Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
w00kie: ne, mám obyč tabák, záleží na tom kolik toho do sebe dostaneš... možná budeš proti tomu odolnější, ale bublil jsem šíšu s bratrancem - dlouholetým kuřákem a ten taky koulel očima jak nevímco
# SpudGuns # OUT07?? #
:: Umění života spočívá ve správném rozhodnutí na co se dřív vysrat. »
:: Fuck off new smileys, fuck off minichat
:: 303 forever
džavanýs je dobrej tabák ale 3/4 je podle mě chuťově dost silnej a krom toho dělá takový chuchvalce ať míchám jak mýchám.
a napadlo někdy nekuřáky (cigaretový) co motaj speka s tabákem ze kdyz maj chut na speka ze to nebude jen ti brkem ale možná závyslostí na nikotyn?
Mě osobně je to fuk ja jedu v cigarech.
Ja mam radsej brka s tabakom.. teda vlastne jedine s tabakom z cigariet. A percentualne zlozenie (ganja/tabak) zavisi od sily modelu a od poctu ludi...
Ja bych se na tabak nejradsi vybodl, ale s kamosema se slozime vetsinou jen na gram a nicim jinym to zredit nemame moznost. Jako nekurakovi mi tam ten tabak docela kazi chut, ale co se da delat ze jo....
Jo vadi, tabak tam dam jen kdyz je to fakt nutny a vim ze by to jinak nehorelo. Moje spotreba cigaret na mesic cini tak dve tri cigaretky, takze krabku mam na rok a to se vyplati:-) i kdyz somrujicim kamosum obcas taky vyhovim takze nemam jednu na rok sakra :-D