Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
kafevar: Ale takový důchod na Jamajce by nemusel být špatný. Jenom škoda, že je tam tak vysoká kriminalita. Usnout tam na pláži přes noc je prý minimálně o všechny prachy, když né o život.
a ze v holandsku klesla kriminalita -35%, ked legalizovali ganju...tak to na jamajke aci neplati..a ten dochodok si kludne uzijem na SR..ak nejaky bude...a v sklennicku budem mat..moje holcicky... d;o)
Váž si veci, ktoré ti život ponúka, pretože nikdy nevieš kedy sa môžu pominúť! Moje male brblave
cru_ci_fix: V jejich případě bych do toho ganju netahal. Imho kriminalita na Jamajce souvisí spíše s obecně menší vzdělaností, než s ganjou. Je to jiný prostředí a mentalita. Každej tam má 2m, svaly jak kulturista, v ruce machetu, horkou krev a málo pracovních příležitostí. Když tam pak přijde taková bílá sušinka jako já, tak to holt dost jedinců bere jako přiležitost.
cru_ci_fix:
Ale tak ono tam taky bude spousta pohodových lídí. To je jako všude. Ale nesmí si to člověk moc idealizovat. Nesmí člověk zapomínat, že to nejsoou všichni zas až tolik tolerantní lidi. Bílý tam většinou snesou jenom díky penězům z turistického ruchu ale myslí si o nich svý. A např. za homosexualitu tam byl donedávna trest smrti a dodneška je tam nelegální. A přes to, že jsem čistokrevnej hetero, tak když jsem tohle zjistil, tak mě to dost překvapilo. Takhle si liberální zemi zrovna nepředstavuju.
hmm.Preco to chce niekto hnat az tak,ze sa kvoli trave prestahuje do ineho statu?trava neni vsetko ludia.Je to prijemne spestrenie,ale preco si prisposobyt zivot podla travy?
Původní příspěvek od weider hmm.Preco to chce niekto hnat az tak,ze sa kvoli trave prestahuje do ineho statu?trava neni vsetko ludia.Je to prijemne spestrenie,ale preco si prisposobyt zivot podla travy?
Přesně tak!
Kdyby jsem se měl někam odstěhovat (chci do UK) , tak určitě ne kvůly trávě.
No já si asi počkám tady... hehe abych se taky dočkal...
no jináč ta Jamaica by nebyla špatná, ale leda do nějaký zapadlý vesničky, kde jsou samý vyhulený pohodový dredaři a dredařky... ale jináč bych si radši zařídil svůj mikrostáteček, kde bych shromaždoval samý pohodový huliče a společně bychom tam vládli... no prostě takov typická anarchistická idylka
..mne by chybali slovaci a slovenky...hlavne kamosi a kamosky..no nepomozem si...uplne by mi stacil ten sklenik doma v zahrade..a pohodova mati a fotrik.. d;o)
Váž si veci, ktoré ti život ponúka, pretože nikdy nevieš kedy sa môžu pominúť! Moje male brblave
nj, me se v cechach libi... teda, moc se mi tady nelibi,ale je to takovy nejmensi zlo. Az na to ze tady mame skurvenou vladu a vsichni corujou tak je to v poho. A jak rikal xerthon, staci mi byt (do kteryho se dofam na zacatku mesice stehuju ) a klid. Byl sem v UK, a fakt se mi tam libylo ... nejen proto, ze to je UK, ale hlavne ten klid
... a kdyz uz se stehovat pryc? Poridit jachtu a flakat se po ostrovech nekde v karibiku ... je tam docela levno a kuli ganje vas tam nikdo honit nebude
Marilize Legajuana
GROW iT! - ROLL iT - SMOKE iT & Be H!GH WhiTe LED grow BOX, Skrytý microLEDbox - secret power inside *** Klasická studie na trenažérech z roku 1991 prokázala zhoršenou schopnost pilotovat letadlo 24 hodin po jedné marihuanové cigaretě.
Vladbur: do maroka ne tam je to prej o drzku jaxvina ... to spis do spanelska na hranice s marokem .........
Marilize Legajuana
GROW iT! - ROLL iT - SMOKE iT & Be H!GH WhiTe LED grow BOX, Skrytý microLEDbox - secret power inside *** Klasická studie na trenažérech z roku 1991 prokázala zhoršenou schopnost pilotovat letadlo 24 hodin po jedné marihuanové cigaretě.
Ja bych spis uplne na druhou stranu autralie, japonsko, indie a tak.... ani ne tak za hulenim ale poradne si to uzit a pak po par letech zase pekne zpatky domu Nic neni nad malej baracek se sklenickem... snad jednou Kazdopadne jakmile tenhle rok dodelam s kamosem skolu tak vyrazime... a snad i na chvili zapichnem...