posts by clinic   Foto galerie člena clinic   Click here to Send clinic a Private Message   Add clinic to your buddy list     Navštiv homepage uživatele clinic! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
cru_ci_fix
Stálý Člen

Karma uživatele cru_ci_fix - 47% Pěstitelská

Příspěvek č. 151

clinic: ..no moze to byt tym..pretoze ani mne tak nechutna ked som neni sfajceny ..ale to prejde..a este sa mi aj tazsie zaspava..a tak...po case na sebe spozorujes mrte zmien..biologickych..aj psychickych..

Váž si veci, ktoré ti život ponúka, pretože nikdy nevieš kedy sa môžu pominúť!
Moje male brblave

Mate doma mechur?

Old Post 03-01-2007 v 16:40 PM
cru_ci_fix je offline   Profil uživatele cru_ci_fix   Find more posts by cru_ci_fix   Foto galerie člena cru_ci_fix   Click here to Send cru_ci_fix a Private Message   Add cru_ci_fix to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Lukasheck
Stálý Člen

Karma uživatele Lukasheck - 16% Pěstitelská

Příspěvek č. 152

Mno dal jsem si předevzetí, že tento rok budu pálit tak jednou do měsíce čí při vyjímečných akcích.

Nepálím zas nějak dlouho, ale když se pálí furt, není to ten pravej high. Za druhé bralo mi to moc času a hodně demotivovalo (+ má lennost od malička = nic nikdy včas, někdy vůbec)

4fun
Průvodce hulením přes sklo

Old Post 03-01-2007 v 16:43 PM
Lukasheck je offline   Profil uživatele Lukasheck   Find more posts by Lukasheck   Foto galerie člena Lukasheck   Click here to Send Lukasheck a Private Message   Add Lukasheck to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
lowerider
Stálý Člen

Karma uživatele lowerider - 93% PěstitelskáKarma uživatele lowerider - 93% PěstitelskáKarma uživatele lowerider - 93% Pěstitelská

Příspěvek č. 153

hashie: ja si myslim ze muzes byt uplne v klidu znam par holek co hulili denne a porodili zdrave nicim neposkozene deti a do dnes huleji. jedna ma uz druhy dite tomu prvnimu je trinact a druhymu asi 1.5roku.
takze vidis jak dlouho uz asi huli. jiny by bylo kdybys neco snupala nebo chlastala jak dobytek v tehotenstvi.)

400w by Lowerider - 2x SW.BB.NL -

Pěstírna Loweridera...

Old Post 03-01-2007 v 20:54 PM
lowerider je offline   Profil uživatele lowerider   Find more posts by lowerider   Foto galerie člena lowerider   Click here to Send lowerider a Private Message   Add lowerider to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
cru_ci_fix
Stálý Člen

Příspěvek č. 154

hashie: ja byt mamkou..tak by som v tehotenstve nekuril..uz len koli tomu decku..ale kto vie..mozno je to zdrave..rozhodne by to chcelo preskumat..

Moje male brblave

Mate doma mechur?

Old Post 03-01-2007 v 21:18 PM
cru_ci_fix je offline   Profil uživatele cru_ci_fix   Find more posts by cru_ci_fix   Foto galerie člena cru_ci_fix   Click here to Send cru_ci_fix a Private Message   Add cru_ci_fix to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
chlastjesvine
Nový Člen

Karma uživatele chlastjesvine - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 155

v mojim zivote se ted objevila mila osoba co bohudik nehuli a tak celkove nefetuje ("ma celkove spatnej vztah k drogam") a sem za to rad. umi me brzdit v tehle ohledech. nekdo by rekl ze mam na hlave pantofli ale konecne mam duvod to nejak omezovat. musim rict ze mi to teda nezakazuje, ale je videt ze ji to vadi kazdopadne tehle tejden zhuleno cca 3 speky. predtim tak 3-5 denne

Old Post 03-01-2007 v 22:40 PM
chlastjesvine je offline   Profil uživatele chlastjesvine   Find more posts by chlastjesvine   Foto galerie člena chlastjesvine   Click here to Send chlastjesvine a Private Message   Add chlastjesvine to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
cru_ci_fix
Stálý Člen

Příspěvek č. 156

OK... ludia... prisiel som na velku PRAVDU... v mojom pripade nema zmysel prestat hulit... obmedzit..to jo... ale prestat... v tom zatim zmysel nevidim... proste to mam rad... skvele sa uvolnim..je to pohodovy relax... a to potrebujem... dokonca sa ani na ucenie neviem sustredit..aj ked zerem tabletky..je to ete tusim horsie.. mam pocit ako by mi slo gebulu roztrhnut...

..je proste jasne..ze clovek nemoze dlhodobo znasat tlaky...ktore na neho tento skur*eny system vyvija... *PEACE*

Moje male brblave

Mate doma mechur?

Old Post 04-01-2007 v 14:38 PM
dokktor
Stálý Člen

Karma uživatele dokktor - 66% Pěstitelská

Příspěvek č. 157

2clinic: já sem přestal hulit a to co mi to dělá s vnitřnostma, hlavně se zažívacím ústrojím, to je přímo peklo. za týden sem shodil 5 kilo (POZOR, přes vánoce, kdy bych je měl spíš nabrat) a po týdnu sem byl rád že můžu sníst rohlík s čajem aniž bych ho následně chtěl vyblit. nicméně když sem hulil, tak mi to docela motalo palicou, takže obrovksé dilema: zahulit a pořádně se najest, ale zas mít ty ukrutně nechutné závratě s vysokým tlakem? nebo nehulit, nemoct jest ale pomalu si spravit hlavičku a postupně všechno??? každopádně myslím že vydržet se vyplatí

Old Post 04-01-2007 v 15:39 PM
dokktor je offline   Profil uživatele dokktor   Find more posts by dokktor   Foto galerie člena dokktor   Click here to Send dokktor a Private Message   Add dokktor to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
cru_ci_fix
Stálý Člen

Příspěvek č. 158

dokktor: to s tym vracanim...tak to je aj moj problem... to najradsej tekute..ked nec tuheo zvachlem...tak mi je tiez na grc..a to toho vela nenajem..

...vydrzat sa oplati...o to vacsi pozitok potom.. d;o)

Moje male brblave

Mate doma mechur?

Old Post 04-01-2007 v 16:30 PM
dokktor
Stálý Člen

Karma uživatele dokktor - 66% Pěstitelská

Příspěvek č. 159

crucifix: to su rád, že v tom nejsu sám, já už sem myslel, že mám neco se slinivkou, nedejbohu nejaký zkur***ný nádor. každopádně u doktorky su těď pečený vařený, dala mně nejaké dobré tabletky a pomalu se to zlepšuje, tak to snad překonám a budu zas free

Old Post 04-01-2007 v 17:10 PM
dokktor je offline   Profil uživatele dokktor   Find more posts by dokktor   Foto galerie člena dokktor   Click here to Send dokktor a Private Message   Add dokktor to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Mesias
Stálý Člen

Karma uživatele Mesias - 84% PěstitelskáKarma uživatele Mesias - 84% PěstitelskáKarma uživatele Mesias - 84% PěstitelskáKarma uživatele Mesias - 84% PěstitelskáKarma uživatele Mesias - 84% PěstitelskáKarma uživatele Mesias - 84% PěstitelskáKarma uživatele Mesias - 84% PěstitelskáKarma uživatele Mesias - 84% PěstitelskáKarma uživatele Mesias - 84% PěstitelskáKarma uživatele Mesias - 84% Pěstitelská

Příspěvek č. 160

Den před maturitou sem hulil, a dopadlo to. Pak sem hulil furt moc, moc a žil sem si spokojeně. Kuli vysoký se mi přestávat nechtělo. Blížilo se zkouškový a všichni omezovali a končili já se párkrát pokusil, ale nikdy sem to dýl jak půl dne nevydržel. Proto sem věděl že když to vypnu nebude mi dobře a nebude se mi dobře učit. Proto sem hulil dál. Jak psal Tayem je fajn to po ránu co nejvíc oddálit, protože to rychle unaví a po ránu se taky jak je známo nejlépe učí. Ale zpět k té vyoké, na zkoušku sem se párkrát podíval, den před ní sem se fakt učil. Ráno sem odpálil žiletku aby se mi neklapili kolena a můj vysokoškolský život a první zkouška zkončila výbornou - jestli to takhle půjde dál tak bych se mohl za prospěchový stýpko pěkně ožrat... Ale né půjde do tuhýho, konec hulení příchází, už se blíži,... sklizeň dohořívá a příjde krize. Doufám že mi zbyde aspoň do konce zkouškového a pak budu muset honem ošéfovat nějakou skříň...

Můj Indoor Další kolo jede: 6xSuperSkunk
Můj tabáček 2006Moje pěstování 2007
Moje pěstování 2006

Old Post 05-01-2007 v 10:00 AM
Mesias je offline   Profil uživatele Mesias   Find more posts by Mesias   Foto galerie člena Mesias   Click here to Send Mesias a Private Message   Add Mesias to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 16:29 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 8 9 10 11 12 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás