Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
s odstupem doby to vidim asi tak nějak rozpolceně: když mám doma hulčo, tak si myslim, že tak nějak závislej sem, protože si nevydržim nedat aspoň jednou za den
ale když doma hulčo nemám, třeba tejden, tak nepodnikám nějaký velký kroky k tomu abych někde něco sháněl (voblejzal a socil po známejch, atd.), v klidu prostě nehulim, tak že bych řek, že zase závislej nejsem tak si z toho vyberte
ja nekourim cigara, ale jen si obcas zahulim. Kdyz mam nejaky to géčko jednou za čas tak je do 14 dní fuč a to hulím tak obden. Jinak nevyhledavam lidi kam bych se mel jit zhulit. Proste se zhulim sem tam pro pohodicku a nepripadam si zavislej a ani vypatlanej.
Ne. Na huleni zavisly nejsem.
Mam vybudovano plno socialnich navyku + 2 neprijemne zavislosti - nikotin a internet.
Ale huleni je pro me ritual, chvile, kdy se sesedne do kruhu a proziva se kazdy zavan koure smerem ke me.
Na tohle prece nejde byt zavisly - tohle se da jedinne milovat)
rock'n'roll, you know... things break, you know... fuck it! my bad!
No na marihuáně si závislost vybudujete. Ale je asi taková jako když má někdo rád sladký. Dá si bonbon no a pak další ale když už není tak si nedá a nezblázní se pro to.To je jako závislost na vzduchu,jídlu,zábavě...Jestli si někdo myslí že závislost na ní není tak to má smůlu. Závislost je. To byste musely zkončit napořád a nikdy si už nedat. Pak by jste se závislosti zbavili. Můžu vám říct že vydržet 14 dní jde vpohodě. Ale po takovým měsíci až dvou to je nejhorší období to je asi největší chut. No a po 4 měsíci jsem na to chut už neměl a začínat hulit jsem už ani nechtěl a neviděl v tom smysl. Právě jdem v 5 měsíci aleuž jsem celibát porušil (včera)-Bílá vdova mně zlákala(můžu vám říct že po takový době jsem vydržel víc než ostatní dohromady-což jsem se velice divil)
Húlim cca 4 roky, posledný polrok asi 2-3 x denne, a prestal som zo dňa na deň po dobu 3 týždňov a vôbec mi to nechýba.... teraz kúrim cca 2x za vikend....
mám ale problém:
prestáva mi chutiť marihuana - proste nemám vôbec na to chuť
- keď si zakúrim tak mi zostane zle...
- absolutne ma to prestalo baviť....
fakundo:víš o tom,že se někdy stane, že už máš daný věci moc, přestane to chutnat. no a pak prostě přestaneš. když tě to nebaví,tak se do toho nenuť. to nemá efekt.
to all: všichni ste závislý!!!! kdyby ne, tak tady nejste...
moswa - ja niesom určite závislý, bo nepotrebujem to každý deň tak, ako niekto potrebuje cigaretu, na grower chodím preto, lebo velice rád pestujem a mám radosť z toho, že je to moje... .
ono, ten kto tu je je závislý??? a ty si ?
tak ja som toho nazoru ze nejaka ta zavislost tam urcite je ale nemozem suhlasit s tym co sa verejne vyhlasuje o ganji ako napr.vysoko navikova,vstupna brana k tvrdym drogam a podobne sracky............podla mna hlavne podla tohto väcsina ludi usudzuje a robi si podla toho nazor na ganju.......podla mna hlavny krok k tomu aby sa zacala ganja brat ako v skutocnosti je tak treba zacat onej podavat skutocne info aj na werejnosti a nie zvratene alebo malo overene overene a preskumane info...(pripadne pravopisne chyby mi prepacte)
Hilím v průměru 4 krát do týdne,a když si nezahulím tak neusnu,nebo usínám jen těžko.
Myslíte si že je to závislost?
A dokážu ganju vysadit.Nejsem na ni úplně závislý že bych ji musel mít každý den,i když po třetím dnu už mi chcbí.Ale je to v poho...
jj, vydrzim hulit mesic, kazdy den deset spronclu, pak mesic prestavky, behem ktery, krome chvil kdy uz vazne padam na hlavu nudou, nemam chut si zahulit. jinak bych ale rekl, jak psal CHOURIS, na mjn, jsem zavisly.
ne sice jako na cigaretach, bez kterych bych den asi neprezil, ale jako na sladkem. proste kdyz je moznost ci chut, nehledam zadne PROTI. proste jdu a palim.......
omlouvam se za spatny vyjadreni. neni to zavislost-s klepajicima se rukama, pocenim se apod. je to jenom ten chtíč. touha po dalsim špíku, s tim, že když típnu jednoho, tak vim, že jednou bude další. to je láska. nevim jak jinak to říct. a láska je svym způsobem taky závislost. copak to neni nádhera sledovat rostlinky od semínka, klíček, první květ....až po toho jointa??? líp vyjádřit svoje myšlenky asi nesvedu... ....
aspon jednoho jointa dene DOKAZU VYDRZET I TYDEN ALE TYHLE ABSENCE SOU PARKRAT DO ROKA NEHULIM PROTO ZE BYCH BYL ZAVISLEJ ALE PROTO ZE MI TTO NECO DAVA A BAVI MNE TO,ALE NEKDY SE BOJIM I O ZDRAVI COZ TOJE TO NEJDULEZITEJSI CO CLOVEK MA A VETSINA LIDI SI TO MOC NEUVEDOMUJE BOHUEZEL