Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
fotosky donasam...Pacasie sa tu totalne pokazilo, uz tyzden prsi. Tak som sa vybral miesto polievanie len pohnojit a pofotit a doplnit bandasky dazdovou vodou pre pripad dlhodobejsieho sucha.
Rastlinkam ocividne dazd prospieva, len mam obavy aby mi neprepli s toho ze tyzden je pod mrakom, este chcem aby mesiac rastli.
Hnojim z Alga Gr0W, Phytaminom(teraz nemozem kvoli dazdu)
zdravim ta kava, mas to fakt luxusne
tu terasu ci balkon ci co to je..ti fakt zavidim..vidiet ze je to z klonov, a nie hociakych!!! fakt bushy ganja plants
ten zahon vonku je tiez macaty. neboj sa nic, este porastu, teda dufam. sa mozem schovat s mojimi kytkami.. neva ale nabuducu sezonu to bude lepsie hehehe
inac nas spolocny seedproject moze kludne pokracovat... tomu sa tesim fakt velmi! staci ist na postu
tak zatim...opatruj sa!
Na poli pravdepodobne rastliny uz asi neporastu co je aj skoda ale na druhu stranu vyborne maskovanie proti corkar. Hnojim stale zatial Alga-grow. Phytamin som dlho nedaval lebo stale tu prsalo takze by mi ho dazd zmyl. Zatial mi nic nekvitne, mam obavy z toho aby mi to nezhnilo skorej ako budem sklizet
Myslim že vypadaj vpoho, ale už bych teda dávno hnojil květovejma, zvlášť pokud máš obavy o dozrátí. Já už to do nich peru skoro měsíc a třeba bogglegum začal kvíct až před pár dnama.
ne to su fotky svetle...vzhlad maju v pohode, ja viem ze by som im mal ubrat dusik ..ale stale som v nadeji ze podrastu este no zacnem od dalsieho tyzdna kvetove davat...
Když chceš aby teď ještě rostly, tak dokdy pak budou kvíst?? Stejně jich máš tolik, že určitě nevadí, když budou menšího vzrůstu! Souhlasim se Svahadjim, podle mě už je nejvyšší čas začít hnojit na květ a spíš už si měl začít dřív. Mě kytičky 10 dní po aplikaci pk 13/14 začali téměř všechny nahazovat paličky...
btw.Mě zas tak malé nepřijdou, podle mě to máš super!
Konecne zacali kvitnut som moc stastny ..davam im alga - bloom v pomere 6ml / 1L vody. Este cakam na PK 13-14 Bcuzz.
W. Russiana musim v strede prestrihat pretoze je tam strasna džungla a moze sa tam zrodit pliesen. Jack herer to uz kupil, na jednom z vrcholcov sa objavila stonkovu pliesen. Pre istotu som to odrezal aby sa to nesirilo. Juicy fruit ma velmi dobru mohutnu stavbu a moc pomali sa mu chce ist do kvetu. Orange Bud a Sugar Babe pekne vitalne rastliny, lahko sa kosatia. Zatial ide vsetko ako ma aj vyska ktoru som chcel dosiahnut mam. Pekne male kricky
Uz dlhsiu dobu som mal v plane prestrihat troska spodky rastlin kvoli vzdusnosti, teraz ako vyslo slnko a oteplilo sa tak som sa do toho pustil...Strasne velke mnozstvo malych vetviciek som odstranil, z nich som navaril mlieko smrti (kamarat vypil 2 dcl a skoro mu usla hlava) takze urodicka v podobe sisiek bude asi dost kvalitna. Zacal som prihnojovat vacsie davky Pk 13-14, i naposledy som postriekal rastliny phytaminom. W. Russian najkrajsie kvitne a vetvy sa zatial to vypada ako dost nadejna odroda na dalsi outdoor buduci rok.
Uz dlhsiu dobu bojujem z neznamou chorobou na listoch. BIele povlaky na listoch ako keby prachom posypane. Da sa to normalne utriek prstom dole ale neviem co to je ...napadlo to celu rastlinu uz, no zatial nevidime negativne ucinky preto sa bojim ze ak to este viac prerastie mozu nastat.
neviete niekto co je to zac a ako to zneskodnit ? attackujem to uz dlho polyversumom a bez vysledkov. ceknite foto..