Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Špeky s tabákem VS čistá travka , vadí vám tabák v jointech ???
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 6 7 8 9 10 »
Vadím vám tabák v jointech?
Ano
Ne
Špeky s tabákem jsou humus a znesvědcení Ganji
Jedině s tabákem
Jak kdy a jak kterou trávu
Ředím něčím jiným/ne-cigaretovým tabákem
Jedině čistý
Ukázat Výsledky [Upravit Anketu (pouze moderátoři)]
Autor
Téma 
FlickerBird
Stálý Člen

Karma uživatele FlickerBird - 53% PěstitelskáKarma uživatele FlickerBird - 53% PěstitelskáKarma uživatele FlickerBird - 53% Pěstitelská

Příspěvek č. 113

w00kie: ne, mám obyč tabák, záleží na tom kolik toho do sebe dostaneš... možná budeš proti tomu odolnější, ale bublil jsem šíšu s bratrancem - dlouholetým kuřákem a ten taky koulel očima jak nevímco

# SpudGuns # OUT07?? #
:: Umění života spočívá ve správném rozhodnutí na co se dřív vysrat. »
:: Fuck off new smileys, fuck off minichat
:: 303 forever

Old Post 29-07-2005 v 13:09 PM
FlickerBird je offline   Profil uživatele FlickerBird   Find more posts by FlickerBird   Foto galerie člena FlickerBird   Click here to Send FlickerBird a Private Message   Add FlickerBird to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 114

obvykle s tabakem (ale Javaanse jongens 3/4)

Old Post 29-07-2005 v 15:40 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Shorty*1
Stálý Člen

Karma uživatele Shorty*1 - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 115

Tabak v brku nemam rat raci kourim cisty brcko

Old Post 22-08-2005 v 15:31 PM
Shorty*1 je offline   Profil uživatele Shorty*1   Find more posts by Shorty*1   Foto galerie člena Shorty*1   Click here to Send Shorty*1 a Private Message   Add Shorty*1 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hal9000
Stálý Člen

Karma uživatele hal9000 - 68% Pěstitelská

javaneese Příspěvek č. 116

džavanýs je dobrej tabák ale 3/4 je podle mě chuťově dost silnej a krom toho dělá takový chuchvalce ať míchám jak mýchám.
a napadlo někdy nekuřáky (cigaretový) co motaj speka s tabákem ze kdyz maj chut na speka ze to nebude jen ti brkem ale možná závyslostí na nikotyn?
Mě osobně je to fuk ja jedu v cigarech.

syntax error

Jedna osmina mého outdooru

Old Post 22-08-2005 v 16:22 PM
hal9000 je offline   Profil uživatele hal9000   Find more posts by hal9000   Foto galerie člena hal9000   Click here to Send hal9000 a Private Message   Add hal9000 to your buddy list     Navštiv homepage uživatele hal9000! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hal9000
Stálý Člen

Karma uživatele hal9000 - 68% Pěstitelská

javaanse Příspěvek č. 117

fakt se to piče JAVAANSE, to jsem LAMA

syntax error

Jedna osmina mého outdooru

Old Post 22-08-2005 v 16:25 PM
hal9000 je offline   Profil uživatele hal9000   Find more posts by hal9000   Foto galerie člena hal9000   Click here to Send hal9000 a Private Message   Add hal9000 to your buddy list     Navštiv homepage uživatele hal9000! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Wokap
Stálý Člen

Karma uživatele Wokap - 62% PěstitelskáKarma uživatele Wokap - 62% Pěstitelská

Příspěvek č. 118

Jj, pokud je skéro, bez tabáku to je vražda...

2 Eugen: Dej si Diazepam a vychladni woe...

Old Post 22-08-2005 v 21:31 PM
Wokap je offline   Profil uživatele Wokap   Find more posts by Wokap   Foto galerie člena Wokap   Click here to Send Wokap a Private Message   Add Wokap to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Benet
Stálý Člen

Karma uživatele Benet - 77% Pěstitelská

Příspěvek č. 119

20% tabáku tam dávám

Old Post 22-08-2005 v 21:47 PM
Benet je offline   Profil uživatele Benet   Find more posts by Benet   Foto galerie člena Benet   Click here to Send Benet a Private Message   Add Benet to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
LuB
Stálý Člen

Karma uživatele LuB - 65% PěstitelskáKarma uživatele LuB - 65% PěstitelskáKarma uživatele LuB - 65% Pěstitelská

Příspěvek č. 120

Ja mam radsej brka s tabakom.. teda vlastne jedine s tabakom z cigariet. A percentualne zlozenie (ganja/tabak) zavisi od sily modelu a od poctu ludi...

Tajomstvo voňavého šatníka

Old Post 23-08-2005 v 14:00 PM
LuB je offline   Profil uživatele LuB   Find more posts by LuB   Foto galerie člena LuB   Click here to Send LuB a Private Message   Add LuB to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
kopitko
Nový Člen

Karma uživatele kopitko - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 121

Mě teda vadí. Som nekuřák, ale když někdo nabídne brčko s tabáčkem tak neodmítnu. S tabákem to nemá takovou chuť jako bez něho.

Old Post 23-08-2005 v 15:34 PM
kopitko je offline   Profil uživatele kopitko   Find more posts by kopitko   Foto galerie člena kopitko   Click here to Send kopitko a Private Message   Add kopitko to your buddy list     Navštiv homepage uživatele kopitko! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
halperin
Stálý Člen

Karma uživatele halperin - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 122

mně teda vadí a hodně, cigára nekouřím, točí se mi z nich hlava a je mi blbě, takže fuck tobacco )

en ma laasot - neuděláš nic

Old Post 23-08-2005 v 21:57 PM
halperin je offline   Profil uživatele halperin   Find more posts by halperin   Foto galerie člena halperin   Click here to Send halperin a Private Message   Add halperin to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Phill
Stálý Člen

Karma uživatele Phill - 73% PěstitelskáKarma uživatele Phill - 73% Pěstitelská

Příspěvek č. 123

Ja bych se na tabak nejradsi vybodl, ale s kamosema se slozime vetsinou jen na gram a nicim jinym to zredit nemame moznost. Jako nekurakovi mi tam ten tabak docela kazi chut, ale co se da delat ze jo....

.......respect.......is everything.......
250w vertikal

Old Post 24-08-2005 v 17:40 PM
Phill je offline   Profil uživatele Phill   Find more posts by Phill   Foto galerie člena Phill   Click here to Send Phill a Private Message   Add Phill to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
HELLEN
Stálý Člen

Karma uživatele HELLEN - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 124

s tabákem

Old Post 26-08-2005 v 15:21 PM
HELLEN je offline   Profil uživatele HELLEN   Find more posts by HELLEN   Foto galerie člena HELLEN   Click here to Send HELLEN a Private Message   Add HELLEN to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Mr Proč
Stálý Člen

Karma uživatele Mr Proč - 35% PěstitelskáKarma uživatele Mr Proč - 35% Pěstitelská

Příspěvek č. 125

bez

Nepěstuju jen pro to, abych měl hulení a nehulim jen proto, abych byl zhulenej.

Old Post 31-10-2006 v 18:41 PM
Mr Proč je offline   Profil uživatele Mr Proč   Find more posts by Mr Proč   Foto galerie člena Mr Proč   Click here to Send Mr Proč a Private Message   Add Mr Proč to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 126

Vadí a hodně, radši si dám sklo, protože tabák hrozně smrdí a znechutí mi celý brčko..prostě fuj

Old Post 31-10-2006 v 18:53 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
xjackx
Stálý Člen

Karma uživatele xjackx - 90% PěstitelskáKarma uživatele xjackx - 90% PěstitelskáKarma uživatele xjackx - 90% Pěstitelská

Příspěvek č. 127

Jo vadi, tabak tam dam jen kdyz je to fakt nutny a vim ze by to jinak nehorelo. Moje spotreba cigaret na mesic cini tak dve tri cigaretky, takze krabku mam na rok a to se vyplati:-) i kdyz somrujicim kamosum obcas taky vyhovim takze nemam jednu na rok sakra :-D

Old Post 31-10-2006 v 19:59 PM
xjackx je offline   Profil uživatele xjackx   Find more posts by xjackx   Foto galerie člena xjackx   Click here to Send xjackx a Private Message   Add xjackx to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
cosecha
Stálý Člen

Karma uživatele cosecha - 21% PěstitelskáKarma uživatele cosecha - 21% PěstitelskáKarma uživatele cosecha - 21% Pěstitelská

Příspěvek č. 128

jo.

Old Post 31-10-2006 v 21:35 PM
cosecha je offline   Profil uživatele cosecha   Find more posts by cosecha   Foto galerie člena cosecha   Click here to Send cosecha a Private Message   Add cosecha to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 16:56 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 6 7 8 9 10 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás