Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Sny bo brčku...
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 2 3 4
Autor
Téma 
chuck53
Stálý Člen

Karma uživatele chuck53 - 48% PěstitelskáKarma uživatele chuck53 - 48% PěstitelskáKarma uživatele chuck53 - 48% PěstitelskáKarma uživatele chuck53 - 48% PěstitelskáKarma uživatele chuck53 - 48% Pěstitelská

Příspěvek č. 49

Dá se to vystihnout jedním slovem.....PSYCHO:-D

Old Post 18-03-2006 v 17:04 PM
chuck53 je offline   Profil uživatele chuck53   Find more posts by chuck53   Foto galerie člena chuck53   Click here to Send chuck53 a Private Message   Add chuck53 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
DJSantusVorisek
Stálý Člen

Karma uživatele DJSantusVorisek - 12% Pěstitelská

Příspěvek č. 50

Ja mam teda po brku sny ve kterejch vzdycky chcipnu ... nejcastejs je to ze se zkourim a spadnu z balkonu nebo se prehulim a umru .... jednou me dokonce zavalila obri kostka hase ....

proto radsi pred spanim nehulim.Kdybych hulil tak se asi zblaznim

Old Post 18-03-2006 v 18:52 PM
DJSantusVorisek je offline   Profil uživatele DJSantusVorisek   Find more posts by DJSantusVorisek   Foto galerie člena DJSantusVorisek   Click here to Send DJSantusVorisek a Private Message   Add DJSantusVorisek to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Konopník
Nový Člen

Karma uživatele Konopník - 16% Pěstitelská

Příspěvek č. 51

Ja sem měl nedavno takovej blbej sen ... zdalo se mi že mě honi jakysi chlap s plamenotetem a potom mně chytil a upalil mě kus prdele a potom sem se zbudil !!!! Fakt psycho !

Old Post 19-03-2006 v 11:29 AM
Konopník je offline   Profil uživatele Konopník   Find more posts by Konopník   Foto galerie člena Konopník   Click here to Send Konopník a Private Message   Add Konopník to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Marihouba
Stálý Člen

Karma uživatele Marihouba - 75% PěstitelskáKarma uživatele Marihouba - 75% PěstitelskáKarma uživatele Marihouba - 75% Pěstitelská

Příspěvek č. 52

MNo me stacila tahle noc. Se mi zdal fakt moc real sen. Proste snad kazdyho cloveka, kteryho sem vcera potkal, tak sem ho potkal znova ve snu, a proste sme chvili o necem kecali, a najednou zmizel a objevil se tam misto nej dalsi znamej clovek. Mno a rano sem nevedel, jestli sem s nima takhle kecal v realu, a nebo jen ve snu. Jelikoz i ten vecer mam tak trochu este v spominkovem oparu, tak fakt nevim. Ale byla to sranda

Dont drink too much if you cannot take it, it might be better to smoke Marihuana.

Thanks to Macka B

in progress 70w

Old Post 26-03-2006 v 12:35 PM
Marihouba je offline   Profil uživatele Marihouba   Find more posts by Marihouba   Foto galerie člena Marihouba   Click here to Send Marihouba a Private Message   Add Marihouba to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Pupiset
Stálý Člen

Karma uživatele Pupiset - 75% Pěstitelská

Příspěvek č. 53

Ja nemam zadnyspís si je nepamatuju

Pupisetuv OUT

*Kalfas factory

Fajfka kifu před snídaní dá muži sílu sta velbloudů na dvoře

Old Post 30-03-2006 v 08:56 AM
Pupiset je offline   Profil uživatele Pupiset   Find more posts by Pupiset   Foto galerie člena Pupiset   Click here to Send Pupiset a Private Message   Add Pupiset to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
lameee
Nový Člen

Karma uživatele lameee - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 54

sny jsou rozhodně zajímavá věc. párkrát se mi už stalo, že sem se dostal do snu, kterej sem moch plně ovládat a tvořit podle vlastních představ, to bylo hodně zajímavý . Sny si pamatuju jenom občas (zrovna v poslední době celkem často), nvm čim to je...
když du spát zmaštěnej taxe mi zdaj zmaštený sny (to už mam vyzkoušený)

sny mě celkem zajímaj, neznáte ňákej web kde je něco o nich nak dobře zpracovanýho? (nemyslim takový to věštění budoucnosti ze snů )

Old Post 05-08-2006 v 23:35 PM
lameee je offline   Profil uživatele lameee   Find more posts by lameee   Foto galerie člena lameee   Click here to Send lameee a Private Message   Add lameee to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ges
Stálý Člen

Karma uživatele ges - 73% PěstitelskáKarma uživatele ges - 73% PěstitelskáKarma uživatele ges - 73% Pěstitelská

Příspěvek č. 55

zrovna nedovno jsem ve snu otevrel nejake dvere do podsveti a potom me honila jakasi kamena hlava v nakem labirintu. Zajimave bylo jak se menila grafika toho snu, od propracovane 3d akce az po grafiku hry contra ze starych videoher

konopný strom
ww a HH na strome

Old Post 05-08-2006 v 23:46 PM
ges je offline   Profil uživatele ges   Find more posts by ges   Foto galerie člena ges   Click here to Send ges a Private Message   Add ges to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
TouchWood
1. FC THC

Karma uživatele TouchWood - 42% PěstitelskáKarma uživatele TouchWood - 42% PěstitelskáKarma uživatele TouchWood - 42% Pěstitelská

Příspěvek č. 56

tak po pár měsících vám taky něco napíšu

Zdálo se mi že jsem zrovna vylezl u nás z řeky, v tom najednou kouknu na oblohu a vidim stovky letadel. V tom jedno vybouchne (takový malý atomový výbuch). čumim jak puk - oheň se přibližuje a cejtim jak se vypařuju.

Mazec co?!?!

Já mám takový "dežavý" sny - 10% z nich se vyplní tak se těšim

I Ty, se můžeš stát malým teroristou

*****Kroužek mladých teroristů*****

*****větrné mikroelektrárny + ty větší*****

*****Out byTouchWood, Endy & Paichan*****

Old Post 06-08-2006 v 12:40 PM
TouchWood je offline   Profil uživatele TouchWood   Find more posts by TouchWood   Foto galerie člena TouchWood   Click here to Send TouchWood a Private Message   Add TouchWood to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Lahvan_FlaskiCZ
Stálý Člen

Karma uživatele Lahvan_FlaskiCZ - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 57

jojo, nejlepsi je si qeceru zevlovat na balkone s brckem, pak akorat lehnout, to usinani miluju.

akoratze se mi zadne sny nezdaji. takze nevim jakej to na ne ma vlif.

!

Po pár letech zpět.

Old Post 06-08-2006 v 23:06 PM
Lahvan_FlaskiCZ je offline   Profil uživatele Lahvan_FlaskiCZ   Find more posts by Lahvan_FlaskiCZ   Foto galerie člena Lahvan_FlaskiCZ   Click here to Send Lahvan_FlaskiCZ a Private Message   Add Lahvan_FlaskiCZ to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Lahvan_FlaskiCZ! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Vladbur
Stálý Člen

Karma uživatele Vladbur - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 58

Mě se zdálo dneska k ránu že sem seděl na zábradlí,a povídal si s mimozemštanama,který prej přiletěli z planety Země,a já se s nima hádal o tom že nemohli přiletět z planety Země,když na planetě Zemi přistáli,tak sem jim nabídl brko že si zahulíme,a voni mě za to zastřelili vodou a já zjistil že hořim,takže se mi zdaj kraviny který si často myslim že se staly minulej den,a jestli to budu někde vyprávět,tak skončim někde v Bohnicích,a už si nezahulim,než jsem šel spát tak jsem měl moooooc dobrý skérko....

Old Post 07-08-2006 v 13:43 PM
Vladbur je offline   Profil uživatele Vladbur   Find more posts by Vladbur   Foto galerie člena Vladbur   Click here to Send Vladbur a Private Message   Add Vladbur to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Pupiset
Stálý Člen

Karma uživatele Pupiset - 75% Pěstitelská

Příspěvek č. 59

2FooT:Presne,bohuzel hulim furt uz 9let takze necim konkretnim tezko prispeji
,ale fakt podivny sny sem mel jednou po 4kloboukach suseny Amanity muscariny,a taky po vetsim mnozstvi hashe,bylo to o hodne dverich a
krajinach mladi za nimi

Pupisetuv OUT

*Kalfas factory

Fajfka kifu před snídaní dá muži sílu sta velbloudů na dvoře

Old Post 08-08-2006 v 07:40 AM
Pupiset je offline   Profil uživatele Pupiset   Find more posts by Pupiset   Foto galerie člena Pupiset   Click here to Send Pupiset a Private Message   Add Pupiset to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
PsYcHo84
Stálý Člen

Karma uživatele PsYcHo84 - 68% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 68% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 68% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 68% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 68% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 68% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 68% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 68% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 68% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 68% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 68% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 68% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 68% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 68% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 68% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 68% Pěstitelská

Příspěvek č. 60

ja jsem se vcera vecer zhulil jak demon a v ocekavani nakych psychedelickych dreamů jsem vytuhl, ale podvedomi si jede po vlastni ose, tagze nakonec jsem tu noc ve snech celou promrdal s nejakou vysnenou slapkou Mozna to bylo jeste lepsi nez ta psychedelie

p s y c h o 8 4

Old Post 08-08-2006 v 13:40 PM
PsYcHo84 je offline   Profil uživatele PsYcHo84   Find more posts by PsYcHo84   Foto galerie člena PsYcHo84   Click here to Send PsYcHo84 a Private Message   Add PsYcHo84 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Vladbur
Stálý Člen

Karma uživatele Vladbur - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 61

PsYcHo84:a užil sis to?

Kolik odrůd marihuany vyhulíš,tolikrát si člověkem (Vladbur)
Přírodu nemůžeme ovládnout jinak,než že ji budeme poslouchat (Francis Bacon)
Život shodný s přírodou a s rozumem je cesta ke svobodě (Zenon)

Old Post 08-08-2006 v 16:08 PM
Vladbur je offline   Profil uživatele Vladbur   Find more posts by Vladbur   Foto galerie člena Vladbur   Click here to Send Vladbur a Private Message   Add Vladbur to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
TouchWood
1. FC THC

Karma uživatele TouchWood - 42% PěstitelskáKarma uživatele TouchWood - 42% PěstitelskáKarma uživatele TouchWood - 42% Pěstitelská

Příspěvek č. 62

to je ale většinou když nehulíš

když nehulíš (nemusí to být 100% pravda) tak se ti zdají sny zralí pro bohnice ale když hulíš tak se nezdají žádné sny

I Ty, se můžeš stát malým teroristou

*****Kroužek mladých teroristů*****

*****větrné mikroelektrárny + ty větší*****

*****Out byTouchWood, Endy & Paichan*****

Old Post 08-08-2006 v 17:44 PM
TouchWood je offline   Profil uživatele TouchWood   Find more posts by TouchWood   Foto galerie člena TouchWood   Click here to Send TouchWood a Private Message   Add TouchWood to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 20:41 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 2 3 4  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás