Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
zdravim puáč, chtěl bych se zeptat jestli si to pod sítí celý oholil, nebo ty palice co jsou těsně pod pletivem nebo na stejný úrovni nechal i když na ně nesvítí plnej proud světla a vyvýjej se hůř......
puáč zdarec, no mne teplota tiez trosku prekaza, co sa stalo za obet mojim kytkam, kuk na moj tred, ako vypadaju teraz od tepla...a zbadas ze ta teplota je prilis, ked sa ti zacnu robit flaky po listoch, take ako keby boli vyschnute...proste spalene
Zdravim, hele nejsem elektrik , ale podle selskýho rozumu bych neřekl že je to výbojkou ,která by chtěla (kdo ne) či zapalovačem, ten IMHO ti to má zažehnout což ti dělá a tlumivka změní sílu toku proudu (možná ještě něčeho,nevim) a udržuje aby to prostě svítilo a to ti podle mě nejde....ale je to můj názor z večerních hodin
jinak krutej sog, taky o něm uvažuju.Pořád se rozhoduju jestli 3 velký kytky nebo sog s 15, no uvidim ale jak na to koukam .......