Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Léčitelství » Cervene oci - red eyes
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 5 6 7 8 9 »
Autor
Téma 
Frutexx
Stálý Člen

Karma uživatele Frutexx - 83% PěstitelskáKarma uživatele Frutexx - 83% PěstitelskáKarma uživatele Frutexx - 83% Pěstitelská

Příspěvek č. 97

wendy:
uleva pro oci to je - tj bezesporu . . . Jenze ja uz sem na cerveny oci zvyklej - kamosi a kamosky taky - a kdyz se nekde potrebuju chovat nezkourene tak se nezkuruju . . .ale u me stejne neni az tak poznat jestli jsem zkourenej nebo nee - to uz bych musel byt uplne tokashi - pak prijdou rudy oci a totalni vymastenost . . . Ale po jednom dvou prdech sem prijemne uvolnenej a schopnej vsech dulezitych ukonuu . .

Old Post 05-12-2005 v 15:49 PM
Frutexx je offline   Profil uživatele Frutexx   Find more posts by Frutexx   Foto galerie člena Frutexx   Click here to Send Frutexx a Private Message   Add Frutexx to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Kutas
Stálý Člen

Karma uživatele Kutas - 93% PěstitelskáKarma uživatele Kutas - 93% PěstitelskáKarma uživatele Kutas - 93% PěstitelskáKarma uživatele Kutas - 93% PěstitelskáKarma uživatele Kutas - 93% PěstitelskáKarma uživatele Kutas - 93% PěstitelskáKarma uživatele Kutas - 93% PěstitelskáKarma uživatele Kutas - 93% PěstitelskáKarma uživatele Kutas - 93% PěstitelskáKarma uživatele Kutas - 93% PěstitelskáKarma uživatele Kutas - 93% PěstitelskáKarma uživatele Kutas - 93% Pěstitelská

Příspěvek č. 98

tech visinu je vic druhu, ja sem si koupil na unavene oci a zda se mi, ze na ty cervene oci moc nefunguje. sem se ptal, jestli uz je nemam cervene a bylo mi receno, ze trochu, ale do hloubky tak nevim
potom je jeste jakysi jiny visin... mate nekdo ten co ja?

out 2006 4ever

mocny double grow aka beverly manufacture

Zas kouřím trávu, nepiji kávu - hlavu mám hloupou, jedu nahoru!

Old Post 11-12-2005 v 16:49 PM
Kutas je offline   Profil uživatele Kutas   Find more posts by Kutas   Foto galerie člena Kutas   Click here to Send Kutas a Private Message   Add Kutas to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
daron
Nový Člen

Karma uživatele daron - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 99

Tiež som chcel červene visiny 145,- Skk ale daju sa dostať aj kvapky s nazvom SENSILUX 88,- Skk s rovnakým zložením. Pôsobia príjemne chladivo narozdiel od Evercilu 35,-Skk.
K predaji su aj:
Visine-unavené oči Visine-unavené citlivé oči (modré)
Visine-suché oči Visine-intenzívny (žlté)
Visine-classic (červene)
Hneď sa ma pýtala či na červené oči

Naposledy upravil daron 16-12-2005 v 18:24 PM

Old Post 16-12-2005 v 18:15 PM
daron je offline   Profil uživatele daron   Find more posts by daron   Foto galerie člena daron   Click here to Send daron a Private Message   Add daron to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
inf3cti
Stálý Člen

Karma uživatele inf3cti - 70% PěstitelskáKarma uživatele inf3cti - 70% PěstitelskáKarma uživatele inf3cti - 70% PěstitelskáKarma uživatele inf3cti - 70% PěstitelskáKarma uživatele inf3cti - 70% PěstitelskáKarma uživatele inf3cti - 70% Pěstitelská

Příspěvek č. 100

zaujimave, ja ked som si v lekarni pytal Visine, rovno som dostal modre, ani sa ma pani nepytala ake chcem povodne mi ich odporucila ocna lekarka na podrazdene spojivky od dlheho sedenia za monitorom, a ani ona nespominala, ze by ich bolo viacero druhov. nepouzivam ich sice casto (lebo nehulim casto), ale funguju 100%, bielka mam po nich biele ako sneh. Len keby sa este dalo nieco robit s tym vyhulenym pohladom a opuchnutymi vieckami

He just wanted us to call him Captain Da. He said you can call me Da-Da, whatever that meant.
. .. : ... ::: .. ... .... ..... :: ... ..... .. :
moje prve skunky: Skunk #1, 150W, kokos
C99 600w HPS DWC

Old Post 16-12-2005 v 19:39 PM
inf3cti je offline   Profil uživatele inf3cti   Find more posts by inf3cti   Foto galerie člena inf3cti   Click here to Send inf3cti a Private Message   Add inf3cti to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Jack_Herer
Prof.Šluk

Karma uživatele Jack_Herer - 29% PěstitelskáKarma uživatele Jack_Herer - 29% Pěstitelská

Příspěvek č. 101

Já červené oči ( stejně tak jako další vedlejší účinky marihuany ) neřeším! Řídím se totiž pravidlem, které říka: Ať děláte cokoliv když jste zhulení, stejně u toho budete vždy vypadat jako zhulení!!! Toto pravidlo jsem vychytal už asi před rokem a od té doby se mi pouze potvrzovalo!
Takže vám doporučuji...Řiďtě se podle něj a kašlejte na červené oči a další okolnosti spojené s hulením trávy!

Old Post 12-01-2006 v 19:43 PM
Jack_Herer je offline   Profil uživatele Jack_Herer   Find more posts by Jack_Herer   Foto galerie člena Jack_Herer   Click here to Send Jack_Herer a Private Message   Add Jack_Herer to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
jamal23
Nový Člen

Karma uživatele jamal23 - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 102

visin je v pohode..aluraat to kvapkanie do ocii je napicu ked ste high a niekto vaam cumii do oka alebo si to tam daavate vy a neviete sa dobre trafit(moj kamos)tak je to dost o kokote...ale inac visin o.k...len cena((

Old Post 01-04-2006 v 18:11 PM
jamal23 je offline   Profil uživatele jamal23   Find more posts by jamal23   Foto galerie člena jamal23   Click here to Send jamal23 a Private Message   Add jamal23 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 103

A co řikate na novy Visine? Ten gelový

Old Post 22-05-2006 v 21:10 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Xan.
Stálý Člen

Karma uživatele Xan. - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 104

no ja kdyz sem zpalenej tak nemam cerveny ocka nikdy ale kamos docela jo a uz ho stvalo ze ho mamka skoro kazdej den prudi tak si koupil vsine ale na unavene oci kery vubec nepomahaj

Jak vypadá vaše pracovna? kdy, kde, co, v kolika, jste poprve hulili? Vaše plocha
Peace & Flowers

|----------------------| ,,
| THC TRUCK | '|""";.||.___.
|_..._...______==== _|__|..., ] |
"(@ )'(@ )""""*|(@ )(@ )*****(@)

Old Post 23-05-2006 v 13:43 PM
Xan. je offline   Profil uživatele Xan.   Find more posts by Xan.   Foto galerie člena Xan.   Click here to Send Xan. a Private Message   Add Xan. to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
cru_ci_fix
Stálý Člen

Karma uživatele cru_ci_fix - 47% Pěstitelská

Příspěvek č. 105

no..nekedy mam oci tak vyschnute, ze bez visine by som ich aci nemohol mat otvorene...inak je super aj ked sedim za PC alebo kukam telku...takze VISINE je SUPER...ale po dlhsom huleni a pouzivani visine..som mal oci furt rovnako cervene..a ked ho nemam alebo nepotrebujem..tak ho nepouzivam...ale lepsie je ho mat..bo clopvek nikdy nevi..

Váž si veci, ktoré ti život ponúka, pretože nikdy nevieš kedy sa môžu pominúť!
Moje male brblave

Mate doma mechur?

Old Post 30-05-2006 v 16:32 PM
cru_ci_fix je offline   Profil uživatele cru_ci_fix   Find more posts by cru_ci_fix   Foto galerie člena cru_ci_fix   Click here to Send cru_ci_fix a Private Message   Add cru_ci_fix to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Brnk
Stálý Člen

Karma uživatele Brnk - 65% Pěstitelská

Příspěvek č. 106

nemáte někdo nějakej fígl na kruhy pod očima. Já mám po hulení slušnej pohled vraha jak červenýma očima, tak ještě hůř těmahle kruhama.

"Hraju, teda jsem. Hulim a jde mi to líp."
"Kdo nežije bláznivě není tak moudrý jak si myslí."
"Musíme činit tělu dobře,aby duše měla chuť v něm zůstat."

Brnkův první pokus o OUT

Old Post 04-06-2006 v 16:51 PM
Brnk je offline   Profil uživatele Brnk   Find more posts by Brnk   Foto galerie člena Brnk   Click here to Send Brnk a Private Message   Add Brnk to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 107

Umis cist? nebo jenom psat?

Old Post 04-06-2006 v 20:31 PM
Brnk
Stálý Člen

Příspěvek č. 108

praxer:četl jsem tuhle diskuzi poctivě a všude se tu řeší akorát červený oči, ne kruhy pod očima. No ale plest se můžu, takže pokud to tady někde je, tak se omlouvám. Jdu číst znova

Brnkův první pokus o OUT

Old Post 04-06-2006 v 21:40 PM
Brnk je offline   Profil uživatele Brnk   Find more posts by Brnk   Foto galerie člena Brnk   Click here to Send Brnk a Private Message   Add Brnk to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 109

hluboce se omlouvám!

myslel jsem, že myslíš červené oči, nikdy jsem neslyšel o kruzích po hulení, tak promin!

Old Post 04-06-2006 v 21:57 PM
Brnk
Stálý Člen

Příspěvek č. 110

praxer: v poho
Kruhy pod očima (ztmavlé okolí očí) jsem si všiml má po hulení víc lidí a nevypadá to moc dobře. Takže nějaká rada jak na to by bodla

Brnkův první pokus o OUT

Old Post 05-06-2006 v 06:36 AM
cru_ci_fix
Stálý Člen

Karma uživatele cru_ci_fix - 47% Pěstitelská

Příspěvek č. 111

Brnk: skus pouzit vyluhovane saciky od cierneho caju..mozno funguje aj iny..ale ja osobne som to nikdy neskusal...ak vyskusas daj vedet..ci ti to pomohlo..

Váž si veci, ktoré ti život ponúka, pretože nikdy nevieš kedy sa môžu pominúť!
Moje male brblave

Mate doma mechur?

Old Post 06-06-2006 v 12:00 PM
cru_ci_fix je offline   Profil uživatele cru_ci_fix   Find more posts by cru_ci_fix   Foto galerie člena cru_ci_fix   Click here to Send cru_ci_fix a Private Message   Add cru_ci_fix to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Shlukmaster
Stálý Člen

Karma uživatele Shlukmaster - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 112

visine kvapky su v pohode ale ak si kupite kvapky SANORIN(stoja asi 35 sk)
tak mate vyhrane ani najhorsie oci nezostanu cervene alebo s pocitom rezania...jedna vec je vsak proti nim-a sice ucinna latka je tu obsiahnuta niekolko krat viac, pri aplikacii to niekoho moze stipat ale su fakt super je to rokmi overene...treba kupit ale tie aj do nosa aj oka.....

Old Post 12-06-2006 v 11:59 AM
Shlukmaster je offline   Profil uživatele Shlukmaster   Find more posts by Shlukmaster   Foto galerie člena Shlukmaster   Click here to Send Shlukmaster a Private Message   Add Shlukmaster to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 07:17 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 5 6 7 8 9 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás