Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » (s)pálení na kole
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 2 3 4 5
Autor
Téma 
Varuker
Stálý Člen

Karma uživatele Varuker - 74% PěstitelskáKarma uživatele Varuker - 74% Pěstitelská

Příspěvek č. 49

moswo ahój celkem ti závidím to koupání, vodu já mám tůze rád..a toho špíčka ti závidím taky
minulej víkend sem si dojebkal kotník na nový lávce, co jeden známej postloukal, takže mám teď s kolem na pár dní utrum búúúúú(citoslovce breku)

Old Post 25-04-2006 v 20:20 PM
Varuker je offline   Profil uživatele Varuker   Find more posts by Varuker   Foto galerie člena Varuker   Click here to Send Varuker a Private Message   Add Varuker to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
DABZ
Nový Člen

Karma uživatele DABZ - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 50

HALOOO HALOOO hleda se nekdo z okoli JBC AZ LBC na biku na obcasnej sjezdiik

Old Post 16-05-2006 v 14:03 PM
DABZ je offline   Profil uživatele DABZ   Find more posts by DABZ   Foto galerie člena DABZ   Click here to Send DABZ a Private Message   Add DABZ to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Protiva
Stálý Člen

Karma uživatele Protiva - 71% PěstitelskáKarma uživatele Protiva - 71% PěstitelskáKarma uživatele Protiva - 71% Pěstitelská

Příspěvek č. 51

Jezdim polabí. Brandejs-Nymburk. Nic moc nahoru dolů. Ale taky se tu najdou fakt dobrý Kamený sjezdíky

Magicroom vrací úder
Born against-Rebel bez BongaKouření zabíjí... Phytoinhalace lečí Pěstuj dál, pěstuj víc , hul s plnej plic
PEACE, LOVE & EMPATHY,Fire Walk with Me

Old Post 16-05-2006 v 16:33 PM
Protiva je offline   Profil uživatele Protiva   Find more posts by Protiva   Foto galerie člena Protiva   Click here to Send Protiva a Private Message   Add Protiva to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Firestarter
Stálý Člen

Karma uživatele Firestarter - 83% PěstitelskáKarma uživatele Firestarter - 83% PěstitelskáKarma uživatele Firestarter - 83% PěstitelskáKarma uživatele Firestarter - 83% PěstitelskáKarma uživatele Firestarter - 83% PěstitelskáKarma uživatele Firestarter - 83% PěstitelskáKarma uživatele Firestarter - 83% Pěstitelská

Příspěvek č. 52

Tak co Bikeri, jak vyuzivate leto? Ja mam uz par mesicu nove BMX Specialized Fuse III a jako maximalni spokojenost, v SK8 parku jsem posledni dobou fakt pecenej-varenej a jezdim a jezdim Zatim toho moc netocim, ale snazim se to co nejvic kazdym dnem rozvyjet, aby to na konci sezony stalo za to

Old Post 14-07-2006 v 00:24 AM
Firestarter je offline   Profil uživatele Firestarter   Find more posts by Firestarter   Foto galerie člena Firestarter   Click here to Send Firestarter a Private Message   Add Firestarter to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
LoWeR
Stálý Člen

Karma uživatele LoWeR - 23% Pěstitelská

Příspěvek č. 53

zdar hosi no ja jako byvaly Biker sem se na kolo už vcelku vysral už jen tak do hospody a spět! No a v těch hycach co tet sou se mi už ani na kole nechce tak sem si vykutil BABETU to je pohoda sednu vykuř jak cip přidam plyn a proberu se doma Bodovy system seru stejně na to nemam řidičak tak kdyš už mě maj chytit tak aspon pořadně najebaneho a skuřeneho

Old Post 14-07-2006 v 08:20 AM
LoWeR je offline   Profil uživatele LoWeR   Find more posts by LoWeR   Foto galerie člena LoWeR   Click here to Send LoWeR a Private Message   Add LoWeR to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Erixon
Stálý Člen

Karma uživatele Erixon - 90% PěstitelskáKarma uživatele Erixon - 90% PěstitelskáKarma uživatele Erixon - 90% PěstitelskáKarma uživatele Erixon - 90% PěstitelskáKarma uživatele Erixon - 90% PěstitelskáKarma uživatele Erixon - 90% PěstitelskáKarma uživatele Erixon - 90% PěstitelskáKarma uživatele Erixon - 90% PěstitelskáKarma uživatele Erixon - 90% PěstitelskáKarma uživatele Erixon - 90% PěstitelskáKarma uživatele Erixon - 90% PěstitelskáKarma uživatele Erixon - 90% PěstitelskáKarma uživatele Erixon - 90% PěstitelskáKarma uživatele Erixon - 90% PěstitelskáKarma uživatele Erixon - 90% Pěstitelská

Příspěvek č. 54

Jo, postarší MTBéčko dostává celkem zabrat (plní funkci každodeního přibližovadla, ale jezdit jen po dobrejch cestách by byla nuda. A když to je po schodech kratší tak proč sesedat?).

www.si.to.kurva.vy.googluj.cz/ ;

Old Post 14-07-2006 v 09:43 AM
Erixon je offline   Profil uživatele Erixon   Find more posts by Erixon   Foto galerie člena Erixon   Click here to Send Erixon a Private Message   Add Erixon to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 55

Taky mě kdysi bajkovat bavilo,a to především bike trialek, u mě spíš takový street, jak skáčete po schodech apod.
V poslední době už mě to jaksik přešlo, teďkom beru kolo jako dopravní prostředek, ale triky co jsem uměl sem nezapoměl, třeba takových pedal kicků bych ještě takových 30-40 dokázal, když se zadaří.
A jinak bydlím u menší hory, takže když se někdy spečeme a není co dělat, vyjedeme k prvnímu krmelci, tam se spečeme znova a jedeme takovou úzkou cestičkou takový freeridek vystíhovaní jak nic. Já s pevnou vidlou dojedu dolů na cestu a ještě se mi klepou ruce.

Old Post 14-07-2006 v 10:41 AM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dubinek
Stálý Člen

Karma uživatele Dubinek - 86% PěstitelskáKarma uživatele Dubinek - 86% PěstitelskáKarma uživatele Dubinek - 86% Pěstitelská

Příspěvek č. 56

Zdar... No já bych si strašně rád pořádně užíval na bajku - objednal sem si nový kliky a střed, jsou to dva tejdny a ještě to nepřišlo... Takže zejtra odjíždim s klikama, který maj vůli jak blázen a to mě pěkně štve... S těma starejma se dá skákat, i když to neni nejpříjemnější, ale to mi rozhodně v ježdění nezabrání

Kdyz mas v bote kaminek, vytahne ho Dubinek
powerplant pod 70w sklizeno
Dubínkových 70w Sklizeno

Old Post 14-07-2006 v 16:51 PM
Dubinek je offline   Profil uživatele Dubinek   Find more posts by Dubinek   Foto galerie člena Dubinek   Click here to Send Dubinek a Private Message   Add Dubinek to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Varuker
Stálý Člen

Karma uživatele Varuker - 74% PěstitelskáKarma uživatele Varuker - 74% Pěstitelská

Příspěvek č. 57

Dubinek: no jasne, dokud stary komponenty slouzi, tak proc je poradne nezrasovovat =D a copak to mas objednany, jestli se muzu zeptat? jaky kliky a jakej stred?

Varukerova kytí 2005
Varukerovy kytky 2006

zas další zamotaný hlavy kvůli podzimu ...

Old Post 14-07-2006 v 22:36 PM
Varuker je offline   Profil uživatele Varuker   Find more posts by Varuker   Foto galerie člena Varuker   Click here to Send Varuker a Private Message   Add Varuker to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ChaoticRoman
Stálý Člen

Karma uživatele ChaoticRoman - 78% PěstitelskáKarma uživatele ChaoticRoman - 78% Pěstitelská

Příspěvek č. 58

tady je to samý freestyle, street a dirt jump, ale je tu někdo kdo jako já jezdí na silničkách: já mám z absolutního nedostatku vaty homemade kolo skládané z dílů co byly doma...v podstatě jde o jedinečnou favoritku se skutečně lehoučkým rámem a už téměř nefunkčními brzdami...jezdil jsem do školy (necelých 20 km), ke kytkám (to je skutečný hardcore na favoritce po polňačce, ale co) a teď už nerad vycházím z baráku pěšky... Kdyby jste viděli moje ruce...z cyklo rukavic mám opálené takové fleky na hřbetu ruky z větracího otvoru u zapínání...vypadá to fakt divně...

„Neodevzdávejte všechna svoje rozhodující práva lidem s mocí, bez ohledu na to, jak obdivuhodní se vám mohou zdát. Za fasádou hrdiny najdete lidskou bytost, která dělá lidské chyby. Když se lidské chyby udělají v měřítku, které je dostupné superhrdinovi, nastanou obrovské problémy.“ Frank Herbert
ChaoticRoman's OutDoor 2006

Old Post 15-07-2006 v 17:17 PM
ChaoticRoman je offline   Profil uživatele ChaoticRoman   Find more posts by ChaoticRoman   Foto galerie člena ChaoticRoman   Click here to Send ChaoticRoman a Private Message   Add ChaoticRoman to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
zlo3lec
Stálý Člen

Karma uživatele zlo3lec - 61% Pěstitelská

Příspěvek č. 59

život bez kola si nedokážu vůbec představit.Na kole jezdím snad každy den,zhulený i nezhulený,nemáme tady žádné kopečky jen samá rovina takže je to ok !!!

Amerika zkažená, bude na kolena sražená

kalkulačka spotřeby el.energie

SoUtH MoRaViA HoMeBoY

Old Post 06-08-2006 v 12:09 PM
zlo3lec je offline   Profil uživatele zlo3lec   Find more posts by zlo3lec   Foto galerie člena zlo3lec   Click here to Send zlo3lec a Private Message   Add zlo3lec to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Varuker
Stálý Člen

Příspěvek č. 60

http://youtube.com/watch?v=6JA0tW1V1p8

112km/h po prdeli, tomu říkám štýlo...stojí za shlédnutí!

Varukerova kytí 2005
Varukerovy kytky 2006

zas další zamotaný hlavy kvůli podzimu ...

Old Post 06-08-2006 v 12:33 PM
Vladbur
Stálý Člen

Karma uživatele Vladbur - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 61

Já jezdim na freestyl BMX,je to do skateparku na rampy,ale protože bydlim na vesnici,tak se na rampy jen tak nedostanu,tak občas jezdim street do města provokovat městskou policii,to je takovej můj adrenalin,jezdim po lavičkách a po zábradlí, a někdy kudy se nesmí a na červenou,a jim to dost vadí,takže mě už 3krát chtěli chytit,což se jim nepodařilo,takže moje jízda na kole znamená provokace a útěk policii,to mě baví

Old Post 08-08-2006 v 09:07 AM
Vladbur je offline   Profil uživatele Vladbur   Find more posts by Vladbur   Foto galerie člena Vladbur   Click here to Send Vladbur a Private Message   Add Vladbur to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
impozant
Stálý Člen

Karma uživatele impozant - 29% Pěstitelská

Příspěvek č. 62

ja jazdim vacsinou len po ceste, ale neodmietnem ani kopce. no na mojom srote si tych kopcov vela neuzijem. ale cyklistika je kraasny sport. ako v telke tak aj ked ho vykonavam.

Old Post 08-08-2006 v 18:48 PM
impozant je offline   Profil uživatele impozant   Find more posts by impozant   Foto galerie člena impozant   Click here to Send impozant a Private Message   Add impozant to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dubinek
Stálý Člen

Karma uživatele Dubinek - 86% PěstitelskáKarma uživatele Dubinek - 86% PěstitelskáKarma uživatele Dubinek - 86% Pěstitelská

Příspěvek č. 63

citace:
Původní příspěvek od Varuker
Dubinek: no jasne, dokud stary komponenty slouzi, tak proc je poradne nezrasovovat =D a copak to mas objednany, jestli se muzu zeptat? jaky kliky a jakej stred?

Střed je octalink od shimana a kliky jsou deore hollowtech... Nakonec přišly až po měsíci, ale sem rád, že je mám a doufám, že vydržej!!!

Kdyz mas v bote kaminek, vytahne ho Dubinek
powerplant pod 70w sklizeno
Dubínkových 70w Sklizeno

Old Post 09-08-2006 v 00:33 AM
Dubinek je offline   Profil uživatele Dubinek   Find more posts by Dubinek   Foto galerie člena Dubinek   Click here to Send Dubinek a Private Message   Add Dubinek to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 64

zdravim
mam v planu si poridit kolo. {sice na tom umim jezdit ale hooodne dlouho sem to nedelal} problem je v tom ze se mi zalibila tahle blbina.
chtel sem se zeptat skusenejch cyklistu.... vim ze to nejni nic na cem by slo ujet spoustu kilaku a ze do kopce to bude drina, ale zajimal by me vas nazor na ovladatelnost a narocnost. chtel bych to jen tak pro zabavu, obcas se jet projet na brko nekde podel reky po rovinach.
neni mezi vami nekdo kdo se primo s timhle kolem setkal?
jinak je vyabi nakej pan v hradci kralove.
http://www.colajinac.com/kola/index.php
kouknete na video.

Old Post 13-05-2008 v 09:16 AM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 06:32 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 2 3 4 5  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás