Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
moswo ahój celkem ti závidím to koupání, vodu já mám tůze rád..a toho špíčka ti závidím taky
minulej víkend sem si dojebkal kotník na nový lávce, co jeden známej postloukal, takže mám teď s kolem na pár dní utrum búúúúú(citoslovce breku)
Jezdim polabí. Brandejs-Nymburk. Nic moc nahoru dolů. Ale taky se tu najdou fakt dobrý Kamený sjezdíky
Magicroom vrací úder
Born against-Rebel bez BongaKouření zabíjí... Phytoinhalace lečí Pěstuj dál, pěstuj víc , hul s plnej plic
PEACE, LOVE & EMPATHY,Fire Walk with Me
Tak co Bikeri, jak vyuzivate leto? Ja mam uz par mesicu nove BMX Specialized Fuse III a jako maximalni spokojenost, v SK8 parku jsem posledni dobou fakt pecenej-varenej a jezdim a jezdim Zatim toho moc netocim, ale snazim se to co nejvic kazdym dnem rozvyjet, aby to na konci sezony stalo za to
zdar hosi no ja jako byvaly Biker sem se na kolo už vcelku vysral už jen tak do hospody a spět! No a v těch hycach co tet sou se mi už ani na kole nechce tak sem si vykutil BABETU to je pohoda sednu vykuř jak cip přidam plyn a proberu se doma Bodovy system seru stejně na to nemam řidičak tak kdyš už mě maj chytit tak aspon pořadně najebaneho a skuřeneho
Jo, postarší MTBéčko dostává celkem zabrat (plní funkci každodeního přibližovadla, ale jezdit jen po dobrejch cestách by byla nuda. A když to je po schodech kratší tak proč sesedat?).
Taky mě kdysi bajkovat bavilo,a to především bike trialek, u mě spíš takový street, jak skáčete po schodech apod.
V poslední době už mě to jaksik přešlo, teďkom beru kolo jako dopravní prostředek, ale triky co jsem uměl sem nezapoměl, třeba takových pedal kicků bych ještě takových 30-40 dokázal, když se zadaří.
A jinak bydlím u menší hory, takže když se někdy spečeme a není co dělat, vyjedeme k prvnímu krmelci, tam se spečeme znova a jedeme takovou úzkou cestičkou takový freeridek vystíhovaní jak nic. Já s pevnou vidlou dojedu dolů na cestu a ještě se mi klepou ruce.
Zdar... No já bych si strašně rád pořádně užíval na bajku - objednal sem si nový kliky a střed, jsou to dva tejdny a ještě to nepřišlo... Takže zejtra odjíždim s klikama, který maj vůli jak blázen a to mě pěkně štve... S těma starejma se dá skákat, i když to neni nejpříjemnější, ale to mi rozhodně v ježdění nezabrání
Dubinek: no jasne, dokud stary komponenty slouzi, tak proc je poradne nezrasovovat =D a copak to mas objednany, jestli se muzu zeptat? jaky kliky a jakej stred?
tady je to samý freestyle, street a dirt jump, ale je tu někdo kdo jako já jezdí na silničkách: já mám z absolutního nedostatku vaty homemade kolo skládané z dílů co byly doma...v podstatě jde o jedinečnou favoritku se skutečně lehoučkým rámem a už téměř nefunkčními brzdami...jezdil jsem do školy (necelých 20 km), ke kytkám (to je skutečný hardcore na favoritce po polňačce, ale co) a teď už nerad vycházím z baráku pěšky... Kdyby jste viděli moje ruce...z cyklo rukavic mám opálené takové fleky na hřbetu ruky z větracího otvoru u zapínání...vypadá to fakt divně...
„Neodevzdávejte všechna svoje rozhodující práva lidem s mocí, bez ohledu na to, jak obdivuhodní se vám mohou zdát. Za fasádou hrdiny najdete lidskou bytost, která dělá lidské chyby. Když se lidské chyby udělají v měřítku, které je dostupné superhrdinovi, nastanou obrovské problémy.“ Frank Herbert ChaoticRoman's OutDoor 2006
život bez kola si nedokážu vůbec představit.Na kole jezdím snad každy den,zhulený i nezhulený,nemáme tady žádné kopečky jen samá rovina takže je to ok !!!
Já jezdim na freestyl BMX,je to do skateparku na rampy,ale protože bydlim na vesnici,tak se na rampy jen tak nedostanu,tak občas jezdim street do města provokovat městskou policii,to je takovej můj adrenalin,jezdim po lavičkách a po zábradlí, a někdy kudy se nesmí a na červenou,a jim to dost vadí,takže mě už 3krát chtěli chytit,což se jim nepodařilo,takže moje jízda na kole znamená provokace a útěk policii,to mě baví
ja jazdim vacsinou len po ceste, ale neodmietnem ani kopce. no na mojom srote si tych kopcov vela neuzijem. ale cyklistika je kraasny sport. ako v telke tak aj ked ho vykonavam.
Původní příspěvek od Varuker Dubinek: no jasne, dokud stary komponenty slouzi, tak proc je poradne nezrasovovat =D a copak to mas objednany, jestli se muzu zeptat? jaky kliky a jakej stred?
Střed je octalink od shimana a kliky jsou deore hollowtech... Nakonec přišly až po měsíci, ale sem rád, že je mám a doufám, že vydržej!!!
zdravim
mam v planu si poridit kolo. {sice na tom umim jezdit ale hooodne dlouho sem to nedelal} problem je v tom ze se mi zalibila tahle blbina.
chtel sem se zeptat skusenejch cyklistu.... vim ze to nejni nic na cem by slo ujet spoustu kilaku a ze do kopce to bude drina, ale zajimal by me vas nazor na ovladatelnost a narocnost. chtel bych to jen tak pro zabavu, obcas se jet projet na brko nekde podel reky po rovinach.
neni mezi vami nekdo kdo se primo s timhle kolem setkal?
jinak je vyabi nakej pan v hradci kralove. http://www.colajinac.com/kola/index.php
kouknete na video.