Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Zákon a Právo » Noční můra
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
Autor
Téma 
misak
Stálý Člen

Karma uživatele misak - 52% Pěstitelská

Pohodička Noční můra Příspěvek č. 1

Cau nasel jsem skvelou vecicku proti vsem prizdisracum a bengasum a podobne luze!!! Jmenuje se to Protowall.
Je toho dost vysvetlovat,takze sem: http://www.sdileni.cz/phprs/view.ph...anku=2004053003

Naposledy upravil misak 28-09-2006 v 16:35 PM

Old Post 28-09-2006 v 16:29 PM
misak je offline   Profil uživatele misak   Find more posts by misak   Foto galerie člena misak   Click here to Send misak a Private Message   Add misak to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Mr. Figaro
Stálý Člen

Karma uživatele Mr. Figaro - 69% Pěstitelská

hm....? Příspěvek č. 2

Tohle vypadá na dobrou věcičku..........Instalnu(pokusim se) a uvidim jak to funguje.....jestli to bude fakčit tak je Káčko jistý....
.....

projekt Venus
Zeitgeist movement

„Kdo se zeptá, vypadá jako hlupák pět minut. Kdo se nezeptá, bude hloupý celý život.“

„Je s podivem, že většina lidí na světě nechápe náš peněžní a bankovní systém, protože kdyby ho chápali, věřim, že by byla revoluce ještě dřív, než by ráno vyšlo slunce."
Henry Ford , 1922

"Kdyby volby mohly něco změnit, už dávno by je zakázali."

Old Post 28-09-2006 v 17:07 PM
Mr. Figaro je offline   Profil uživatele Mr. Figaro   Find more posts by Mr. Figaro   Foto galerie člena Mr. Figaro   Click here to Send Mr. Figaro a Private Message   Add Mr. Figaro to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Mr. Figaro! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
[CZ]Neon
Stálý Člen

Karma uživatele [CZ]Neon - 89% PěstitelskáKarma uživatele [CZ]Neon - 89% PěstitelskáKarma uživatele [CZ]Neon - 89% PěstitelskáKarma uživatele [CZ]Neon - 89% PěstitelskáKarma uživatele [CZ]Neon - 89% PěstitelskáKarma uživatele [CZ]Neon - 89% PěstitelskáKarma uživatele [CZ]Neon - 89% PěstitelskáKarma uživatele [CZ]Neon - 89% PěstitelskáKarma uživatele [CZ]Neon - 89% Pěstitelská

Příspěvek č. 3

zajimavy... dik, du instalovat

Moje Šalvej Divotvorná 1.rok 2.rok 3.rok 4.rok ZÁJEMCI O ŘEZY PIŠTE !!! <-> v unoru mam k dispozici jeste 14 rezu
Neon's Growing 06 - BS,DP,FP,FC,SS,Chronic,Ice,Budha
Neon's Growing 07 - BSxDP,G13xSkunk,OB,GWSxWR,SMB,B52,NL,S1,PP,SM,HK
Neon's Growing 08 - GWSxWR,BD,SSII,JF,HK,MLIxMC,KMxPPP,SatorixMC
Neon's Growing 09 - 31 modelů - BSxDP,S1,(BSxDP)xOB,IP,C99xNL,LR2xDR,BD,ChronicxPPP,UPP,SSII,Eu,A11,SMB,PEPŘ,ST3,SS,FJx(MLIxMC),WS, HP,Tao,WW,SK,AF,Af,HDFxDP,FDxDP,SSxDP,MzrxS1,PW,Khola,Anesthesia
Růženka 2009 - Rákosníček & neon projekt 2009

Outdoor 2010 - lenost, nechut, nezajem pestovat. 12.6 vysazeno 12 rezu (2 nebo 3 modely), poprve videno pri sklizni...
Růženka 2010 - lenost - nezasazeno nic
Outdoor 2011 - po predchozim marnem roku mam chute. Objednano 20 rezu, seminka doma jsou

AUTOFLO sekce aneb jak moc jsem ji chtel zalozit: tady!!!

Old Post 28-09-2006 v 17:19 PM
[CZ]Neon je offline   Profil uživatele [CZ]Neon   Find more posts by [CZ]Neon   Foto galerie člena [CZ]Neon   Click here to Send [CZ]Neon a Private Message   Add [CZ]Neon to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
misak
Stálý Člen

Nápad domaci web Příspěvek č. 4

Mam to pul rokum a funguje to !! Tady to sosnete a + Help s instalaci. Je potreba sosnout i BlockList Manager http://www.bluetack.co.uk/forums/in...&CODE=02&qid=30
a dobre nastavit vse na domaci strance

Download Protowall:http://www.bluetack.co.uk/forums/in...&CODE=02&qid=31
Doporucuji nejnovejsi verzi!

Help Instal- Protowall: http://www.bluetack.co.uk/pwhelp/
-BLM http://www.bluetack.co.uk/blmhelp/

Naposledy upravil misak 28-09-2006 v 17:42 PM

Old Post 28-09-2006 v 17:31 PM
misak je offline   Profil uživatele misak   Find more posts by misak   Foto galerie člena misak   Click here to Send misak a Private Message   Add misak to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
misak
Stálý Člen

Příspěvek č. 5

Takto to vypada v.2.0 ,je i novejsi

Old Post 28-09-2006 v 17:47 PM
chOdec
účastník silničního provozu

Karma uživatele chOdec - 67% PěstitelskáKarma uživatele chOdec - 67% PěstitelskáKarma uživatele chOdec - 67% PěstitelskáKarma uživatele chOdec - 67% PěstitelskáKarma uživatele chOdec - 67% PěstitelskáKarma uživatele chOdec - 67% PěstitelskáKarma uživatele chOdec - 67% PěstitelskáKarma uživatele chOdec - 67% Pěstitelská

Příspěvek č. 6

Pánové, omlouvám se za svou negramotnost, ale po přečtení několika článků na výše uvedeném webu se mi stále nepodařilo pochopit, co konkrétně tento prográmek dělá.. čím mě chrání.. co je to BlackList.. (seznam "zakázanejch" dat..?)

Mohl by mi prosím někdo stručně a srozumitelně vysvětlit, o jaké pakety jde a kam normálně odcházejí..?

... již jsem dlouho nestahoval, trochu jsem z toho vypadl, tak prosím omluvte moje chybějící znalosti..

:: subham astu sarvadžagatam ::

Jak jsem lezl na stromy... :: Ali G - svatyně oddaných :: Zajímavé tipy na originální rande :: Brno - roll´n smoke I,II :: 50W/70W Black Egg by chOdec :: ..neomlouvám cikány! :: Nahrávání zajímavých pořadů z TV - co vy na to?
Jsem si plně vědom skutečnosti, že mé názory jsou subjektivního charakteru, nemám v úmyslu je prezentovat jako objektivní.
Pravidlo č.1: Nelíbí se ti, co říkám? Neargumentuj, stačí mě nařknout z povýšenosti (vševědoucnosti)..

Old Post 28-09-2006 v 18:09 PM
chOdec je offline   Profil uživatele chOdec   Find more posts by chOdec   Foto galerie člena chOdec   Click here to Send chOdec a Private Message   Add chOdec to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
misak
Stálý Člen

Příspěvek č. 7

2chOdec: Takze Blocklist,je program,ktery man.ci automaticky stahuje denne seznam zakazanych IP adres z centralniho serveru,ktery se specializuje na tyto pro nas spatné slídící organizace.Funguje to na podobne bazi jako antivirak,no tak nejak.Doslechl jsem se,ze benga a jim podobny sraci, maji svoje i pronajaty , vysoce vykony servery,ktery nostop jdou po nasich IP a patraji po informacich pouzitelnych proti nam.To se nam prece NELIBI NE?A Protowall,je pouze program(utilitka), ktery to vse z aktualizovaneho seznamu (BLM),ktery je Globalni ovlada a blokuje IP.Vse bude jasne az to uvidis v realu.Nevim samozrejme jestli to 100% funhuje,ale vypada to ze ano!!Doporucují pouzivat i spolecne Firewall.Dokonce v BlockList Manageru je funkce,ktera pri oznaceni blokle IP, WHOIS ukaze vse o ni.Od kud ty sraci jsou,adresy, no nekdy skoro vse.Dobry ne? Vic na českych strankach 1.odkaz.Ty dalsi jsou domaci.Tak nejak svymi slovy.

Old Post 28-09-2006 v 20:30 PM
Mr. Figaro
Stálý Člen

Karma uživatele Mr. Figaro - 69% Pěstitelská

Příspěvek č. 8

to misak

Tak sem naistaloval.....Jenze v tom navodu na istalaci maj asi chybu.....Tohle nechápu: Vyjede Vám okno (tedy mělo by vyjet, s největší pravděpodobností ) s vlastnostmi internetového připojení. Klikněte 2× na "service" neboli "služba"........žádný okno mi nevyjede a nevim jako kde,kompum rozumim docela dobře, ale nic jako "služba" sem u internetovýho připojení nevyděl.........

projekt Venus
Zeitgeist movement

„Kdo se zeptá, vypadá jako hlupák pět minut. Kdo se nezeptá, bude hloupý celý život.“

„Je s podivem, že většina lidí na světě nechápe náš peněžní a bankovní systém, protože kdyby ho chápali, věřim, že by byla revoluce ještě dřív, než by ráno vyšlo slunce."
Henry Ford , 1922

"Kdyby volby mohly něco změnit, už dávno by je zakázali."

Old Post 28-09-2006 v 23:41 PM
Mr. Figaro je offline   Profil uživatele Mr. Figaro   Find more posts by Mr. Figaro   Foto galerie člena Mr. Figaro   Click here to Send Mr. Figaro a Private Message   Add Mr. Figaro to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Mr. Figaro! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
misak
Stálý Člen

Příspěvek č. 9

No ja osobne jsem nejdriv naistaloval Blocklist M.,ale nenastavoval ho. Hned pote Protowall,ale verzi 2.0!!! presne podle navodu http://www.bluetack.co.uk/pwhelp/ , click na protowall v.2.0,hned pod ni nabidne navod na instal. Nepripada me to zrovna z nejjednodussich instalaci,jak pisou na cz strankach,mel jsem taky problemy tak po 3 jsem to tam ale narval. Prave s tim Servise jsem mel taky problem,proste jsem zkousel vse co slo,sorry nevim uz jak presne to klaplo. Teprve az vse bude fungovat,prihodit upgrade v.Protowall Beta 2.01 Build 9 *NEW*. jinak nevim,jak bych poradil,jedine ze to smaznu a nacpu to tam znova? Hodne stesti.

Old Post 29-09-2006 v 07:16 AM
misak
Stálý Člen

Příspěvek č. 10

2 Mr. Figaro :
Doporucuju si navod zmensit hned vedle toho instalovat. Instalnes Protowall v2.0,potom click pripojeni k mistni siti,click vlastnosti,oznacit "protowall driver",click na odinstalovat a potvrdit. Dal oznacit a click na "klient site microsoft" a click na INSTALOVAT,mel by prave nabidnout ten SERVISE(Sluzbu).Jestli NE ,tak zkusit i zbyvajici ,proste se povrtat??Oznacit "SERVISE "click na pridat a pokracovat podle navodu.To nejhorsi by melo byt za tebou. Snad to rozjedes cau.

Naposledy upravil misak 29-09-2006 v 07:57 AM

Old Post 29-09-2006 v 07:39 AM
misak
Stálý Člen

Příspěvek č. 11

2 Mr.Figaro: Jak to dopadlo???

Old Post 03-10-2006 v 19:06 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 13:06 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu

Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás