Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Dosť zavádzajúci názov threadu,ako nejaký titulok z bulvárneho plátku - bombastický názov a v článku úplne o inom .Čo má spoločné legalizácia(podľa zákona) a petícia,zraz? Max. dekriminalizácia,neverím,že u Vás,aj keď máte možno trochu inú situáciu, by prešla legalizácia.
heh svitla ve mne nadeje jak jsem videl ten nazev tady toho treadu. Fakt hustej nadpis...mohl bys psat nekde prp blesk treba .Jinak podporid bych urcite sel jestli budu mit cestu do Phy.
Zdar a silu
Já doufám že je na letošek objednaní hezký počasí. Loni mně to pěkně spláchlo
A stou legalizací to vydim nejdřív až budeme mít černýho prezidenta
Magicroom vrací úder
Born against-Rebel bez BongaKouření zabíjí... Phytoinhalace lečí Pěstuj dál, pěstuj víc , hul s plnej plic
PEACE, LOVE & EMPATHY,Fire Walk with Me
Objednal jsem hezký počasí. Všichni přijeďte na běžkách
Magicroom vrací úder
Born against-Rebel bez BongaKouření zabíjí... Phytoinhalace lečí Pěstuj dál, pěstuj víc , hul s plnej plic
No,mňa osobne prvé čo napadne po prečítaní názvu threadu je to,že 6.5.2006 sa bude zasadať(nejakí Tí týpci,čo robia zákony) a odsúhlasia legalizáciu marihuany.Ale možno to napadne len mňa a som nejaký divný
Jeje. To je to tady zas zasrany. Debata celekm o ničem. No mně bylo jasný co se děje 6. Každej pořádnej G-man vý co se děje první květnovou sobotu
Jinak sejdem se jako obvikle. Já budu ten s kytkou
Magicroom vrací úder
Asi bych to tak nehrotil.... Taky mě samozřejmě jako první napdlo že bude nějaký jednání o legalizaci,ale během zlomku vteřini jsem si v hlavě spočítal pravděpodobnost takovýho jevu a když jsem k tomu přidal, že 6.5. je první sobota v květnu, tak mi bylo jasný o co jde ještě dřív než jsem thread otevřel. No a že bych kvůli tomu byl nějakej pohoršenej, no tak to se mi nezdá
Neni zbytečný se tady handrkovat kvůli takový maličkosti?
no me to ani nenapadlo jelikoz je to hloupost ale na MMM bohuzel nepjedu.ne ze bych nemel cas nebo nechtel podporit ale fakt nehodlam jet pres celou cr.sorry