Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
no chlape mas to hezky, ale myslim ze je nejvyssi cas dat tam ten sodik co myslis? zkus se divat do bazaru tet jsem se dival a nic tam neni.. jinak jestli mas nejakou tu korunu navic urcite si ho porid, stejne na nem skoncis pristi kolo (jestli se pletu oprav me) tak by jsi si vylepsil vyrazne sklizen... ja jedu pod 250 son t pia plus, jinak ja mam kyti ve stejne fazi kvetu jako ty tak muzeme porovnavat co dela usporka a sodik... mej se a at to roste .-)
.........................Teraz to hnojim floria krystalicke hnojivo pre kvytnuce muškaty a ine rastliny zo zvysenim obsahom fosforu..............ziarovky su nad tym asi 10cm ale sa konecne prestala tak tahat uz iba rastu palicky na hrubku............o sodiku som rozmyslal ale nemozem ho kua nikde zohnat a keby bol tak len do 150w . dik za odpovede a rady.
najska - 70ka son-t powertone by hned bola lepsia ako tie dve usporky, a co by to vone dodalo tomu (jasne ze vona nezalezi od osvetlenia ale od genetiky) ale ajtak keep growing
Este by som sa chcel neco spytat mohol by mi nekdo zvas pomoct?chcem si zrobit nejake tie matky a nevem ako ich zostrihavat do kerika.mohli by ste mi to vyznacit na fotkach.diky
No zestříhat do keříka. Na matky to podle mě už dost přerostlo. Budeš to asi muset uťafnout někde hodně dole a počkat až to obrazí a pak to stříhat a ohýbat a tvarovat. S kytičkou to je jako s obrazem, tvořit domalovávat, dokrášlovat! Ale sám matky nemám takže ti moc odborně neporadím... Chybí mi zkuešenosti...
No vcera mi kamarat donesol dalsie 2x20wusporky......boli namontovane na jeho posuvny system trochu to dyvoko vypada ale fungeje takze teraz tam je 4x20w usporky +11wna zadnej stene na osvetlovanie spodku rastlin +2x15uv na prisvecovanie v kvetu.