Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
upravila jsem název threadu
Kvarku, takže říkáš, že na MMM je legální kouřit trávu? Fajn, dáme si spicha, já s sebou vezmu nějakýho policemana a uvidíme, jak dlouho Ti vydrží tahle teorie....
nemám ráda, když se věci nazývají jmény, která jsou "hezčí"
takže pokud chceš opět thread přejmenovat na legalizaci, požádej MODy nebo carlose, aby mi napsali, že si to též přejí; více jiných názorů či názor admina nadřazuji nad svůj
Zatim sem tu nevidel zadnou zminku o MMM 06.
Tradicni demonstraci za legalizaci konopi 6.5.2006.
Tentokrat s pochodem ze Staromestskeho namesti , sraz v 13:00, odchod v 13:15.
Magicroom vrací úder
Born against-Rebel bez BongaKouření zabíjí... Phytoinhalace lečí Pěstuj dál, pěstuj víc , hul s plnej plic
PEACE, LOVE & EMPATHY,Fire Walk with Me
Tak vám sem hodit co tam bude za kapelky
V.T.M u mně vede
Magicroom vrací úder
Born against-Rebel bez BongaKouření zabíjí... Phytoinhalace lečí Pěstuj dál, pěstuj víc , hul s plnej plic
Uz se tesim
jointa balim
na plakat cumim
co si povalim.
Prvni kvetnova sobota
slunicko uz sviti
nebude zadna robota
jenom hlava v <I>
Eeeej,
everybody's smoking marihuannaaaaa
everybody's smoking marihuannaaaaa
everybody's smokiiiinggg.......MARIHUAAANAAAAAAAAAA!!!!!!!!!
:-))))))))))))))))))))))))))
Magicroom vrací úder