Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Zhulili jste se poprvé?
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 4 5 6 7 8 »
Autor
Téma 
ANH - *DMA*
Nový Člen

Karma uživatele ANH - *DMA* - 10% Pěstitelská

Příspěvek č. 81

já jsem poprvé hulil ve 13 a to jsem byl fakt hustě...hodinu jsem běhal kolem stadionu abych se toho zbavil jenže mě to ještě víc nakoplo...

Old Post 31-05-2006 v 10:35 AM
ANH - *DMA* je offline   Profil uživatele ANH - *DMA*   Find more posts by ANH - *DMA*   Foto galerie člena ANH - *DMA*   Click here to Send ANH - *DMA* a Private Message   Add ANH - *DMA* to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Slavka
Nový Člen

Karma uživatele Slavka - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 82

Aj mne vela ludi povedalo ze sa prvy krat alebo aj viackrat nezhulili, az neskor. Mne sa to stlo tiez, nemohla som sa zhulit, stale nijake stavy. Potom raz mi jeden typek doniesol bielu vdovu a dala som si jedneho sluka a to som bola zhulena ze som nechapala. Ale prvych par krat mi to nic nespravilo.

Old Post 05-06-2006 v 13:20 PM
Slavka je offline   Profil uživatele Slavka   Find more posts by Slavka   Foto galerie člena Slavka   Click here to Send Slavka a Private Message   Add Slavka to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Spawnmaster
Stálý Člen

Karma uživatele Spawnmaster - 97% PěstitelskáKarma uživatele Spawnmaster - 97% PěstitelskáKarma uživatele Spawnmaster - 97% PěstitelskáKarma uživatele Spawnmaster - 97% PěstitelskáKarma uživatele Spawnmaster - 97% PěstitelskáKarma uživatele Spawnmaster - 97% Pěstitelská

Příspěvek č. 83

Já jsem se spukal až na druhej pokus. Ten první pokus byl nějakej skunk z Holandska heh, čudnéé. To jsem ani nic nepocejtil a furt jsem se ptal kámoše, jak to poznám pak jsme si jednou s dvěma kámošema ubalili brokovnici, vyhulili, říkám si v duchu: kua, zase nic. Pak se jdu vychcat, najednou koukám, že mám úsměv od ucha k uchu. A bylo to tam hehe... HIGH!! pak jsem byl tak zpaštěnej, že jsem doma žral polívku nožem, fakt mazec

Dodržuj zákon.... a budeš svobodný

Old Post 07-06-2006 v 15:28 PM
Spawnmaster je offline   Profil uživatele Spawnmaster   Find more posts by Spawnmaster   Foto galerie člena Spawnmaster   Click here to Send Spawnmaster a Private Message   Add Spawnmaster to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Ferdinand Bongo
Stálý Člen

Karma uživatele Ferdinand Bongo - 44% Pěstitelská

Příspěvek č. 84

..nee..prvy krat mi nic nebolo..(len to co som si nanahovaral).. po druhe to uz hej, ale nic silne, citil som sa uvolnene, zabaval sa, chvilami mal problem s koncentraciou.. az dalsimi huleniami sa to stale viac nakoplo a stalo to za to ..

Old Post 07-06-2006 v 15:45 PM
Ferdinand Bongo je offline   Profil uživatele Ferdinand Bongo   Find more posts by Ferdinand Bongo   Foto galerie člena Ferdinand Bongo   Click here to Send Ferdinand Bongo a Private Message   Add Ferdinand Bongo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
green.city
Stálý Člen

Karma uživatele green.city - 28% Pěstitelská

Příspěvek č. 85

tak u mě to bylo asi tak že já sem ze sartu hulil takový shity kde si byl minimálně zkuřený ale když sem poprve hulil skaknk tak sem byl totálně v jiný dimenzi

Old Post 11-06-2006 v 15:23 PM
green.city je offline   Profil uživatele green.city   Find more posts by green.city   Foto galerie člena green.city   Click here to Send green.city a Private Message   Add green.city to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
klapacius
Nový Člen

Karma uživatele klapacius - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 86

nevim, jestli me to napoprve zhulilo nebo ne, ale tedka jsem ve spanelsku zkousel zhulit jednu spanelskou buchtu hasisem a stale nic.. tak jsem ji pak uplne rozbil mlikem s asi 1 g rozpusteneho ne moc dobreho hasise. myslim, ze jidlo funguje napoprve u kazdeho, koureni se clovek musi naucit.

Old Post 12-06-2006 v 02:06 AM
klapacius je offline   Profil uživatele klapacius   Find more posts by klapacius   Foto galerie člena klapacius   Click here to Send klapacius a Private Message   Add klapacius to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Lupus
in fabula

Karma uživatele Lupus - 85% Pěstitelská

Příspěvek č. 87

Já sem se zhulil naplno až na podruhe nebo na potřetí když sem chytil hoptropa neboi jak se to říká a jel ve vlaku Napoprvé sem měl jenom takový veselý stav (byl den otevřených dveří a já sem dělal průvodce )

Jo, musí to být uzaviratelny, protoze jinak se to smícha a to je pak v píči.

Herbs are good for everything . . .

Old Post 12-06-2006 v 08:10 AM
Lupus je offline   Profil uživatele Lupus   Find more posts by Lupus   Foto galerie člena Lupus   Click here to Send Lupus a Private Message   Add Lupus to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Lupus! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Keany
Stálý Člen

Karma uživatele Keany - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 88

Mno poprvi se mi z toho motala skeble jen... nic vic... ale podruhy sem videl medvedy :-D

Old Post 12-06-2006 v 08:46 AM
Keany je offline   Profil uživatele Keany   Find more posts by Keany   Foto galerie člena Keany   Click here to Send Keany a Private Message   Add Keany to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
piiit
Stálý Člen

Karma uživatele piiit - 20% Pěstitelská

Příspěvek č. 89

prvy krat som hulil v devine a bolo cez den v parku... okolo behali ludia a bol to docela fajn adrenalin, vzhladom na to, ze asi 200m maju stanicu zeleny. ale okrem toho som z toho nic nemal. poriadne som sa zhulil az na treti raz.

Old Post 15-06-2006 v 10:36 AM
piiit je offline   Profil uživatele piiit   Find more posts by piiit   Foto galerie člena piiit   Click here to Send piiit a Private Message   Add piiit to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Jeck Herer
Stálý Člen

Karma uživatele Jeck Herer - 98% PěstitelskáKarma uživatele Jeck Herer - 98% PěstitelskáKarma uživatele Jeck Herer - 98% PěstitelskáKarma uživatele Jeck Herer - 98% Pěstitelská

Příspěvek č. 90

já sem se zhulil pořádně až na potřetí.. ty první dva pokusy sem byl spíš trochu mimo jinak nic... bylo to když mi bylo 14,a to přines kámoš trávu kterou sám vypěstoval (jeho první pokus) a z toho sme ubalili brko a sedli sme si k takovýmu parčíku,kde je malinký koupaliště a nikdo tam nebyl,seděli sme na klouzačce a střídali sme se po šlukách.když sme to dohulili tak sme šli ke kámošovi domu a cestou wůbec nic nebylo cejtit,byl sem naprosto v pohodě a von taky,tak sme si řikali že to byl zas ňákej shit model..... přišli sme k němu a ňák sem už cejtil že něco neni v normalu..von vytáhnul tu stolní hru ''sázky a dostihy'' a začali sme hrát... najednou to na mě přišlo a bylo to fakt něco!! smál sem se úplně všemu,kámoš taky,fakt sem newěděl za který figurky hraju a dycky mi došly prachy,tak si pamatuju že sem si pučil prachy vod něj a řek sem mu že si musim pučit další abych mu moh vrátit ten minulej dluh apod.. z toho sme byli nejvíc vygebený a pak si eště pamatuju že sme se strašně smáli těm koňům,newim proč ale strašně mi to přišlo směšný.. druhej den mě fakt děsně bolelo břicho z toho jak sem se asi 2hodiny vkuse smál a váleli sme se po zemi... no bylo to fakt hustý!! ale nejhorší bylo když sem se zhulil počtvrtý... to mi bylo tak strašně že sem myslel že chcípnu.. potom sem asi čtvrt roku nechtěl trávu ani vidět.. jenom sem to cejtil a udělalo se mi blbě.No a po nějaký době sem se k ní zase v pohodě vrátlil a hulim vštšinou jenom modely který znám... fakt to byly slušný zážitky a rád na ně vzpomínám :-)))

Old Post 15-06-2006 v 18:03 PM
Jeck Herer je offline   Profil uživatele Jeck Herer   Find more posts by Jeck Herer   Foto galerie člena Jeck Herer   Click here to Send Jeck Herer a Private Message   Add Jeck Herer to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
trojbodka
Stálý Člen

Karma uživatele trojbodka - 45% Pěstitelská

Příspěvek č. 91

jak samopal...pol hodiny som sa sice nabijal ale potom pol hodinu rehnil jak kalax...

Old Post 16-06-2006 v 11:19 AM
trojbodka je offline   Profil uživatele trojbodka   Find more posts by trojbodka   Foto galerie člena trojbodka   Click here to Send trojbodka a Private Message   Add trojbodka to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Vladbur
Stálý Člen

Karma uživatele Vladbur - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 92

Moje první hulení byly listy a záštěpky čutky,nic to se mnou neudělalo,taky to bylo asi v 11ti letech

Old Post 19-06-2006 v 21:16 PM
Vladbur je offline   Profil uživatele Vladbur   Find more posts by Vladbur   Foto galerie člena Vladbur   Click here to Send Vladbur a Private Message   Add Vladbur to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Kolom&n
Stálý Člen

Karma uživatele Kolom&n - 77% Pěstitelská

Příspěvek č. 93

hh to ja se zhulil tak az na potreti a pak uz to taky slo samo(nalejvam si caj-vezmu si na to hrnek,ten postavim na misto kde byla konvice s cajem a konvici povesim plnou i s cajem misto hrnku co k tomu mam rict hhh STAVYYYY PUKEJTE AZ DO MRDEK

Kolomanovo Šouší---2oo6to bejvávalo..

Surpr!se OUt'07 by Kolom&njsem na to zvědaFF

Koloman's 400W Wonder BoxXx,,,ZHULENO:...

Old Post 19-06-2006 v 22:06 PM
Kolom&n je offline   Profil uživatele Kolom&n   Find more posts by Kolom&n   Foto galerie člena Kolom&n   Click here to Send Kolom&n a Private Message   Add Kolom&n to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
skiwalker
Nový Člen

Karma uživatele skiwalker - 0% Pěstitelská

Obecné Příspěvek č. 94

ja som sa na 1 krat neodpalil vobec, na 2 krat som zkuril s kamošom Jeden velky jogurtový tejglik lebo sme mysleli ze prvy krat toho bolo malo a nakoniec som si absolutne necitil nohya po polhodine som odpadol. RAUCH!!!!!!!!

Old Post 19-06-2006 v 22:18 PM
skiwalker je offline   Profil uživatele skiwalker   Find more posts by skiwalker   Foto galerie člena skiwalker   Click here to Send skiwalker a Private Message   Add skiwalker to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
trojbodka
Stálý Člen

Karma uživatele trojbodka - 45% Pěstitelská

Příspěvek č. 95

Vladbur
...to si si pekne svihol...
...ja som mal premieru v maji 2000...
mal som to tesne pred 25-ou...

Old Post 20-06-2006 v 11:26 AM
trojbodka je offline   Profil uživatele trojbodka   Find more posts by trojbodka   Foto galerie člena trojbodka   Click here to Send trojbodka a Private Message   Add trojbodka to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Shlukmaster
Stálý Člen

Karma uživatele Shlukmaster - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 96

mne sa to podarilo az asi na treti krat...som hulil a nic...tak som povedal kamaratovi ked ma nukal ze nie nech usetri ze mne to aj tak nic nerobi...omyl som sa spraskal na kasu jak hovado(a od vtedy denne):-)

Old Post 20-06-2006 v 16:49 PM
Shlukmaster je offline   Profil uživatele Shlukmaster   Find more posts by Shlukmaster   Foto galerie člena Shlukmaster   Click here to Send Shlukmaster a Private Message   Add Shlukmaster to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 15:14 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 4 5 6 7 8 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás