Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Uvažovali jste o stěhování do zemí kde je konopí legál..?
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3
Autor
Téma 
cru_ci_fix
Stálý Člen

Karma uživatele cru_ci_fix - 47% Pěstitelská

Příspěvek č. 17

kafevar: Ale takový důchod na Jamajce by nemusel být špatný. Jenom škoda, že je tam tak vysoká kriminalita. Usnout tam na pláži přes noc je prý minimálně o všechny prachy, když né o život.

a ze v holandsku klesla kriminalita -35%, ked legalizovali ganju...tak to na jamajke aci neplati..a ten dochodok si kludne uzijem na SR..ak nejaky bude...a v sklennicku budem mat..moje holcicky... d;o)

Váž si veci, ktoré ti život ponúka, pretože nikdy nevieš kedy sa môžu pominúť!
Moje male brblave

Mate doma mechur?

Old Post 30-05-2006 v 17:39 PM
cru_ci_fix je offline   Profil uživatele cru_ci_fix   Find more posts by cru_ci_fix   Foto galerie člena cru_ci_fix   Click here to Send cru_ci_fix a Private Message   Add cru_ci_fix to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
kafevar
Stálý Člen

Karma uživatele kafevar - 73% PěstitelskáKarma uživatele kafevar - 73% Pěstitelská

Příspěvek č. 18

cru_ci_fix: V jejich případě bych do toho ganju netahal. Imho kriminalita na Jamajce souvisí spíše s obecně menší vzdělaností, než s ganjou. Je to jiný prostředí a mentalita. Každej tam má 2m, svaly jak kulturista, v ruce machetu, horkou krev a málo pracovních příležitostí. Když tam pak přijde taková bílá sušinka jako já, tak to holt dost jedinců bere jako přiležitost.

Old Post 31-05-2006 v 19:01 PM
kafevar je offline   Profil uživatele kafevar   Find more posts by kafevar   Foto galerie člena kafevar   Click here to Send kafevar a Private Message   Add kafevar to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
cru_ci_fix
Stálý Člen

Příspěvek č. 19

kafevar: neviem preco som si predstavoval Jamajku...ako ostrov plny pohodovych rastafarianov... d;o)

Moje male brblave

Mate doma mechur?

Old Post 02-06-2006 v 12:13 PM
cru_ci_fix je offline   Profil uživatele cru_ci_fix   Find more posts by cru_ci_fix   Foto galerie člena cru_ci_fix   Click here to Send cru_ci_fix a Private Message   Add cru_ci_fix to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
kafevar
Stálý Člen

Karma uživatele kafevar - 73% PěstitelskáKarma uživatele kafevar - 73% Pěstitelská

Příspěvek č. 20

cru_ci_fix:
Ale tak ono tam taky bude spousta pohodových lídí. To je jako všude. Ale nesmí si to člověk moc idealizovat. Nesmí člověk zapomínat, že to nejsoou všichni zas až tolik tolerantní lidi. Bílý tam většinou snesou jenom díky penězům z turistického ruchu ale myslí si o nich svý. A např. za homosexualitu tam byl donedávna trest smrti a dodneška je tam nelegální. A přes to, že jsem čistokrevnej hetero, tak když jsem tohle zjistil, tak mě to dost překvapilo. Takhle si liberální zemi zrovna nepředstavuju.

Naposledy upravil kafevar 02-06-2006 v 15:04 PM

Old Post 02-06-2006 v 12:23 PM
kafevar je offline   Profil uživatele kafevar   Find more posts by kafevar   Foto galerie člena kafevar   Click here to Send kafevar a Private Message   Add kafevar to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Vladbur
Stálý Člen

Karma uživatele Vladbur - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 21

Jo Holandsko,ale nejvíc slunnou Jamajku-škoda že to tam neni legální

Old Post 19-06-2006 v 21:26 PM
Vladbur je offline   Profil uživatele Vladbur   Find more posts by Vladbur   Foto galerie člena Vladbur   Click here to Send Vladbur a Private Message   Add Vladbur to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
cru_ci_fix
Stálý Člen

Příspěvek č. 22

..ludia ..myslite ze nastanu aj casy..napr. ze to bude normal ako alkac..hm..??

Moje male brblave

Mate doma mechur?

Old Post 19-06-2006 v 21:30 PM
weider
Stálý Člen

Karma uživatele weider - 70% Pěstitelská

Příspěvek č. 23

hmm.Preco to chce niekto hnat az tak,ze sa kvoli trave prestahuje do ineho statu?trava neni vsetko ludia.Je to prijemne spestrenie,ale preco si prisposobyt zivot podla travy?

Old Post 20-06-2006 v 16:42 PM
weider je offline   Profil uživatele weider   Find more posts by weider   Foto galerie člena weider   Click here to Send weider a Private Message   Add weider to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ThomasK
Stálý Člen

Karma uživatele ThomasK - 14% Pěstitelská

Příspěvek č. 24

citace:
Původní příspěvek od weider
hmm.Preco to chce niekto hnat az tak,ze sa kvoli trave prestahuje do ineho statu?trava neni vsetko ludia.Je to prijemne spestrenie,ale preco si prisposobyt zivot podla travy?

Přesně tak!
Kdyby jsem se měl někam odstěhovat (chci do UK) , tak určitě ne kvůly trávě.

Old Post 20-06-2006 v 18:10 PM
ThomasK je offline   Profil uživatele ThomasK   Find more posts by ThomasK   Foto galerie člena ThomasK   Click here to Send ThomasK a Private Message   Add ThomasK to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Spawnmaster
Stálý Člen

Karma uživatele Spawnmaster - 97% PěstitelskáKarma uživatele Spawnmaster - 97% PěstitelskáKarma uživatele Spawnmaster - 97% PěstitelskáKarma uživatele Spawnmaster - 97% PěstitelskáKarma uživatele Spawnmaster - 97% PěstitelskáKarma uživatele Spawnmaster - 97% Pěstitelská

Příspěvek č. 25

No já si asi počkám tady... hehe abych se taky dočkal...
no jináč ta Jamaica by nebyla špatná, ale leda do nějaký zapadlý vesničky, kde jsou samý vyhulený pohodový dredaři a dredařky... ale jináč bych si radši zařídil svůj mikrostáteček, kde bych shromaždoval samý pohodový huliče a společně bychom tam vládli... no prostě takov typická anarchistická idylka

Dodržuj zákon.... a budeš svobodný

Old Post 21-06-2006 v 09:55 AM
Spawnmaster je offline   Profil uživatele Spawnmaster   Find more posts by Spawnmaster   Foto galerie člena Spawnmaster   Click here to Send Spawnmaster a Private Message   Add Spawnmaster to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
cru_ci_fix
Stálý Člen

Příspěvek č. 26

..mne by chybali slovaci a slovenky...hlavne kamosi a kamosky..no nepomozem si...uplne by mi stacil ten sklenik doma v zahrade..a pohodova mati a fotrik.. d;o)

Moje male brblave

Mate doma mechur?

Old Post 21-06-2006 v 10:16 AM
WhiTe
Stálý Člen

Karma uživatele WhiTe - 92% PěstitelskáKarma uživatele WhiTe - 92% PěstitelskáKarma uživatele WhiTe - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 27

nj, me se v cechach libi... teda, moc se mi tady nelibi,ale je to takovy nejmensi zlo. Az na to ze tady mame skurvenou vladu a vsichni corujou tak je to v poho. A jak rikal xerthon, staci mi byt (do kteryho se dofam na zacatku mesice stehuju ) a klid. Byl sem v UK, a fakt se mi tam libylo ... nejen proto, ze to je UK, ale hlavne ten klid

... a kdyz uz se stehovat pryc? Poridit jachtu a flakat se po ostrovech nekde v karibiku ... je tam docela levno a kuli ganje vas tam nikdo honit nebude

Marilize Legajuana
GROW iT! - ROLL iT - SMOKE iT & Be H!GH WhiTe LED grow BOX, Skrytý microLEDbox - secret power inside *** Klasická studie na trenažérech z roku 1991 prokázala zhoršenou schopnost pilotovat letadlo 24 hodin po jedné marihuanové cigaretě.

Old Post 21-06-2006 v 11:07 AM
WhiTe je offline   Profil uživatele WhiTe   Find more posts by WhiTe   Foto galerie člena WhiTe   Click here to Send WhiTe a Private Message   Add WhiTe to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Vladbur
Stálý Člen

Příspěvek č. 28

Jo i Hawaj by byla super,roste tam celkem dost odrůd jako-Maui Wowie,Puna Blueberry,Kenyan,Blue Burmese,Swahili,Blood,atd...

Old Post 21-06-2006 v 13:17 PM
Vladbur je offline   Profil uživatele Vladbur   Find more posts by Vladbur   Foto galerie člena Vladbur   Click here to Send Vladbur a Private Message   Add Vladbur to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Vladbur
Stálý Člen

Příspěvek č. 29

A ještě Maroko,spoustu hašiše a ganji

Old Post 21-06-2006 v 13:23 PM
WhiTe
Stálý Člen

Karma uživatele WhiTe - 92% PěstitelskáKarma uživatele WhiTe - 92% PěstitelskáKarma uživatele WhiTe - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 30

Vladbur: do maroka ne tam je to prej o drzku jaxvina ... to spis do spanelska na hranice s marokem .........

Marilize Legajuana
GROW iT! - ROLL iT - SMOKE iT & Be H!GH WhiTe LED grow BOX, Skrytý microLEDbox - secret power inside *** Klasická studie na trenažérech z roku 1991 prokázala zhoršenou schopnost pilotovat letadlo 24 hodin po jedné marihuanové cigaretě.

Old Post 21-06-2006 v 13:37 PM
WhiTe je offline   Profil uživatele WhiTe   Find more posts by WhiTe   Foto galerie člena WhiTe   Click here to Send WhiTe a Private Message   Add WhiTe to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dude
Shpongler

Karma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% Pěstitelská

Příspěvek č. 31

maroko je vcajk
na to ze muslimska, tak liberalni dost - kucí tam jezdej kazdejch par mesicu a zadny divociny nezaznamenali .-)

OBČANÉ VŠECH ZEMÍ, UVOLNĚTE SE!!!

Marijuana nezabíjí Marijuana není přestupní drogou * Úspěšnost represe
Grow #2 * Grow #3 - Everybody can grow * MUSHROOM GROW

OUTSIDER BY CHOICE

Old Post 21-06-2006 v 13:39 PM
Dude je offline   Profil uživatele Dude   Find more posts by Dude   Foto galerie člena Dude   Click here to Send Dude a Private Message   Add Dude to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Bulb
Stálý Člen

Karma uživatele Bulb - 93% Pěstitelská

Příspěvek č. 32

Ja bych spis uplne na druhou stranu autralie, japonsko, indie a tak.... ani ne tak za hulenim ale poradne si to uzit a pak po par letech zase pekne zpatky domu Nic neni nad malej baracek se sklenickem... snad jednou Kazdopadne jakmile tenhle rok dodelam s kamosem skolu tak vyrazime... a snad i na chvili zapichnem...

Naposledy upravil Bulb 31-10-2006 v 20:53 PM

Old Post 31-10-2006 v 20:48 PM
Bulb je offline   Profil uživatele Bulb   Find more posts by Bulb   Foto galerie člena Bulb   Click here to Send Bulb a Private Message   Add Bulb to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 13:23 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás