Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
wendy:
uleva pro oci to je - tj bezesporu . . . Jenze ja uz sem na cerveny oci zvyklej - kamosi a kamosky taky - a kdyz se nekde potrebuju chovat nezkourene tak se nezkuruju . . .ale u me stejne neni az tak poznat jestli jsem zkourenej nebo nee - to uz bych musel byt uplne tokashi - pak prijdou rudy oci a totalni vymastenost . . . Ale po jednom dvou prdech sem prijemne uvolnenej a schopnej vsech dulezitych ukonuu . .
tech visinu je vic druhu, ja sem si koupil na unavene oci a zda se mi, ze na ty cervene oci moc nefunguje. sem se ptal, jestli uz je nemam cervene a bylo mi receno, ze trochu, ale do hloubky tak nevim
potom je jeste jakysi jiny visin... mate nekdo ten co ja?
Tiež som chcel červene visiny 145,- Skk ale daju sa dostať aj kvapky s nazvom SENSILUX 88,- Skk s rovnakým zložením. Pôsobia príjemne chladivo narozdiel od Evercilu 35,-Skk.
K predaji su aj:
Visine-unavené oči Visine-unavené citlivé oči (modré)
Visine-suché oči Visine-intenzívny (žlté)
Visine-classic (červene)
Hneď sa ma pýtala či na červené oči
zaujimave, ja ked som si v lekarni pytal Visine, rovno som dostal modre, ani sa ma pani nepytala ake chcem povodne mi ich odporucila ocna lekarka na podrazdene spojivky od dlheho sedenia za monitorom, a ani ona nespominala, ze by ich bolo viacero druhov. nepouzivam ich sice casto (lebo nehulim casto), ale funguju 100%, bielka mam po nich biele ako sneh. Len keby sa este dalo nieco robit s tym vyhulenym pohladom a opuchnutymi vieckami
Já červené oči ( stejně tak jako další vedlejší účinky marihuany ) neřeším! Řídím se totiž pravidlem, které říka: Ať děláte cokoliv když jste zhulení, stejně u toho budete vždy vypadat jako zhulení!!! Toto pravidlo jsem vychytal už asi před rokem a od té doby se mi pouze potvrzovalo!
Takže vám doporučuji...Řiďtě se podle něj a kašlejte na červené oči a další okolnosti spojené s hulením trávy!
visin je v pohode..aluraat to kvapkanie do ocii je napicu ked ste high a niekto vaam cumii do oka alebo si to tam daavate vy a neviete sa dobre trafit(moj kamos)tak je to dost o kokote...ale inac visin o.k...len cena((
no ja kdyz sem zpalenej tak nemam cerveny ocka nikdy ale kamos docela jo a uz ho stvalo ze ho mamka skoro kazdej den prudi tak si koupil vsine ale na unavene oci kery vubec nepomahaj
no..nekedy mam oci tak vyschnute, ze bez visine by som ich aci nemohol mat otvorene...inak je super aj ked sedim za PC alebo kukam telku...takze VISINE je SUPER...ale po dlhsom huleni a pouzivani visine..som mal oci furt rovnako cervene..a ked ho nemam alebo nepotrebujem..tak ho nepouzivam...ale lepsie je ho mat..bo clopvek nikdy nevi..
Váž si veci, ktoré ti život ponúka, pretože nikdy nevieš kedy sa môžu pominúť! Moje male brblave
nemáte někdo nějakej fígl na kruhy pod očima. Já mám po hulení slušnej pohled vraha jak červenýma očima, tak ještě hůř těmahle kruhama.
"Hraju, teda jsem. Hulim a jde mi to líp."
"Kdo nežije bláznivě není tak moudrý jak si myslí."
"Musíme činit tělu dobře,aby duše měla chuť v něm zůstat."
praxer:četl jsem tuhle diskuzi poctivě a všude se tu řeší akorát červený oči, ne kruhy pod očima. No ale plest se můžu, takže pokud to tady někde je, tak se omlouvám. Jdu číst znova
praxer: v poho
Kruhy pod očima (ztmavlé okolí očí) jsem si všiml má po hulení víc lidí a nevypadá to moc dobře. Takže nějaká rada jak na to by bodla
Brnk: skus pouzit vyluhovane saciky od cierneho caju..mozno funguje aj iny..ale ja osobne som to nikdy neskusal...ak vyskusas daj vedet..ci ti to pomohlo..
Váž si veci, ktoré ti život ponúka, pretože nikdy nevieš kedy sa môžu pominúť! Moje male brblave
visine kvapky su v pohode ale ak si kupite kvapky SANORIN(stoja asi 35 sk)
tak mate vyhrane ani najhorsie oci nezostanu cervene alebo s pocitom rezania...jedna vec je vsak proti nim-a sice ucinna latka je tu obsiahnuta niekolko krat viac, pri aplikacii to niekoho moze stipat ale su fakt super je to rokmi overene...treba kupit ale tie aj do nosa aj oka.....