Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ja mam teda po brku sny ve kterejch vzdycky chcipnu ... nejcastejs je to ze se zkourim a spadnu z balkonu nebo se prehulim a umru .... jednou me dokonce zavalila obri kostka hase ....
proto radsi pred spanim nehulim.Kdybych hulil tak se asi zblaznim
Ja sem měl nedavno takovej blbej sen ... zdalo se mi že mě honi jakysi chlap s plamenotetem a potom mně chytil a upalil mě kus prdele a potom sem se zbudil !!!! Fakt psycho !
MNo me stacila tahle noc. Se mi zdal fakt moc real sen. Proste snad kazdyho cloveka, kteryho sem vcera potkal, tak sem ho potkal znova ve snu, a proste sme chvili o necem kecali, a najednou zmizel a objevil se tam misto nej dalsi znamej clovek. Mno a rano sem nevedel, jestli sem s nima takhle kecal v realu, a nebo jen ve snu. Jelikoz i ten vecer mam tak trochu este v spominkovem oparu, tak fakt nevim. Ale byla to sranda
Dont drink too much if you cannot take it, it might be better to smoke Marihuana.
sny jsou rozhodně zajímavá věc. párkrát se mi už stalo, že sem se dostal do snu, kterej sem moch plně ovládat a tvořit podle vlastních představ, to bylo hodně zajímavý . Sny si pamatuju jenom občas (zrovna v poslední době celkem často), nvm čim to je...
když du spát zmaštěnej taxe mi zdaj zmaštený sny (to už mam vyzkoušený)
sny mě celkem zajímaj, neznáte ňákej web kde je něco o nich nak dobře zpracovanýho? (nemyslim takový to věštění budoucnosti ze snů )
zrovna nedovno jsem ve snu otevrel nejake dvere do podsveti a potom me honila jakasi kamena hlava v nakem labirintu. Zajimave bylo jak se menila grafika toho snu, od propracovane 3d akce az po grafiku hry contra ze starych videoher
Zdálo se mi že jsem zrovna vylezl u nás z řeky, v tom najednou kouknu na oblohu a vidim stovky letadel. V tom jedno vybouchne (takový malý atomový výbuch). čumim jak puk - oheň se přibližuje a cejtim jak se vypařuju.
Mazec co?!?!
Já mám takový "dežavý" sny - 10% z nich se vyplní tak se těšim
Mě se zdálo dneska k ránu že sem seděl na zábradlí,a povídal si s mimozemštanama,který prej přiletěli z planety Země,a já se s nima hádal o tom že nemohli přiletět z planety Země,když na planetě Zemi přistáli,tak sem jim nabídl brko že si zahulíme,a voni mě za to zastřelili vodou a já zjistil že hořim,takže se mi zdaj kraviny který si často myslim že se staly minulej den,a jestli to budu někde vyprávět,tak skončim někde v Bohnicích,a už si nezahulim,než jsem šel spát tak jsem měl moooooc dobrý skérko....
2FooT:Presne,bohuzel hulim furt uz 9let takze necim konkretnim tezko prispeji
,ale fakt podivny sny sem mel jednou po 4kloboukach suseny Amanity muscariny,a taky po vetsim mnozstvi hashe,bylo to o hodne dverich a
krajinach mladi za nimi
ja jsem se vcera vecer zhulil jak demon a v ocekavani nakych psychedelickych dreamů jsem vytuhl, ale podvedomi si jede po vlastni ose, tagze nakonec jsem tu noc ve snech celou promrdal s nejakou vysnenou slapkou Mozna to bylo jeste lepsi nez ta psychedelie
Kolik odrůd marihuany vyhulíš,tolikrát si člověkem (Vladbur)
Přírodu nemůžeme ovládnout jinak,než že ji budeme poslouchat (Francis Bacon)
Život shodný s přírodou a s rozumem je cesta ke svobodě (Zenon)