Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Aj mne vela ludi povedalo ze sa prvy krat alebo aj viackrat nezhulili, az neskor. Mne sa to stlo tiez, nemohla som sa zhulit, stale nijake stavy. Potom raz mi jeden typek doniesol bielu vdovu a dala som si jedneho sluka a to som bola zhulena ze som nechapala. Ale prvych par krat mi to nic nespravilo.
Já jsem se spukal až na druhej pokus. Ten první pokus byl nějakej skunk z Holandska heh, čudnéé. To jsem ani nic nepocejtil a furt jsem se ptal kámoše, jak to poznám pak jsme si jednou s dvěma kámošema ubalili brokovnici, vyhulili, říkám si v duchu: kua, zase nic. Pak se jdu vychcat, najednou koukám, že mám úsměv od ucha k uchu. A bylo to tam hehe... HIGH!! pak jsem byl tak zpaštěnej, že jsem doma žral polívku nožem, fakt mazec
..nee..prvy krat mi nic nebolo..(len to co som si nanahovaral).. po druhe to uz hej, ale nic silne, citil som sa uvolnene, zabaval sa, chvilami mal problem s koncentraciou.. az dalsimi huleniami sa to stale viac nakoplo a stalo to za to ..
tak u mě to bylo asi tak že já sem ze sartu hulil takový shity kde si byl minimálně zkuřený ale když sem poprve hulil skaknk tak sem byl totálně v jiný dimenzi
nevim, jestli me to napoprve zhulilo nebo ne, ale tedka jsem ve spanelsku zkousel zhulit jednu spanelskou buchtu hasisem a stale nic.. tak jsem ji pak uplne rozbil mlikem s asi 1 g rozpusteneho ne moc dobreho hasise. myslim, ze jidlo funguje napoprve u kazdeho, koureni se clovek musi naucit.
Já sem se zhulil naplno až na podruhe nebo na potřetí když sem chytil hoptropa neboi jak se to říká a jel ve vlaku Napoprvé sem měl jenom takový veselý stav (byl den otevřených dveří a já sem dělal průvodce )
Jo, musí to být uzaviratelny, protoze jinak se to smícha a to je pak v píči.
prvy krat som hulil v devine a bolo cez den v parku... okolo behali ludia a bol to docela fajn adrenalin, vzhladom na to, ze asi 200m maju stanicu zeleny. ale okrem toho som z toho nic nemal. poriadne som sa zhulil az na treti raz.
já sem se zhulil pořádně až na potřetí.. ty první dva pokusy sem byl spíš trochu mimo jinak nic... bylo to když mi bylo 14,a to přines kámoš trávu kterou sám vypěstoval (jeho první pokus) a z toho sme ubalili brko a sedli sme si k takovýmu parčíku,kde je malinký koupaliště a nikdo tam nebyl,seděli sme na klouzačce a střídali sme se po šlukách.když sme to dohulili tak sme šli ke kámošovi domu a cestou wůbec nic nebylo cejtit,byl sem naprosto v pohodě a von taky,tak sme si řikali že to byl zas ňákej shit model..... přišli sme k němu a ňák sem už cejtil že něco neni v normalu..von vytáhnul tu stolní hru ''sázky a dostihy'' a začali sme hrát... najednou to na mě přišlo a bylo to fakt něco!! smál sem se úplně všemu,kámoš taky,fakt sem newěděl za který figurky hraju a dycky mi došly prachy,tak si pamatuju že sem si pučil prachy vod něj a řek sem mu že si musim pučit další abych mu moh vrátit ten minulej dluh apod.. z toho sme byli nejvíc vygebený a pak si eště pamatuju že sme se strašně smáli těm koňům,newim proč ale strašně mi to přišlo směšný.. druhej den mě fakt děsně bolelo břicho z toho jak sem se asi 2hodiny vkuse smál a váleli sme se po zemi... no bylo to fakt hustý!! ale nejhorší bylo když sem se zhulil počtvrtý... to mi bylo tak strašně že sem myslel že chcípnu.. potom sem asi čtvrt roku nechtěl trávu ani vidět.. jenom sem to cejtil a udělalo se mi blbě.No a po nějaký době sem se k ní zase v pohodě vrátlil a hulim vštšinou jenom modely který znám... fakt to byly slušný zážitky a rád na ně vzpomínám :-)))
hh to ja se zhulil tak az na potreti a pak uz to taky slo samo(nalejvam si caj-vezmu si na to hrnek,ten postavim na misto kde byla konvice s cajem a konvici povesim plnou i s cajem misto hrnku co k tomu mam rict hhh STAVYYYY PUKEJTE AZ DO MRDEK
ja som sa na 1 krat neodpalil vobec, na 2 krat som zkuril s kamošom Jeden velky jogurtový tejglik lebo sme mysleli ze prvy krat toho bolo malo a nakoniec som si absolutne necitil nohya po polhodine som odpadol. RAUCH!!!!!!!!
mne sa to podarilo az asi na treti krat...som hulil a nic...tak som povedal kamaratovi ked ma nukal ze nie nech usetri ze mne to aj tak nic nerobi...omyl som sa spraskal na kasu jak hovado(a od vtedy denne):-)