Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Léčitelství » Myslíte si o sobě, že jste závislí ??
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 27 28 29 30 31 »
Autor
Téma 
oton
Stálý Člen

Karma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% Pěstitelská

Příspěvek č. 449

s odstupem doby to vidim asi tak nějak rozpolceně: když mám doma hulčo, tak si myslim, že tak nějak závislej sem, protože si nevydržim nedat aspoň jednou za den

ale když doma hulčo nemám, třeba tejden, tak nepodnikám nějaký velký kroky k tomu abych někde něco sháněl (voblejzal a socil po známejch, atd.), v klidu prostě nehulim, tak že bych řek, že zase závislej nejsem tak si z toho vyberte

Motorky, mašiny, motorkáři & hulení... Napadení půdní houbou Pythium a Phytophthora Samozavlažovací, samodoplňovací kýbl Olepené Bonsaie aneb co vyroste za oknem Indoor venku, zkušenosti, postřehy?? Co takhle huliči & rodina & děti? Jak sem šel ráno sázet a co jsem tam viděl! Oton balkon+out kýble Rituály a návyky při kouření smrahna

Naposledy upravil oton 15-04-2005 v 11:24 AM

Old Post 09-04-2005 v 07:52 AM
oton je offline   Profil uživatele oton   Find more posts by oton   Foto galerie člena oton   Click here to Send oton a Private Message   Add oton to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
masoquista
Stálý Člen

Karma uživatele masoquista - 68% PěstitelskáKarma uživatele masoquista - 68% Pěstitelská

Příspěvek č. 450

Dokážu hulit každej den ale i si dat prestafku na neurcito.Take nejsem.

Smoke me a kipper, I'll be back for breakfast!out05 out06 out07

Old Post 09-04-2005 v 08:37 AM
masoquista je offline   Profil uživatele masoquista   Find more posts by masoquista   Foto galerie člena masoquista   Click here to Send masoquista a Private Message   Add masoquista to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
executor
Stálý Člen

Karma uživatele executor - 92% PěstitelskáKarma uživatele executor - 92% PěstitelskáKarma uživatele executor - 92% PěstitelskáKarma uživatele executor - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 451

ja nekourim cigara, ale jen si obcas zahulim. Kdyz mam nejaky to géčko jednou za čas tak je do 14 dní fuč a to hulím tak obden. Jinak nevyhledavam lidi kam bych se mel jit zhulit. Proste se zhulim sem tam pro pohodicku a nepripadam si zavislej a ani vypatlanej.

Old Post 14-04-2005 v 21:36 PM
executor je offline   Profil uživatele executor   Find more posts by executor   Foto galerie člena executor   Click here to Send executor a Private Message   Add executor to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Romano
Stálý Člen

Karma uživatele Romano - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 452

Zavislej na huleni nejsem, ale kdyz muzu tak si dam. No nevim. Mozna to je trochu zavislost, ale je to v poho. :-)

Old Post 23-04-2005 v 13:13 PM
Romano je offline   Profil uživatele Romano   Find more posts by Romano   Foto galerie člena Romano   Click here to Send Romano a Private Message   Add Romano to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
master
Stálý Člen

Karma uživatele master - 38% Pěstitelská

Příspěvek č. 453

Ne. Na huleni zavisly nejsem.
Mam vybudovano plno socialnich navyku + 2 neprijemne zavislosti - nikotin a internet.

Ale huleni je pro me ritual, chvile, kdy se sesedne do kruhu a proziva se kazdy zavan koure smerem ke me.
Na tohle prece nejde byt zavisly - tohle se da jedinne milovat)

rock'n'roll, you know... things break, you know... fuck it! my bad!

Old Post 03-06-2005 v 00:55 AM
master je offline   Profil uživatele master   Find more posts by master   Foto galerie člena master   Click here to Send master a Private Message   Add master to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
CHOURIS
Stálý Člen

Karma uživatele CHOURIS - 94% PěstitelskáKarma uživatele CHOURIS - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 454

No na marihuáně si závislost vybudujete. Ale je asi taková jako když má někdo rád sladký. Dá si bonbon no a pak další ale když už není tak si nedá a nezblázní se pro to.To je jako závislost na vzduchu,jídlu,zábavě...Jestli si někdo myslí že závislost na ní není tak to má smůlu. Závislost je. To byste musely zkončit napořád a nikdy si už nedat. Pak by jste se závislosti zbavili. Můžu vám říct že vydržet 14 dní jde vpohodě. Ale po takovým měsíci až dvou to je nejhorší období to je asi největší chut. No a po 4 měsíci jsem na to chut už neměl a začínat hulit jsem už ani nechtěl a neviděl v tom smysl. Právě jdem v 5 měsíci aleuž jsem celibát porušil (včera)-Bílá vdova mně zlákala(můžu vám říct že po takový době jsem vydržel víc než ostatní dohromady-což jsem se velice divil)

Slunce v duši a kouř v plicích

Old Post 04-06-2005 v 22:25 PM
CHOURIS je offline   Profil uživatele CHOURIS   Find more posts by CHOURIS   Foto galerie člena CHOURIS   Click here to Send CHOURIS a Private Message   Add CHOURIS to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
fakundo
Stálý Člen

Karma uživatele fakundo - 73% PěstitelskáKarma uživatele fakundo - 73% Pěstitelská

Příspěvek č. 455

Húlim cca 4 roky, posledný polrok asi 2-3 x denne, a prestal som zo dňa na deň po dobu 3 týždňov a vôbec mi to nechýba.... teraz kúrim cca 2x za vikend....

mám ale problém:

prestáva mi chutiť marihuana - proste nemám vôbec na to chuť
- keď si zakúrim tak mi zostane zle...
- absolutne ma to prestalo baviť....

PLS PREČO????

Old Post 08-02-2006 v 18:06 PM
fakundo je offline   Profil uživatele fakundo   Find more posts by fakundo   Foto galerie člena fakundo   Click here to Send fakundo a Private Message   Add fakundo to your buddy list     Navštiv homepage uživatele fakundo! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
moswa
Stálý Člen

Karma uživatele moswa - 25% PěstitelskáKarma uživatele moswa - 25% PěstitelskáKarma uživatele moswa - 25% PěstitelskáKarma uživatele moswa - 25% PěstitelskáKarma uživatele moswa - 25% Pěstitelská

Příspěvek č. 456

fakundo:víš o tom,že se někdy stane, že už máš daný věci moc, přestane to chutnat. no a pak prostě přestaneš. když tě to nebaví,tak se do toho nenuť. to nemá efekt.
to all: všichni ste závislý!!!! kdyby ne, tak tady nejste...

my first time

Old Post 09-02-2006 v 12:01 PM
moswa je offline   Profil uživatele moswa   Find more posts by moswa   Foto galerie člena moswa   Click here to Send moswa a Private Message   Add moswa to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Apofiss
Chosen One

Karma uživatele Apofiss - 98% PěstitelskáKarma uživatele Apofiss - 98% PěstitelskáKarma uživatele Apofiss - 98% PěstitelskáKarma uživatele Apofiss - 98% PěstitelskáKarma uživatele Apofiss - 98% PěstitelskáKarma uživatele Apofiss - 98% PěstitelskáKarma uživatele Apofiss - 98% PěstitelskáKarma uživatele Apofiss - 98% PěstitelskáKarma uživatele Apofiss - 98% PěstitelskáKarma uživatele Apofiss - 98% Pěstitelská

Příspěvek č. 457

moswa:ne,ne...jsem závislej pouze na pěstování a cigaretách.Na konzumaci MJ rozhodně ne....

#400/600/1000W-WR,NL,Mazar#Mad Idea No.2#Magořina#Kamrlík /150W/#Zvlhčování od A do Z#Zelená je tráva, fotbal to je hra!#Statistika strainguide Overgrow
.:::::BONSAI BROTHERS:::::.

Old Post 09-02-2006 v 18:34 PM
Apofiss je offline   Profil uživatele Apofiss   Find more posts by Apofiss   Foto galerie člena Apofiss   Click here to Send Apofiss a Private Message   Add Apofiss to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Apofiss! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
fakundo
Stálý Člen

Karma uživatele fakundo - 73% PěstitelskáKarma uživatele fakundo - 73% Pěstitelská

Příspěvek č. 458

moswa - ja niesom určite závislý, bo nepotrebujem to každý deň tak, ako niekto potrebuje cigaretu, na grower chodím preto, lebo velice rád pestujem a mám radosť z toho, že je to moje... .
ono, ten kto tu je je závislý??? a ty si ?

Old Post 10-02-2006 v 17:14 PM
fakundo je offline   Profil uživatele fakundo   Find more posts by fakundo   Foto galerie člena fakundo   Click here to Send fakundo a Private Message   Add fakundo to your buddy list     Navštiv homepage uživatele fakundo! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
thcsvk
Stálý Člen

Karma uživatele thcsvk - 9% Pěstitelská

Příspěvek č. 459

tak ja som toho nazoru ze nejaka ta zavislost tam urcite je ale nemozem suhlasit s tym co sa verejne vyhlasuje o ganji ako napr.vysoko navikova,vstupna brana k tvrdym drogam a podobne sracky............podla mna hlavne podla tohto väcsina ludi usudzuje a robi si podla toho nazor na ganju.......podla mna hlavny krok k tomu aby sa zacala ganja brat ako v skutocnosti je tak treba zacat onej podavat skutocne info aj na werejnosti a nie zvratene alebo malo overene overene a preskumane info...(pripadne pravopisne chyby mi prepacte)

Old Post 11-02-2006 v 10:15 AM
thcsvk je offline   Profil uživatele thcsvk   Find more posts by thcsvk   Foto galerie člena thcsvk   Click here to Send thcsvk a Private Message   Add thcsvk to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
RastaManiac
Stálý Člen

Karma uživatele RastaManiac - 15% Pěstitelská

Příspěvek č. 460

Hilím v průměru 4 krát do týdne,a když si nezahulím tak neusnu,nebo usínám jen těžko.
Myslíte si že je to závislost?
A dokážu ganju vysadit.Nejsem na ni úplně závislý že bych ji musel mít každý den,i když po třetím dnu už mi chcbí.Ale je to v poho...

100% ANTIDISCO!
Legalizuj srdcem,legalizuj hlavou ...

Old Post 03-03-2006 v 22:02 PM
RastaManiac je offline   Profil uživatele RastaManiac   Find more posts by RastaManiac   Foto galerie člena RastaManiac   Click here to Send RastaManiac a Private Message   Add RastaManiac to your buddy list     Navštiv homepage uživatele RastaManiac! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Lahvan_FlaskiCZ
Stálý Člen

Karma uživatele Lahvan_FlaskiCZ - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 461

jj, vydrzim hulit mesic, kazdy den deset spronclu, pak mesic prestavky, behem ktery, krome chvil kdy uz vazne padam na hlavu nudou, nemam chut si zahulit. jinak bych ale rekl, jak psal CHOURIS, na mjn, jsem zavisly.
ne sice jako na cigaretach, bez kterych bych den asi neprezil, ale jako na sladkem. proste kdyz je moznost ci chut, nehledam zadne PROTI. proste jdu a palim.......

!

Po pár letech zpět.

Old Post 07-03-2006 v 21:43 PM
Lahvan_FlaskiCZ je offline   Profil uživatele Lahvan_FlaskiCZ   Find more posts by Lahvan_FlaskiCZ   Foto galerie člena Lahvan_FlaskiCZ   Click here to Send Lahvan_FlaskiCZ a Private Message   Add Lahvan_FlaskiCZ to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Lahvan_FlaskiCZ! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
moswa
Stálý Člen

Karma uživatele moswa - 25% PěstitelskáKarma uživatele moswa - 25% PěstitelskáKarma uživatele moswa - 25% PěstitelskáKarma uživatele moswa - 25% PěstitelskáKarma uživatele moswa - 25% Pěstitelská

Příspěvek č. 462

omlouvam se za spatny vyjadreni. neni to zavislost-s klepajicima se rukama, pocenim se apod. je to jenom ten chtíč. touha po dalsim špíku, s tim, že když típnu jednoho, tak vim, že jednou bude další. to je láska. nevim jak jinak to říct. a láska je svym způsobem taky závislost. copak to neni nádhera sledovat rostlinky od semínka, klíček, první květ....až po toho jointa??? líp vyjádřit svoje myšlenky asi nesvedu... ....

my first time

Naposledy upravil moswa 28-03-2006 v 18:29 PM

Old Post 10-03-2006 v 16:18 PM
moswa je offline   Profil uživatele moswa   Find more posts by moswa   Foto galerie člena moswa   Click here to Send moswa a Private Message   Add moswa to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Chemik
Stálý Člen

Karma uživatele Chemik - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 463

A N O, jsem (ale není to tak hrozné )
moswa: není náhodou to co popisuješ psychická závislost?

Old Post 30-03-2006 v 20:22 PM
Chemik je offline   Profil uživatele Chemik   Find more posts by Chemik   Foto galerie člena Chemik   Click here to Send Chemik a Private Message   Add Chemik to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
brambora
Stálý Člen

Karma uživatele brambora - 95% PěstitelskáKarma uživatele brambora - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 464

aspon jednoho jointa dene DOKAZU VYDRZET I TYDEN ALE TYHLE ABSENCE SOU PARKRAT DO ROKA NEHULIM PROTO ZE BYCH BYL ZAVISLEJ ALE PROTO ZE MI TTO NECO DAVA A BAVI MNE TO,ALE NEKDY SE BOJIM I O ZDRAVI COZ TOJE TO NEJDULEZITEJSI CO CLOVEK MA A VETSINA LIDI SI TO MOC NEUVEDOMUJE BOHUEZEL

4x Love Potion #1, 70w, sklizeno

Bramborova BÍLÁ Rodina

Old Post 23-10-2006 v 00:53 AM
brambora je offline   Profil uživatele brambora   Find more posts by brambora   Foto galerie člena brambora   Click here to Send brambora a Private Message   Add brambora to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 06:53 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 27 28 29 30 31 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás