Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Jo jo, to jsou. I ty semínka jsou strašně malý...
Takže doporučuju vysévat navrch, nezahrabávat a rosit a rosit a rosit.
To Krychle:
Máš to nádherny v jaky části republiky žiješ?
U nás ( střed středních čech ) je zataženo a docela kosa.
Jinak - je to asi Rustica, jak tak na to koukam co? Jakej mas substrát?
ano, bylo by dobré už v tuto chvíli tabák sklidit. Anebo, mlžes zaštípnout zárodek květu a on by měl porůst dál. Jinak - budes to tady prezentovat, ten proces fermentace atd???
Zdravim,
krásný
jestli můžu poradit, až vtý tobolce budou semínka chrastit, tak ji utrhni a dej si jí doma na papír a někam na teplo, oni krásně dozrajou a asi za týden je ztoho vysyp. Už se těšim na tu fermentaci, taky jsem něco prováděl, a docela mi to všlo tak jsem zvědavej na ostatní
Lukasheck: No pokud máš dnes domá par menších tabáčku tak nevim nevim jestli budeš mít co fermentovat. Protože ti to už moc nevyroste. Já se modlím za to aby mi to vykvetlo, ale nevykvete...
2Mesias: Hehe, když mi teda říkáš, že mi to u už moc nevyroste, tak teď bych rád věděl, podle čeho to kvete. Taky záleží na fotoperiodě jako u mariuhany, ne? Nebo to tak není? Botanik nejsem no....